Porod s přítelem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
4.3.18 19:07

Manžel tam byl s mojí sestrou. Víc mi tam pomohla sestra. Manžel ke koncil už to skoro neustál a ke druhýmu už nejde. Jde jen sestra. Nechala bych to čistě na těch chlapech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.3.18 19:08

@Petruna21 ja tam manzela jednoznacne chci a on chce taky :srdce: byl se mnou i pri vyvolavanem porodu po ZT a byla jsem strasne rada, ze tam nejsem sama…a nevim, co je na tom tak intimniho…intimni je i to, kdyz se to miminko dela :mrgreen: navic ti tatinci stoji vetsinou u hlavy, tak nevim, co by tak strasneho videl…je to i jeho dite a chceme si to prozit pekne spolu :andel:

Příspěvek upraven 04.03.18 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
4.3.18 19:10

Ja jsem rodila dvakrat vaginalne. Prvni porod, 18hod, chlap byl se mnou celou dobu, kontrakce jsem mela nepravidelny a v mezicase jsme se s chlapem bavili, bylo to super.
Druhy porod, 2 hodiny, kontrakce po 3 minutach, naprosta katastrofa, chlap tam nebyl a byla jsem nakonec rada, protoze jsem byla vyrizena a dost jsem hystercila - nemusi videt vsechno.

Kazdopadne k cisari bych si ho urcite nebrala, ja osobne bych ho u operace nepotrebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
4.3.18 19:12
@Anonymní píše:
Manzel byl pro me obrovska podpora, komunikoval s personalem, dychal se mnou, vodil do sprchy, drzel me za ruku… Bez nej bych to nedala. Vyvolavany porod, od 13h do 19h nonstop kontrakce po minute… Dcera sla bradou napred, nedychala, ARO… Vse dobre dopadlo, oba jsme z toho byli ale vyrizeni.. Ja omdlivala, dostala jsem druhy den transfuzi, manzel se o dceru hned postaral. U druheho porodu bude taky.

Takže kdyby tam nebyl, tak rodíš doteď? Nebo jak chápat, že bez něj bys to nedala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
4.3.18 19:12

Původně jsem nechtěla, ale nakonec tam manžel se mnou byl. Ale vždycky je to na domluvě těch dvou. Pokud jeden z nich nechce, neměl by do toho být tím druhým tlačenej. Při císaři u nás v porodnici doprovod neumožňují. Chlap čeká na chodbě a pak mu dají pochovat hotový mimino :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 19:13

Všem moc děkuji :kytka:.

No u nás to je tak že půjdu císařem a přítel u císaře být prostě nechce i kdybych si ho tam přála ale nebudu ho nutit řekl že počká venku :) a prý kdybych šla vaginálně tak prý ano tak třeba se to ještě změní uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
4.3.18 19:13
@Lychee13 píše:
Takže kdyby tam nebyl, tak rodíš doteď? Nebo jak chápat, že bez něj bys to nedala? :mrgreen:

tohle tvrzení taky moc nechápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
4.3.18 19:15
@Kukacka123 píše:
@Petruna21 ja tam manzela jednoznacne chci a on chce taky :srdce: byl se mnou i pri vyvolavanem porodu po ZT a byla jsem strasne rada, ze tam nejsem sama…a nevim, co je na tom tak intimniho…intimni je i to, kdyz se to miminko dela :mrgreen: navic ti tatinci stoji vetsinou u hlavy, tak nevim, co by tak strasneho videl…je to i jeho dite a chceme si to prozit pekne spolu :andel:Příspěvek upraven 04.03.18 v 19:10

no ono to někdy nenaplánuješ a když jde do tuhýho a začíná to být o průser, tak může vidět i to co nikdo nechce :nevim: můj chlap má naštěstí silnej žaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.3.18 19:16

Znamy treba nesnasi krev a omdleva…rekl, ze k porodu s manzelkou rozhodne nepujde :mrgreen: nakonec tam byl, sam chtel… zvladl to naprosto v pohode a je rad, ze tam byl ;)
Jinak k cisari bych to asi nechala na chlapovi…pokud nechce, nenutila bych ho…pak by ho zavolali, az by bylo miminko venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 19:17
@Lekninka91 píše:
tohle tvrzení taky moc nechápu :D
@Lychee13 píše:
Takže kdyby tam nebyl, tak rodíš doteď? Nebo jak chápat, že bez něj bys to nedala? :mrgreen:

Já si myslím že přítel/manžel u porodu je dobrá opora ale zase si nemyslím že by to bez něho nešlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
4.3.18 19:18

Rodila jsem 3 dny, byl se mnou a byl obrovská podpora a naštěstí jsem se mu nezhnusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
4.3.18 19:18
@Petruna21 píše:
Všem moc děkuji :kytka:.No u nás to je tak že půjdu císařem a přítel u císaře být prostě nechce i kdybych si ho tam přála ale nebudu ho nutit řekl že počká venku :) a prý kdybych šla vaginálně tak prý ano tak třeba se to ještě změní uvidíme :)

Můžu se jen zeptat proč? Vždyť nic neuvidí, jestli mu jde o to teda.
Jinak, samozřejmě, nenutit, taky jsem nenutila, přítel chtěl sám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
4.3.18 19:20

@Petruna21 jako pro někoho jo, mně osobně bylo šumák, co se kolem mě děje :-D A co jsem se bavila s jinýma ženskýma, některý to měly podobně.. Je to člověk od člověka no. :nevim: Ale prostě tvrzení bez něj bych to nedala mi přijde mimo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.3.18 19:21

@Lekninka91 tak ja se bavim o vaginalnim porodu (nemam planovany cisar)…pruser samozrejme muze byt u cehokoli a stale nechapu, co je na tom intimniho - jsme spolu v dobrem i zlem (navic jsme spolu uz dost dlouho :jazyk: ) a i muj ma silny zaludek :mrgreen:…a s tim se musi holt pocitat, posrat se muze kdykoli cokoli :nevim:
A popravde muj vyvolavany porod - potrat nebyl taky zrovna prochazka ruzovym sadem…mela jsem pekny horecky, zvracela jsem, prujem, blbe mi bylo, kontrakce po minute asi 6 hodin, kdy jsem fakt slzela bolesti…a vse to se mnou ustal :nevim: kdyby tam byt nechtel, neni tam :jazyk:

Příspěvek upraven 04.03.18 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 19:21
@Macik.S píše:
Můžu se jen zeptat proč? Vždyť nic neuvidí, jestli mu jde o to teda.
Jinak, samozřejmě, nenutit, taky jsem nenutila, přítel chtěl sám. :)

Hele já sama vlastně nevím :nevim: když jsem se ho zeptala tak řekl že nechce vidět jak mě řežou a když sem mu říkala že nic neuvidí tak prostě ne. Ale třeba změní názor uvidíme, možná mě to trošku mrzí ale nechci ho do ničeho nutit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí