Porod s přítelem?

9947
4.3.18 18:47

Porod s přítelem ?

Zdravím :mavam:

Jen mě zajímá když jste rodili chtěli jste mít u porodu přítele/manžela?
A co si o tom myslíte když je otec u porodu?

A lze mít i u císařského řezu doprovod? :)

Díky za info. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.3.18 18:49

Nechtěla, nemusí vidět všechno. U císaře se většinou doprovod nepouští kvůli riziku infekce.

• Citovat
  • Upravit
50
4.3.18 18:49

Jednoznačně za mě ano… Koneckonců je to i jeho dítě tak ať si taky prožije svoji část u porodu :lol: u mě teda byl a i půl roku po porodu slychavam jaká jsem frajerka :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.3.18 18:51

Nechtěla ani u jednoho porodu. Za mne zbytečnost. Odrodit to nemůže a aby se tam na mne koukal? Proč. Navíc by mi akorát lezl na nervy, jsem dost soběstačný tvor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
4.3.18 18:53

@Tichošlápek přesně tak, navíc znám případy, kdy chlap koukal na porod své ženy a pak se mu zhnusila, myslím, že se to jmenuje Madonin komplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3822
4.3.18 18:54

Puvodne jsem tam pritele chtela, ale kdyz doslo na akci tak jsem ho vyhodila. Tohle fakt videt nemusi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.18 18:55
@Anonymní píše:
Nechtěla, nemusí vidět všechno. U císaře se většinou doprovod nepouští kvůli riziku infekce.

Já mela cisare dvakrat a manzel byl celou dobu se mnou na sala. miminka dostal hned do ruky.jsem rada ze byl se mnou.

• Citovat
  • Upravit
6869
4.3.18 18:57

Mi prijde jako dulezita psych. podpora. Porod jsem mela vyvolavany a dojel cca po 5h, kdy slo do tuheho a ja mu poslala SMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.18 18:59

Manzel byl pro me obrovska podpora, komunikoval s personalem, dychal se mnou, vodil do sprchy, drzel me za ruku… Bez nej bych to nedala. Vyvolavany porod, od 13h do 19h nonstop kontrakce po minute… Dcera sla bradou napred, nedychala, ARO… Vse dobre dopadlo, oba jsme z toho byli ale vyrizeni.. Ja omdlivala, dostala jsem druhy den transfuzi, manzel se o dceru hned postaral. U druheho porodu bude taky.

• Citovat
  • Upravit
4622
4.3.18 19:00

U prvniho nechtel, ted taky nechce. Nutit ho nebudu, pujde semnou maminka, byla i poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
4.3.18 19:02

Ještě jsem nerodila, ale už od mala jsem rozhodnuta tam chlapa nemít. Uvidíme jestli názor zněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
4.3.18 19:05

Chtěla. Měla jsem plánovaný císař, měl to být spinal. Řekli mi, že přítele zavolají až mě napíchnou - nepodařilo se, šlo se do celkové a přítele zavolali až bylo po všem si pochovat malého.
Ale i u přirozeného porodu bych ho chtěla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.3.18 19:06
@Petruna21 píše:
Zdravím :mavam:

Jen mě zajímá když jste rodili chtěli jste mít u porodu přítele/manžela?
A co si o tom myslíte když je otec u porodu?

A lze mít i u císařského řezu doprovod? :)

Díky za info. :kytka:

Nechala jsem to na něm, chtěl se zúčastnit. Pomáhal mi ze sprchy a držel za ruku. Kdyby tam nebyl, asi bych se cítila stejně, protože jsem byla taková zahleděná do sebe, vše kolem mám v paměti jen jako v mlze. Porod končil akutním císařem, tam ho samozřejmě nevzali, takže byl první, kdo si naše miminko pochoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.18 19:06

Chtela, ale kdyby nechtel, tak bych nenutila. Manzel chtel, bral to vzdy jako nasi spolecnou vec, tak proc bych to mela prozit sama. Rodila jsem 2×cisarem a u obou byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.3.18 19:07

Já jsem tam manžela měla a jsem za to ráda, ale on sám tam chtěl být, nemusela jsem ho k tomu přemlouvat nebo nutit. Byla jsem ráda, že tam byl, celou dobu mi pomáhal jak fyzicky, tak hlavně psychicky. Rodila jsem víc jak 24 hodin a už jsem ztrácela celkem nervy a celkově byla psychicky vyčerpaná, on mě neskutečně podržel. I s odstupem času jsem ráda, že jsem ho tam měla, stmelilo nás to ještě víc. Podle jeho slov je on taky rád, že tam byl, že mě mohl podporovat a prožít to se mnou a hned si syna pochovat. Celkově na to rádi vzpomínáme a vztah to nijak negativně neovlivnilo, žádný madonin komplex se nekonal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí