Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:Úplně normální závěr těhotenství. To je proto, aby se žena přestala bát porodu a začala se těšit na to, až bude konečně po všem.
Ahoj mamči, je tu některá, kterou čeká v následujících dnech/týdnech porod? Podle ms mám termín za tři dny, ale podle posledního termínu teprve začínám 39tt a už jsem zoufaláVim že má mimčo ještě čas, ale mně už dochází síly
Uz tak týden mám skoro pořád tvrdé břicho, jsem protivná, před dvěma dny začala odcházet hlenová zátka, která už včera večer odešla nejspíš celá, v noci nemůžu skoro spát, každé dvě hodiny chodím na záchod + už tak týden chodím na velkou aspoň 4× denně. Prosím, že to takhle nemám jediná?
Snad už to přijde každým dnem
Myslím, že se ti to už hodně blíží. Já mám termín přesně za týden a vůbec ale vubec nic se neděje. Předchozí dvě děti jsou 5 a 9 dní po termínu, tak se připravují psychicky, že v tomhle stavu můžu být ještě klidně 3 týdny. ![]()
Jo, ten závěr je náročný.. já nemohla chodit, spát atd.. ale už to máš za pár ![]()
Ahoj, ja mam termin za 2 tydny, uz par tydnu mam ale bolesti v rozkroju, jak vse mekne a pripravuje se to, spatne se mi chodi, boli me zada. Asi dva dny me asi zlobi poslicci, tvrdne nepravidelne bricho nekolikrat denne a do toho kratke bolesti jako pri MS a bolest v krizi. Vsichni rikaji, ze uz mam brisko dole, tak uvidime, jestli tam malej vydrzi do terminu, nebo se mu bude chtit driv. Jinak preji hodne sil a drzim palecky, at vse dopadne dobre. ![]()
No heled jsi 39tt takze klidne zacni intenzivne zkouset babsky rady.. smanzelem se poradne pomilujte, klidne i vicekrat denne, zkus sklenicku svaraku a poradne ho okoren. Udelej si neco palivyho a najdi si bylinky na rozjeti porodu.
Jdi na poradnou prochajdu, ale nekde blizko civilizace. atd.
Ahoj
já jdu na vyvolání v termínu v úterý a taky už toho mám plný kecky. Zátka sice ještě neodesla
ale včera už jsem měla pořádné poslíčky. Usla jsem až o půl 5 ráno a co 2 hodiny na WC! Piju maliník, dopřávám si horké koupele, sex taky proběhl a furt nic
.. Ostré jídlo, červené víno,.. Nic. Nemluvě o bolesti zad! ![]()
Přeji brzký a bezproblémový porod ![]()
Termín mám za 20 dní. Celý týden jsem úplně marná, unavená, protivná. Třeba za to dílem může i hnusný studený počasí. Dneska volalo tak 7 lidi jestli jako už? No, začínám být na telefonáty alergická.
osobně mi Teda nepřijde, že by se prckovi nějak chtělo ven. Když se podívám z okna, tak se vlastně ani nedivím. ![]()
Ahojky holky, čeká mě to 21.11.Nejlepší by bylo kdyby se to rozjelo samo ale stále nic ![]()
Budu rodit po druhý, tak snad to nebude tak bolet. První jsem měla vyvolávaný a hrůza a děs zakončeno vexem a následně revize při vědomí.:poblion:
Těším se na mimi ještě počkám do úterý a pak tomu zkusím pomoct, hodně sexu, procházky, teplou vanu. Uvidíme… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj mamči, je tu některá, kterou čeká v následujících dnech/týdnech porod? Podle ms mám termín za tři dny, ale podle posledního termínu teprve začínám 39tt a už jsem zoufaláVim že má mimčo ještě čas, ale mně už dochází síly
Uz tak týden mám skoro pořád tvrdé břicho, jsem protivná, před dvěma dny začala odcházet hlenová zátka, která už včera večer odešla nejspíš celá, v noci nemůžu skoro spát, každé dvě hodiny chodím na záchod + už tak týden chodím na velkou aspoň 4× denně. Prosím, že to takhle nemám jediná?
Ahoj holky, tak dneska také nic zatím. Jdu si dát sprchu. Zítra jdu na kontrolu
.Snad to bude všechno dobrý. A co vy? Krátí se to ![]()
Mě odešla hlenova Zátka 2 týdny předem čekala jsem každým dnem kdy to přijde a pak sedíme na balkoně a praskla voda no přítel se malém položil tak jsem nevěděla udá volat záchranku sobě nebo jemu 😂 😁
Ahoj mamči, je tu některá, kterou čeká v následujících dnech/týdnech porod? Podle ms mám termín za tři dny, ale podle posledního termínu teprve začínám 39tt a už jsem zoufalá
Vim že má mimčo ještě čas, ale mně už dochází síly