Kopie Porod prosinec 2013 / leden 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5313
10.5.13 18:31

@lusilper no sice nevím jak ale chtěli bychom to zvládnout…včera sem z toho nemohla usnout… :roll:

• načítám...
4559
10.5.13 18:33

Hlavně jedno po druhým at toho nemáš naráz moc :-) svatba se dá stihnout do 2 měsícu a to i dříve podle toho kolik máš lidí :-) já jsem měla přes 50 a vše jsem stihla za 1,5měsíce.

• načítám...
5313
10.5.13 18:37

No my sme uvažovali srpen záři…

• načítám...
103
10.5.13 18:38
@24kačkač píše:
@lusilper no sice nevím jak ale chtěli bychom to zvládnout…včera sem z toho nemohla usnout… :roll:

KAči my se brali po 8leté známosti a malé bylo v tu dobu 10měsíců, svatba není důležité hlavně zázemí…

• načítám...
5313
10.5.13 18:39

@Kindroška jojo to je mi jasné :-) ale chtěli bychom to stihnout…

• načítám...
4559
10.5.13 18:41

Tak nějak, svatba je jen pro ten pocit, že jsi paní :-) já už jsem vdaná 3 roky a nepoznám rozdíl :-)jak říká @Kindroška: důležitý je zázemí…

• načítám...
103
10.5.13 18:54

Lusilper: přesně jak říkaá rozdíl není žádný já jsem vdaná už 8 let dohromady jsme s manželem 16let a je to pořád stejné takže kdyby záleželo na nás ani bysme se nebrali, ale kdysi byla podmínka sňatek k hypotéce..

• načítám...
244
10.5.13 19:43

@Dasenka.svc Jsem v sedmém tydnu tak uvidime jak to ještě dopadne :)

• načítám...
1595
10.5.13 20:58

@Dasenka.svc no já si to myslím, že to byly jen hloupé náhody a snažím se tím uklidňovat, ale každá návštěva na gyndě je boj, předd týdnem viděla jen prázdný pidi váček a za jediný týden dorost žloutkový váček, 5mm embrzjko a dokonce i srdíčko… jinak pracuji v kanceláři :-) ty děláš co?

• načítám...
307
10.5.13 22:51
@katuska_m píše:
@Dasenka.svc no já si to myslím, že to byly jen hloupé náhody a snažím se tím uklidňovat, ale každá návštěva na gyndě je boj, předd týdnem viděla jen prázdný pidi váček a za jediný týden dorost žloutkový váček, 5mm embrzjko a dokonce i srdíčko… jinak pracuji v kanceláři :-) ty děláš co?

To je super… Teď už ti to určitě všechno v pořádku vyjde. A na rizikáš se zatim nechystáš? Já jsem učitelka, takže mě hned chtěla MuDr. poslat na nemocenskou. Jenže já si řikam, že teď do prázdnin to ještě vydržim a pak se uvidí. A odkud jsi?

• načítám...
1595
11.5.13 08:41

@Dasenka.svc na rizikáč se asi nechystám, mám pohodovou práci a nedovedu si představit, co bych dělala celé dny doma. do zimy bych chtěla chodit, pokud to zdraví dovolí… ale neschopenku mi psát chtěla… tak ty jsi paní učitelka? :) jak velké dětičky učíš? já jsem kousek od Olomouce

• načítám...
princess16
11.5.13 09:04

@Telny Jééé,já z Ústeckého kraje z Litoměřic.. :palec:

• Upravit
307
11.5.13 09:21
@katuska_m píše:
@Dasenka.svc na rizikáč se asi nechystám, mám pohodovou práci a nedovedu si představit, co bych dělala celé dny doma. do zimy bych chtěla chodit, pokud to zdraví dovolí… ale neschopenku mi psát chtěla… tak ty jsi paní učitelka? :) jak velké dětičky učíš? já jsem kousek od Olomouce

Moje řeč, pokud to zdraví dovolí, chystam se chodit do práce do posledních sil :D Taky si neumim představit, že bych seděla celé dny doma a taky za ty peníze…
Učím na prvním stupni, učím angličtinu. A jsem ještě k tomu spec. pedagog - logoped, takže mám s předškolákama logopedii. Jsem z Mělníka a pracuju v Praze.

• načítám...
4559
11.5.13 09:46

Dobré ranko holky :-) tak to já už jsem víc jak týden na neschopence, pracuji jako zdravotní sestra na rizikovým oddělení a tak jsem doma :-(

• načítám...
103
11.5.13 10:16
@lusilper píše:
Dobré ranko holky :-) tak to já už jsem víc jak týden na neschopence, pracuji jako zdravotní sestra na rizikovým oddělení a tak jsem doma :-(

Dobré ránko, neboj to ti uteče :-)))
teda u nás máme pouť a strašné počasí, prší je zima…:-( děti se těšili na kolotoče a nic:-( Jo a dneska je první ráno bez nevolnosti, tak doufám, že už to bude dobré:-)))

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+