Porod s přítelem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
4.3.18 19:23

@Petruna21 hele tohle je vždy na vás. Jisteze porodime i bez chlapa :mrgreen: na mne sestřičky vždy koukaly divně, když jsem chlapa obratem poslala domů, ale je to jen a jen ma věc a po prvním průserovém porodu my i samy řekly, ze to byla dobra volba - je fuk, ze stojí u hlavy, ale tu spoustu krve, modré dítě a mne v bezvědomí by viděl stejne. A tohle by ho mělo nějak obohatit? Nebo mne pomoci? Těžko. Jediné snad, ze by mi před poslední fází propasoval neco k jídlu - já měla fakt hrozny hlad a nedovolili mi nic sníst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 19:23

@Lekninka91 To určitě každý to má jinak :) ale určitě nebudu tvrdit že bez partnera bych to nezvládla což mi přijde jak píšeš trošu mimo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 19:25

@Tichošlápek No když jsem se ho zeptala poprvé zda bude u porodu tak na mě koukal zda si z něho jako nedělám srandu :lol: a pak z něho vypadlo to že je to ženská věc a že nepotřebuje vidět vše.. a jak se znám sem děsný nervák a na to mi odpověděl ještě by jsi tam na mě řvala :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
4.3.18 19:25

@Kukacka123 však já myslím vaginální porod :think: měla jsem přes kolena ten hadr, ale když to začínalo být o průser a syn musel jít rychle ven, hadr odhodili a bylo :lol: Po porodu mi neodešla placenta, tak mi ji tahali v narkoze + následná revize a ty vybraný chuťovky tam viděl pak v tý jejich misce, když jsem se probrala a mohl zas za mnou :mrgreen: Já tvoje v dobrém i zlém chápu, sdílet s chlapem veškerý intimnosti taky chápu, ale holt to má asi každej jinak. A pokud na to chlap nemá koule nebo si ženská nepřeje ho tam mít, tak by to měl ten druhej respektovat. Ale je potřeba to řešit trochu s předstihem a ne až pak s dítětem na cestě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
4.3.18 19:27

@Lekninka91 @Petruna21 mě na tom teda nepřijde mimo vůbec nic, naprosto běžný slovní obrat: „bez něj bych to nedala“.. samozřejmě, že to neznamená, že by to nedala, ale normálně používané spojení v češtině. A na tom, že pro někoho je partner tak obrovskou podporou, že to díky němu zvládne lépe není přece nic mimo, ale není potřeba to odsoudit, stejně jako opak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.3.18 19:27

Já tam přítele chtěla. Dost se cukal, nechtěl, každopádně se nadchl, že prý půjde zas. :D Jenže já rodila nakonec akutním císařem. Takže neviděl všechno. Na sál sice mohl, ale raději jsme ho nechali za dveřma, ať se vydejchá Já ho u dalšího vyloženě nepotřebuji, ale asi budu ráda kdyby šel. Přece jenom je to opora. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.3.18 19:33

Chtela jsem ho tam, on chtel, byl tam a nakonec u akutni sekce uz nebyl. Cekal venku a rikal, ze to byla minuta a uz mu nesli dite. Jinak u nas bylo hodne znat, ze tam je. Na epidural ho poslali ven a hned na me byli “drsnejsi”, takze pak jsem mu rekla at se nehne uz ani na krok. Co se tyce spodku, tak nic nevidel. Sedel mi u hlavy a cumeli jsme na serialy na tabletu ( mezi kontrakcema ). Ale pomohl mi ve sprse, drzel kdyz jsem omdlivala, sprchoval mi zada a bricho, prevlikal me. A u toho halekal, ze prej uz mi tohle nikdy neudela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250

Manzel byl u vsech trech porodu, hlavni jeho role byla zasobovac, nosil mi jidlo, pokazde zabehl i do prilehle restaurace, abych mela neco poradneho (poprve to byl jen Mcdonald, ale i to bodlo :lol: ). No a dve hodiny po porodu jsme jeli domu, takze bych ho stejne musela hned volat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712

@Lekninka91 tak s tim se bohuzel musi pocitat, kdyz jde na sal :mrgreen: ale tak pises, ze na to zaludek ma, tak v pohode :jazyk: jinak ja nikde nepsala, ze bych ho nutila :nevim: samozrejme je to o domluve…my to oba chceme, takze nevidim problem - resime to s predstihem opravdu dostatecne :mrgreen: ;)

Příspěvek upraven 04.03.18 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425

Ja jsem chtela. Nevyslo to, byl pracovne mimo republiku, mela jsem tam kamaradku. Sama bych byt u porodu nechtela, PA chodila obcas a predstava, ze tam v mezicase nemam nikoho „k ruce“, mi vubec neni prijemna. Do mesice me ceka druhy porod a doufam, ze tentokrat to klapne s manzelem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
4.3.18 19:35

@Barbucha3 nepíšu nic o tom, že je mimo, když je pro někoho partner velkou podporou, jen že je mimo to tvrzení. I když jde o běžný slovní obrat. Prostě mi to nepasuje. A nevšimla jsem si, že bych někde někoho odsuzovala. Psala jsem, že je to o domluvě těch dvou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.3.18 19:35

Nechtěla jsem, jsem za to ráda, neměnila bych. Hlavně bych respektovala rozhodnutí partnera.
A ještě dopíšu, že druhý porod byl průser, takže jsem ráda, že jsem si to mohla „prožít“ jen já a nemusel u toho strašnýho být i partner.

Příspěvek upraven 04.03.18 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
4.3.18 19:37

Ja puvodne nechtěla, ale díky za to, ze tam byl! Ted pujde znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.18 19:39

Manzel u obou porodu byl. Je to muj nejblizsi clovek a tak nevim, kde by jinak byl :nevim: Ale je to kazdeho vec, nemyslim si, ze je to nezbytne pro kazdou zenu. Pro nas je zasadni tyto veci sdilet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
4.3.18 19:39

@Kukacka123 tak před tou narkozou ho vyhnali na chodbu a pak ho zavolali zas až když jsem se probrala, ale všechno to viděl :-D Byla jsem tam odhalená a rozcapená skoro celou hodinu než doktorka rozhodla, že mě uspí a tu placentu vyndá. :mrgreen: Vím, že jsi nepsala, že bys ho nutila. Myslela jsem to spíš tak obecně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí