Porod Jablonec nad Nisou - rouška u porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
21.3.20 21:32

Tak porody doma budou určitě, když skončí párset porodníků a sester v karanténě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.3.20 21:36

A to i rodičky po sekci si musí odtáhnout vše sami???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.3.20 21:38

Kdo máte nějaké teď konkrétní zkušenosti z porodnic, moc Vás prosím, napište je. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750

Kdybych měla teď rodit a řešila bych jak dopravit mimco a tasku po propusteni k manzelovi pred nemocnici - Nechala bych mimco ve vajicku u sester, s taskou na koleckach bych dosla pred porodnici, kde by mi muz dal kocarek, se kterym bych prijela pro vajicko (nebo mimco rovnou do kocaru)…a nemusite nic tahat, akorat se jde dvakrat…Ale je to teda nepříjemný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
@Vavanda píše:
@Zuzanec přesně.. mě se dělá špatně jen když jdu rychle do krámu, rodit v ni mi nejde do hlavy..já bych asi omdlela, to bych nezvládla..

Mne by zajímalo, co asi tak udělají rodici ženě, která si ji prostě sundá, zahodí a hotovo. Vyhodí ji na ulici? Já pořád doufám, že je to jen psáno a ve skutečnosti je ty ženy nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
21.3.20 21:40
@Zuzanec píše:
Mne by zajímalo, co asi tak udělají rodici ženě, která si ji prostě sundá, zahodí a hotovo. Vyhodí ji na ulici? Já pořád doufám, že je to jen psáno a ve skutečnosti je ty ženy nemají.

vyhrožují zavoláním PČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
21.3.20 21:41
@bronick píše:
Kdybych měla teď rodit a řešila bych jak dopravit mimco a tasku po propusteni k manzelovi pred nemocnici - Nechala bych mimco ve vajicku u sester, s taskou na koleckach bych dosla pred porodnici, kde by mi muz dal kocarek, se kterym bych prijela pro vajicko (nebo mimco rovnou do kocaru)…a nemusite nic tahat, akorat se jde dvakrat…Ale je to teda nepříjemný…

no to je pravda, tímto by to bylo vyřešené :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
21.3.20 21:43
@Vavanda píše:
Tak jako nezlobte se na mě, ale po porodu který bůh vi jak dopadne, tahat tezky věci a vajíčko který je samo o sobě tezky? Vzdyt se nema zvedat nic těžkého cele sestinedeli.. to tohle nikoho nenapadne? 8o :think:
A nevíte jestli muže být u porodu dula?

Prosim tě nebuď naivní. A to říkám jako matka tří dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.3.20 22:05

Já to vidím tak že pokud se z porodnice vrátím živá a zdravá i z dcerou tak budu nejšťastnější na světě protože tohle co se teď děje tak to budeme rádi když to přežijeme jo a to jsem původně byla smutná z toho že nebudu mít partnera u porodu to je oproti tomu zbytky kravina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
21.3.20 23:02
@stinga píše:
vyhrožují zavoláním PČR

Jak nejsem velkým zastáncem domácích porodů, tak bych o něm asi uvažovala. Rodím až v srpnu, ale se všem už teď moc soucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.3.20 04:46

Chodím 1× týdně na kontrolu do nemocnice na oddělení rizikového těhotenství do ČB. Co jsem vypozorovala ve čtvrtek, tak v porodnici to teď funguje tak, že tatínek přijde před budovu, zazvoní, řekne, koho si jde vyzvednout. Přijde sestřička, převezme od tatínka vajíčko a odnese ho na pokoj maminky. Tatínek čeká před budovou. Sestřička pak pomáhá mamince vzít miminko a tašku. Doprovodí maminku před budovu, kde ji předá partnerovi. :) Nenechají maminku tahat úplně všechno samotnou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
22.3.20 09:28

@MartinaIrena Naivni? :) Mě po porodu cca tyden po odnesení tašek nákupních ani ne tak těžkých par metru, začaly vycházet sraženiny krevní :) a dr mi řekla že to bylo z toho a ještě mi vynadala, takže naivni si tady jedině ty, každý vi, ze po porodu žena nema tahat tezky věci a namahat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
22.3.20 12:42

@Vavanda Jasné, ale tak ty jsi evidentně neměla fyziologický průběh šestinedělí. Těžkými věcmi se myslí 25 kg apod. Nikoliv taška o váze 3 kg a vajíčko s novorozencem o váze max. 10 kg, se kterým popoběhne před porodnici, kde čeká manžel. A buďme realisté, maminky, co mají doma starší děti, je hned po porodu nosí. Protože třeba rok a půl staré dítě samo nevyleze do autosedačky. To spíš prvomatky bývají hysterické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.3.20 12:59

@Teulina to asi jak kde u nás to takhle nefunguje žena si vše musí donést ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
22.3.20 13:41

@lovean I po sekci? 8o