Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lusilper no sice nevím jak ale chtěli bychom to zvládnout…včera sem z toho nemohla usnout… ![]()
Hlavně jedno po druhým at toho nemáš naráz moc
svatba se dá stihnout do 2 měsícu a to i dříve podle toho kolik máš lidí
já jsem měla přes 50 a vše jsem stihla za 1,5měsíce.
Tak nějak, svatba je jen pro ten pocit, že jsi paní
já už jsem vdaná 3 roky a nepoznám rozdíl
jak říká @Kindroška: důležitý je zázemí…
Lusilper: přesně jak říkaá rozdíl není žádný já jsem vdaná už 8 let dohromady jsme s manželem 16let a je to pořád stejné takže kdyby záleželo na nás ani bysme se nebrali, ale kdysi byla podmínka sňatek k hypotéce..
@Dasenka.svc Jsem v sedmém tydnu tak uvidime jak to ještě dopadne ![]()
@Dasenka.svc no já si to myslím, že to byly jen hloupé náhody a snažím se tím uklidňovat, ale každá návštěva na gyndě je boj, předd týdnem viděla jen prázdný pidi váček a za jediný týden dorost žloutkový váček, 5mm embrzjko a dokonce i srdíčko… jinak pracuji v kanceláři
ty děláš co?
@katuska_m píše:
@Dasenka.svc no já si to myslím, že to byly jen hloupé náhody a snažím se tím uklidňovat, ale každá návštěva na gyndě je boj, předd týdnem viděla jen prázdný pidi váček a za jediný týden dorost žloutkový váček, 5mm embrzjko a dokonce i srdíčko… jinak pracuji v kancelářity děláš co?
To je super… Teď už ti to určitě všechno v pořádku vyjde. A na rizikáš se zatim nechystáš? Já jsem učitelka, takže mě hned chtěla MuDr. poslat na nemocenskou. Jenže já si řikam, že teď do prázdnin to ještě vydržim a pak se uvidí. A odkud jsi?
@Dasenka.svc na rizikáč se asi nechystám, mám pohodovou práci a nedovedu si představit, co bych dělala celé dny doma. do zimy bych chtěla chodit, pokud to zdraví dovolí… ale neschopenku mi psát chtěla… tak ty jsi paní učitelka?
jak velké dětičky učíš? já jsem kousek od Olomouce
@katuska_m píše:
@Dasenka.svc na rizikáč se asi nechystám, mám pohodovou práci a nedovedu si představit, co bych dělala celé dny doma. do zimy bych chtěla chodit, pokud to zdraví dovolí… ale neschopenku mi psát chtěla… tak ty jsi paní učitelka?jak velké dětičky učíš? já jsem kousek od Olomouce
Moje řeč, pokud to zdraví dovolí, chystam se chodit do práce do posledních sil
Taky si neumim představit, že bych seděla celé dny doma a taky za ty peníze…
Učím na prvním stupni, učím angličtinu. A jsem ještě k tomu spec. pedagog - logoped, takže mám s předškolákama logopedii. Jsem z Mělníka a pracuju v Praze.
Dobré ranko holky
tak to já už jsem víc jak týden na neschopence, pracuji jako zdravotní sestra na rizikovým oddělení a tak jsem doma ![]()
@lusilper píše:
Dobré ranko holkytak to já už jsem víc jak týden na neschopence, pracuji jako zdravotní sestra na rizikovým oddělení a tak jsem doma
Dobré ránko, neboj to ti uteče ![]()
teda u nás máme pouť a strašné počasí, prší je zima…:-( děti se těšili na kolotoče a nic:-( Jo a dneska je první ráno bez nevolnosti, tak doufám, že už to bude dobré:-)))
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat