Porod Jablonec nad Nisou - rouška u porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
22.3.20 13:57

@malákráličice to nevím jestli ty maminky co přítel viděl byli po sekci nebo ne já se teprve rodit chystám tak nevím co bude já pořád doufám že u nás to bude v pohodě vše zatím chodím jen na kontroly do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.3.20 14:03

Co se týče věci, to bych neřešila, buď půjde žena dvakrát nebo ji někdo pomůže z personálu. Ženské nehledejte problémy, kde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
22.3.20 14:28

Doma šité roušky jsou různě prodyšné a taky různě přiléhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
24.3.20 12:42

@MartinaIrena no tak moje taška do porodnice má prý tak 15 kilo, řekl manžel. 3 kila mívá někdy jen moje kabelka :lol: :mrgreen: možná že horší bude v kontrakcích dojít stou taškou na oddělení, ale je to hned v 1 patře s výtahem, naštěstí. Je to velká sportovní taška. Kufr na kolečkách nemám. Sama nevím jak se ta váha nasčítala.
Ale až pujdu z porodnice, nebude v ní pití, balík plínek, ani vložky. Bude méně objemnější. Odnesu tašku a pak se vrátím pro miminko. Tašky jsou naštesti to nejmenší co mě trápí. A kdyby byl člověk po sekci, snad se se sestřičkou domluví na pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
24.3.20 13:02
@Pennya Tak v nejhorším půjdeš nadvakrát, jak píše Zuzka
@Zuzanec píše:
Co se týče věci, to bych neřešila, buď půjde žena dvakrát nebo ji někdo pomůže z personálu. Ženské nehledejte problémy, kde nejsou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí