Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja tam manžela mela a jsem rada ze tam byl, porod jsem nastesti mela rychly, i kdyz mi ho od stredy do patku vyvolavali
![]()
My jsme měli rychlou „debatu“ - já řekla, že ho tam v žádném případě nechci, on řekl, že tam taky nechce, a bylo ![]()
Nemusí vidět, kde se mi všude hrabou a kde všude mě šijou a já nechci, aby mě viděl v takové situaci. Ani sestru (a to máme vynikající vztah) u porodu nechci, a to máme vynikající vztah.
Termín mám za týden, tak uvidíme, jak to zhodnotím potom, jestli jsem se rozhodla dobře ![]()
@Tichošlápek naštěstí mám normálního manžela… A věř, že viděl malyho jako první, i přes to, že jsme to neměli v plánu, ale potřebovala jsem pomoc, tak se to tak stalo.
Jo manžel byl u porodu obou kluků a oba porody i natáčel na video..řekla bych že i díky případnýmu usvědčujícímu materiálu se i personál choval tak nějak líp ![]()
@Mimis2017 a stejne tak se mohlo stát, ze by ho ten komplex postihl. To není nic, co by vypovídalo o jeho charakteru. Většina chlapů to zvládne a část ne. Dopředu to nepoznáš. Manželovi bylo třeba fuk jestli ho k porodu vezmu, v krizi by si taky poradil, ale jestli by to mělo následky - kdo to muze vědět? Nicméně to pro mne nebyl důvod ho tam nemít, o tomhle jsem si hledala info az později.
@brumdinka píše:
Jo manžel byl u porodu obou kluků a oba porody i natáčel na video..řekla bych že i díky případnýmu usvědčujícímu materiálu se i personál choval tak nějak líp
případný usvědčovací materiál. Chudáci doktoři. Přestaňte už, lidi na ně pořádat štvanice.
@Burj Chalifa píše:
případný usvědčovací materiál. Chudáci doktoři. Přestaňte už, lidi na ně pořádat štvanice.
já na nikoho nepořádala štvanice…za tím účelem to opravdu nebylo…to až pak zpětně, když sem četla ostatní zkazky co se při porodech děje, tak já si nemůžu stěžovat a myslím, že tohle tomu dost pomohlo, nic víc nic míň za tim nehledej ![]()
Kdybych měla někdy rodit asi bych chtěla císaře a v celkové a chlapa asi jen aby byl s miminem než se já vzpamatuju
ale kdybych měla rodit normálně, tak na to finální vyloupnutí určitě ne
chudák. ale nechala bych to asi na něm. zatím mi nic takovýho nehrozí.
@Russet píše:
Kdy na to jdeš?
Ještě mám čas
až 24.7 ale už teď schromažduji informace
ale jdu císařem, tak že asi o něco dříve.
Příspěvek upraven 04.03.18 v 22:33