Porod = hrdinství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
8.9.11 21:49

Tak to je spíš trapné :roll: :mrgreen: Ale ostatní se smějí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
8.9.11 22:04

Taky jsem měla těhotenství s komplikacemi a porod sekcí, a přestože všechno dopadlo na jedničku, nepovažuju se kvůli tomu za hrdinku, spíš za klikaře.
Ale mám ve svém okolí jednu blízkou osobu, která ve mě hrdinku vidí a náležitě obdivuje, a té to teda nevymlouvám (nebo jenom trošku :mrgreen:), prostě si ráda nechám to ego trochu namasírovat. Bohužel však tou osobou není můj muž, což je opravdu škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knapek
8.9.11 22:04

Nejsem hrdina,ale když se podivam do postylky na syna.Tak občas si tak řikam,že jsem konečně v životě něco dokazala.Něco co by aspon konečně ten muj chlap měl ocenit.Vařit a starat se o domacnost to přece zvladne taky,ale nosit a rodit to muj muž neumi. :lol:

• Citovat
  • Upravit
21184
8.9.11 22:06
knapek píše:
Nejsem hrdina,ale když se podivam do postylky na syna.Tak občas si tak řikam,že jsem konečně v životě něco dokazala.Něco co by aspon konečně ten muj chlap měl ocenit.Vařit a starat se o domacnost to přece zvladne taky,ale nosit a rodit to muj muž neumi. :lol:

skvěle napsané :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
8.9.11 22:57

Nečetla jsem vše, ale tohle teda hrdinství je: https://www.emimino.cz/…-porod-8197/ Že to tam paní nešla po porodu vystřílet kalašnikovem. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knapek
9.9.11 18:14

pravda to jo.V te době byla každa hrdinka. Mam 5 tydnu do druheho porodu a začinaji se kolem mě rojit same hruzostrašne přiběhy o porodech.Nechtěla bych nic takoveho zažit.

• Citovat
  • Upravit
577
13.9.11 20:34

Porod je prirozena vec, zadne hrdinstvi - porodit se proste musi, s tim se neda nic delat. Ale pro me to byl taky pekny masakr, priserna bolest atd…nejsem ani hrda, ani hrdinka, jen jsem hrozne rada ze to mam za sebou a divim se ze jsem to vubec prezila a vydrzela vzhledem k tomu, jak spatne snasim bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.9.11 21:39
verububu píše:
Pro me to byla mala soukroma olympiada - citila jsem se jako absolutni vitez :palec:
:palec: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.9.11 11:16

Necítím to jako nějaké zvláštní hrdinství, jsem ženská tak rodím, no… Ale pyšná na sebe jsem:)

Aknyt píše:
Naopak při porodu, když jsem se neotvírala, tak to cítil jako moje selhání, že se dost nesnažím a že nedělám dost pro to, abych malou sama porodila a že spoléhám na císaře… Myslím, že většina toho zmizela, když mohl být i u císaře a byl první, kdo malou viděl a choval…

No tak jestli by do mě můj drahý začal hustit takové kecy na sále, vypálila bych mu takovou šlupku, že by se z toho dlouho nevzpamatoval :cert: Doufám, že jako naprostý kretén se zachoval jen v tu chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
22.9.11 12:24
Wiolla píše:
Tak dělat ze sebe něco extra asi ne, ale vnitřní hrdý pocit, že jsem to zvládla mám. :mrgreen: :oops: 8-)

taky tak :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
22.9.11 15:21
Neprihlasena Vichrice píše:
Já ještě nerodila a každá, která to zvládla u mě hrdinka je :-)
Vím, že ven to musí, ale zase to není, jako když si jdete koupit půlku chleba :)

Přesně :palec:

Příspěvek upraven 22.09.11 v 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
22.9.11 15:23
tálinka píše:
Tak já jsem hlavně šťastná, že jsme byly po porodu obě v pořádku a jsem ráda, že už to mám za sebou :-)
Schválně jsem se ptala přítele co on na to a odpověděl mi, že hrdinství to není.Hrdina je někdo, kdo udělá něco, co nemusí.A porodit se musí :mrgreen:
Ale byla jsem prý šikovná :srdce:

Tak to je bomba odpověď!!! 100% pravda! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.9.11 13:13

Souhlasím, měla jsem blbý porod (cca 22 hodin)a připadala jsem si jako hrdina,mám dvouměsíční mimčo a stále ve mě ten pocit přetrvává:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí