Porod doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
14.10.14 21:07

:mrgreen: to je legrace

• Citovat
  • Upravit
pana
14.10.14 21:08
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.10.14 21:08

Snad tady pribude neco o porodech ;)

• Citovat
  • Upravit
pana
14.10.14 21:10

@KackaDoup
ty tady kopeš do paní a ještě je to legrace? Jiný druh zábavy nemáš?
Omluva-to je moc pěkné slovo, ale asi ho neznáš

• Citovat
  • Upravit
5436
14.10.14 21:11

@blobfish No těch 24 hodin mě tady dostalo 8o Ostatní bych dokázala pochopit, ale stejně - nikdo mě přeci nemůže s dítětem držet v nemocnici, pokud není přímo ohroženo na životě. A oni by na mě normálně poslali sociálku a patrně navrhovali přes OSPOD předběžné opatření, že dítě musí zůstat v nemocnici. Tak tohle bych hnala hooodně vysoko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pana
14.10.14 21:11

@KackaDoup
jedině o těch tvých to všechny moc zajímá

• Citovat
  • Upravit
9128
14.10.14 21:12
@Malvajs píše:
asi Tebe?? :-))))) Tebe se bojime a moc a taky zombiku :-))Holky pardon, zpet k domacim porodum, ja se loucim :mavam:

Tak zase přijď až se svoláte přes sz, skoro jako sousedky v slunce seno jahody :mrgreen: Já sice nevím kdo je s kým a proti komu a proč, ale cukají mi tu u těch aliancí a jejich vzájemné podpory a slov útěchy koutky.
A zombik byl dobrej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
14.10.14 21:13

@AliTad Já to nějak nemůžu najít, hodila bys prosím odkaz?

Edit: tak už nic, předtím jsem to hledala ve formulářích, pak jsem to hodila rovnou do googlu. Hezký, no :zed:

Příspěvek upraven 14.10.14 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
14.10.14 21:18
@Malvajs píše: :-) taky nevim proc a tak, ale vsak znas to :-)) uz byvalej mi rikal, ze za pravdu driv upalovali…
A co se tyka domaciho porodu, jsem rada, ze jsem se nerozhodla rodit doma, protoze me porod v nemocnici zachranil zivot. Mela jsem vpacenou placentu..

To se nedá poznat dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pana
14.10.14 21:24

@Malvajs
bejvalej měl pravdu

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.10.14 21:39

@Malvajs :hug: :mavam: dobrou noc maminko ;)

• Citovat
  • Upravit
14620
14.10.14 21:43

@Malvajs @KackaDoup holky dobrou a klidnou noc :mavam: a více klidu a rozumu přeji i této diskusi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
14.10.14 21:51

@Malvajs Dobrou, já si ještě užiju poslední tři měsíce, než mě to čeká taky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
14.10.14 22:31

@AliTad Nemůžou nikoho držet, přesně jak říkáš… přijde mi to jako takový zastrašování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.10.14 22:32
@blobfish píše:
@AliTad @quinny Jasně, no, na PA by nemohli machrovat s „já jsem to studoval, vy mlčte maminko, nebo snad chcete to miminko poškodit“ nebo „já už jsem porodil tisíc dětí, takže přece vím, co je pro vás nejlepší“, tak ji radši k mlčení zavážou rovnou ve smlouvě :-) Jako já docela chápu, že u nás je leckde problém i porod vedený nemocniční PA (když hlavní odpovědnost je na lékaři), natož PA externí. Řešení jsou, ale to by se muselo chtít, ne posílat kritiky praxe v porodnicích rodit na seník. Ale nechápu, v případě téhle porodnice, že vůbec tu externí PA vytahujou.
Výživné jsou i podmínky této nemocnice pro ambulantní porod, kdybyste si chtěly počíst.

hod odkaz jestli mas na tenambu porod se mi to nechce dohledavat.
No evidentne maji pocit ze jsou vtipni.
Jinak jsi to vystihla naprosto presne je to stale problem kompetenci co se tady musi zmenit. Ano ja si musim rucit sama za sebe a ne ze zodpovednost ma stale lekar ;)

Holky vykaslete se uz na to :mavam: dejte si nekde rande rozskubejte si obcanky a tady to nechme zit pro nejakou alternativu a diskusi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí