Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@malákráličice to nevím jestli ty maminky co přítel viděl byli po sekci nebo ne já se teprve rodit chystám tak nevím co bude já pořád doufám že u nás to bude v pohodě vše zatím chodím jen na kontroly do porodnice
Co se týče věci, to bych neřešila, buď půjde žena dvakrát nebo ji někdo pomůže z personálu. Ženské nehledejte problémy, kde nejsou.
Doma šité roušky jsou různě prodyšné a taky různě přiléhají.
@MartinaIrena no tak moje taška do porodnice má prý tak 15 kilo, řekl manžel. 3 kila mívá někdy jen moje kabelka
možná že horší bude v kontrakcích dojít stou taškou na oddělení, ale je to hned v 1 patře s výtahem, naštěstí. Je to velká sportovní taška. Kufr na kolečkách nemám. Sama nevím jak se ta váha nasčítala.
Ale až pujdu z porodnice, nebude v ní pití, balík plínek, ani vložky. Bude méně objemnější. Odnesu tašku a pak se vrátím pro miminko. Tašky jsou naštesti to nejmenší co mě trápí. A kdyby byl člověk po sekci, snad se se sestřičkou domluví na pomoci.
@Zuzanec píše:
Co se týče věci, to bych neřešila, buď půjde žena dvakrát nebo ji někdo pomůže z personálu. Ženské nehledejte problémy, kde nejsou.