Porod s přítelem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
4.3.18 23:52
@Šarlota4 píše:
Tak to byl spatny lekar :/. Ale jestli chtel 500 jako uplatek za operaci tak mi to prijde spis vtipny. Ackoliv je mi jasny, ze tobe do smichu nebylo.

Jen že to byla 500,– za jednu návštěvu a návštěvi jsem měla každý týden a po celou dobu co mě měl v peči až pak řekl že už mě nebude mít v péči ať si najdu jiného doktora a tím to skončilo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.3.18 23:56

@růžový achát ja to prave taky chapu. To ses dobra! Nektere zeny maji pocit menecennosti kvuli tomu, ze mely sekci. Coz moc nechapu. Ja jen ctu, jak jsou zeny sesite az buh vi kam a vsechno se ve me svira a mam z toho husinu. Takze kloboucek :kytka: nedavno tady psala pani, ze ji kvuli komplikacim spatne funguje sverac, dalsi trpi inkontinenci, dalsi bojuje s panevnim dnem. Tyto problemy nema kazda. To urcite ne, ale je jich dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
4.3.18 23:57
@růžový achát píše:
Je pry prokazane, že pokud ma žena z porodu velky strach, tak pry to stejne končí císařem, pry by to měli jako všude na západě dělat na přání. Ja rodila normalně obě děti, obě dost nad 4 kg, takže obě s nástřihem až k obočí, ale jsem na sebe pyšná, srostla jsem take pěkně a nemam pocit nějakeho handicapu.Ale take chapu, že mají ženy hrůzu z porodu a 2× se do něj nehrnou…Příspěvek upraven 04.03.18 v 23:50

Někdo by zase nešel do císaře ani náhodou. Je to individuální no. Já se těšila, moc jsem o mateřství stala, bylo mi při prvním porodu „už“ 26 let takže jsem věděla do čeho jdu a proč…a stejně x hodin trápení a nakonec sekce pro nepostupující porod. A moje dcera mlaďounká, těhotenství neplánovala, leč se rozhodla dítě si ponechat…a porodila lehce, bez komplikací, druhý den by mohla znova(a já jsem samozřejmě za to byla šťastná).
Tak nevím nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
5.3.18 00:12

@Petruna21
Měla jsem tam manžela, porod byl dvě hodiny, byl se mnou ze začátku na hekarne a monitorech a pak na sále. Ocenila jsem jeho přítomnost, po porodu malou pochoval, při šití byl výborná podpora a hlavně jsem ocenila povídání s ním než mě nechali vstát a jít na pokoj. Za mě určitě doporucuju, pokud máte dobrý vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
5.3.18 01:18

Jde to uhrát na záda, psychiku, lepší císař než hystrická rodička, říká primář jedné nejmenované porodnice. Prachy na ruku si za to neberou. Zas z toho nedělejte kovbojku. :mrgreen: Myslím, že úplatky jsou v malý míře zrovna na tohle, ale třeba se pletu no :nevim: Oni teď zastávaj názor, že má mít každá právo volby. Takový veřejný tajemství. Zajimavý je, že jsou lidi kvůli tomu ještě ochotní víst rozohněný debaty. Tys měla císař na přání, jsi blbka, nebudeš mít vztah s miminem, zásah do organismu blala a tys rodila přirozeně budeš ji mít vytahanou a chlap tě nebude chtít. Takový žití v mýtech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.3.18 06:47

@malá_holka ale berou. Na toto tema je tu nekolik diskuzi. Neni to tak, ze z zen “tahaji” penize, ale rodicka sama vi, ze bude platit a je ji to jedno. To je o lidech. I dnes ti spoustu lekaru rekne “ ne bez indikace vam to nenapisu, to date”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
5.3.18 10:05
@Šarlota4 píše:
@malá_holka ale berou. Na toto tema je tu nekolik diskuzi. Neni to tak, ze z zen “tahaji” penize, ale rodicka sama vi, ze bude platit a je ji to jedno. To je o lidech. I dnes ti spoustu lekaru rekne “ ne bez indikace vam to nenapisu, to date”.

no jo a jejich přísaha je v čudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
5.3.18 11:07
@malá_holka píše:
no jo a jejich přísaha je v čudu :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.3.18 15:37

@Šarlota4 to ze se to deje neznamena, ze je to v poradku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.3.18 16:27
@brumdinka píše:

Ne neni to v poradku, protoze je to nelegalni. Legalizace by to usnadnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
5.3.18 16:49

Jako kdyby to melo byt znova, tak dam i 50 tis aby me prastili palici pres hlavu a už jsem to znovu nemusela zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
5.3.18 16:55
@brumdinka píše:

Brumdi to je věc názoru no. Někdo bere jako normální mít potraty jako antikoncepci, jiný to odsuzuje…jiná by do jiného než vaginálního porodu nešla a když to někdy skončí jako akutní CS tak se hroutí jak to nezvládla a zbytečně se psychicky bičuje…no a jiná zase chce císaře natolik, z různých důvodů, že je ochotna si to i zaplatit… klidně bych to zlegalizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.3.18 18:20
@Šarlota4 píše:
@růžový achát ja to prave taky chapu. To ses dobra! Nektere zeny maji pocit menecennosti kvuli tomu, ze mely sekci. Coz moc nechapu. Ja jen ctu, jak jsou zeny sesite az buh vi kam a vsechno se ve me svira a mam z toho husinu. Takze kloboucek :kytka: nedavno tady psala pani, ze ji kvuli komplikacim spatne funguje sverac, dalsi trpi inkontinenci, dalsi bojuje s panevnim dnem. Tyto problemy nema kazda. To urcite ne, ale je jich dost.

to si piš, že je to časté. Na různé škále obtíží. Každopádně už dnes se vede mezi urogynekology, gynekology, porodníky vážná diskuse na téma poškození žen u přirozeného porodu, zda to vždy stojí za to prosazovat jej za každou cenu.Je jen otázka času - a poptávka žen je veliká - kdy nebude sekce na přání jen v zóně šedé ekonomiky a průhledných papírů od psychiatrů. Neberu černobílé tvrzení, že žena má být ráda za dítě, ovšem celoživotně být vážně poškozena ve velmi citlivé a bolestivé oblasti.Ano, sekce má svá rizika, ale je pro matku i dítě často výhodnější. Jsme v medicínském pravěku, žena tu oficiální volbu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.3.18 22:23

@Anna766 Ani já tomu rozumim, jen prostě když k tomu nejsou zdravotní důvody je to zbytečnej zásah do těla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
5.3.18 22:37

Jak moc velký je rozdil mezi zasitym břichem a zasitou zadnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí