Kopie Porod prosinec 2013 / leden 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5313
11.5.13 19:16
  • načítám...
307
11.5.13 19:55
@Rita84 píše:
Ahoj holky :mavam: :mavam:
Vy, co jste už // na testu našly… měly jste nějaké příznaky už před tím než vám MS měla dorazit?? Já jsem dnes 18DC - začaly mě strašně bolet prsa, mám hrozně nafouklý břicho atd… Přijde mi, že na MS je to ještě brzo. :nevim: Nechci si dělat zbytečný naděje, že NEočekávaná MS nedorazí :roll: Chtěla bych se přidat k vám do diskuze, protože i já bych měla TP v lednu, ale stále čekám a čekám :think:
Opatrujte se těhulky a šiřte ty těhotenský bacily :hug: :*

Ahojky :D Ja jsem uź 3 dny po ovulaci zaćala cítit prsa a pobolívalo mě břicho. Byla jsem téhnu dvakr´t, jednou jsem potratila, teď jsem těhu podruhé a bylo to stejný

• načítám...
2833
11.5.13 20:09

@Dasenka.svc mě právě taky pobolívá břicho už od ovulace a o prsech ani nemluvim. Hrozně se mi zvětšily a ani se jich nemůžu dotknout, jak bolí. Já jsem už taky jednou těhotná byla, ale bohužel jsem taky potratila - ZT :roll: Tak se snažíme o druhé. Teď mám po plodných dnech a ovulaci, tak snad to dopadne… tentokrát i s dobrým koncem :kytka:

• načítám...
2833
11.5.13 20:12

@24kačkač S jakým zpožděním jsi zkusila test? Asi nemá cenu testovat před NEčekanou MS, že?? :nevim:

• načítám...
3868
11.5.13 20:24

@Telny Taky jsem včera a dneska měla trošku bolesti..Přes den nic necítím, ale vždycky večer a v noci když jsem v klidu a třeba se otočim, tak mě popichuje jakoby od třísel nahoru..Dneska trošku i teď, ale není to vyloženě ostrá nebo silná bolest, spíš jen škubání a popichování, ale taky mě to občas docela vyděsí i když to cítím minimálně..Pak si vždy šahám na prsa jak divá jestli bolí a modlim se aby bylo vše v pořádku.. :mrgreen: Nevolnosti mě opustili, vrátí se pouze když delší dobu nejim, ale když každou chvilku zobnu něco menšího je mi fajn.. :)

• načítám...
3868
11.5.13 20:26

@Rita84 Jak kdy..Záleží na tom kdy byla ovulka(kdy došlo k oplodnění),pokud to bylo třeba už 12-14DC tak 22-24DC už by měl být na testu dušík..Ale pokud by byla ovulace až kolem 20DC tak by jsi mohla mít před ms test negativní..Já jsem byla v březnu nemocná, což mi posunulo ovulku(aniž bych o tom věděa a počítala s tim :think: ) a 30DC (2 dny po meškání) jsem měla test negativní..Teprve 5 dní po meškání jsem měla ducha… :hug:

• načítám...
1869
11.5.13 20:27

@barca0140 Ahojky, jo jo přesně v té posteli..nebo když ležím a otočím se rychle.. :zed: :zed: jinak já dneska absolvovala ostavu tetiné 60 a dokonce, jsem se i najedla, pobavila, a vydržela to bez nevolností..takže za mě super…ale musela jsem jít dřív, už jsem byla utahaná tak ležím jak placek sama doma :mrgreen:

• načítám...
2833
11.5.13 20:31

@barca0140
Tak super :hug: Já měla plodné dny 11-15DC. Teď jsem 18DC. Tak já zkusím testnou z pár dní. :oops: Kéž by to vyšlo :think:

• načítám...
3868
11.5.13 20:33

@Telny Taky to mám třeba když se prudce otočim nebo i když prudce vstanu..Ale s přítelem provozujeme sex normálně a při něm nic nebolí, netahá tak snad všechno v pořádku..Vidíš jídlo pomáhá, na to jsem taky přišla..Nejdřív nic moc, ale před pár dny cca v 9+2tt mi začalo dělat čím dál víc a nevolnosti už skoro nemám.. :mrgreen: Jen hezky odpočívej :)

• načítám...
3868
11.5.13 20:35

@Rita84 Nejpozději za týden by tam tedy mělo něco být, zkusila bych příští neděli.. :hug:

• načítám...
1869
11.5.13 20:38

@barca0140 tak já s přítelem ted vůbec nespala od té doby, co jsme zjistili, že čekáme miminko..bojím se, aby nedošlo třeba k nějaké infekci nebo tak… :oops: přítel je na nervy samozřejmě.. :cert: :mrgreen:…a já už to vím tak od 6.tt, že když se napápnu tak je mi lip :mrgreen:…maminka moje milovaná mi dneska udelala na snídani kakao a rohlík s máslem..a to byla teprve mnamka :mrgreen: se tesim, až si dám zítra zase :oops: :cert: a jo jo lezim lezim..ale za chvili to asi zalomím :mrgreen:

• načítám...
2833
11.5.13 20:42

@barca0140 Moc díky, seš hodná :hug: Já bych to jakoby příští neděli měla dostat, protože mám krátké cykly (26 dní).

• načítám...
5313
11.5.13 20:47

@Rita84 já sem zkoušela až dva dny termínu ms… ale už byla skoro stejně silná druhá čárka…

• načítám...
307
11.5.13 21:16
@Rita84 píše:
@Dasenka.svc mě právě taky pobolívá břicho už od ovulace a o prsech ani nemluvim. Hrozně se mi zvětšily a ani se jich nemůžu dotknout, jak bolí. Já jsem už taky jednou těhotná byla, ale bohužel jsem taky potratila - ZT :roll: Tak se snažíme o druhé. Teď mám po plodných dnech a ovulaci, tak snad to dopadne… tentokrát i s dobrým koncem :kytka: [/citace
Taky mé bolí prsa a zvětšily se mi. Tak to u mě byly jasný příznaky. Testovala jsem až v den MS, protože jsem byla po Pregnylu.
  • načítám...
2833
12.5.13 00:38

@24kačkač @Dasenka.svc
Holky, díky za rady :palec: Někdy příští týden už otestuju :think: Ale musím natajnačku. Manža do mě pak hučí, že to strašně hrodím :oops: :P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+