Porod s přítelem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
4.3.18 19:57

Manžel byl u obou porodů, první skončil tedy akutním císařem, druhý přirozený, u obou jsem byla opravdu ráda, že tam byl. Však nemusel a ani nekoukal dolů. I on dneska říká, že to byl nádherný zážitek a je rád, že tam byl, i když nejdřív měl samozřejmě obavy, rozhodl se až po předporodním kurzu pro páry, kdy věděl do čeho jde (nebo si to alespoň myslel :mrgreen:). Jinak kamarádka rodila bez přítele, nabídla jsem jí svou podporu, nejdříve odmítla, pak mi v noci zvonil telefon a jela jsem, dnes říká, že je opravdu ráda, že tam nebyla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 20:00
@wewa píše:
1.nebyl,2.nebyl,3. nebude :mrgreen: já rodím, on loví mamuta. Mám hrozný strach z toho opadnutí sexuálního života. A teda stačilo mi když jsem viděla svoje přirození těsně po (rodila jsem v noci naproti oknům) díra jak vrata, všude krev no fakt super, hlavou mi probleskl vtip o ztraceným bagru :mrgreen:.A tím pádem ikdyby mi stál u hlavy tak by to v tom odrážedlo viděl taky :mrgreen:

Tak to mě pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
4.3.18 20:07

@Petruna21bo fakt to tak bylo :mrgreen: u akutní sekce pak čekal na chodbě ale stejně ho za mnou pustili až ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 20:08

@wewa No já tomu věřím ale fakt mě to pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.3.18 20:12

Já přítele ze začátku u porodu nechtěla, postupem času jsem změnila názor, hlavně on o to hrozně stál :) Nakonec jsem ho tam fakt ocenila. Např. když jsem měla prakticky pořád kontrakce, nemohla se ani pohnout a on mi podával pití :lol: Byl všude, i se mnou na záchodě po klystýru :lol: On je taky rád, že tam byl. Říkal, že si to představoval jednodušší a všude mě pak opěvoval úplně :lol: A do porodnice mi každej den nosil čokoládu :mrgreen:
Akorát jsem nechtěla, aby se mi nedejbože díval mezi nohy, až budu na koze, ale samozřejmě se stejně kouknul, když šel kolem :lol: Nikterak ho to nepoznamenalo, ani náš sexuální život a jestli, tak spíš v dobrym :nevim: Ale každej chlap má jinou náturu a věřím, že někdo by to ustát nemusel.

P. S.: Ten pocit, když malou poprvý uviděl a z očí se mu řinuly slzy byl nepopsatelně krásnej a jsem ráda, že jsem o něj nebyla ochuzena :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
4.3.18 20:12

Ty vogo baby, ještě se pohádejte jak to kdo má mít u porodu :mrgreen: ta hláška, že by to bez něj nezvlàdla byla myšlena asi tak, že v něm měla mega podporu a bez něj by byla na tom o dost hůř. prostě nadsázka :nevim: nebo by měla velkej problém sama se sebou třeba :think: mě kdyby mladej neodvezl na příjem, na operaci bych nešla, pže jsem srab a hysterka a prostě z psychický stránky bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.3.18 20:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
4.3.18 20:15
@wewa píše:
1.nebyl,2.nebyl,3. nebude :mrgreen: já rodím, on loví mamuta. Mám hrozný strach z toho opadnutí sexuálního života. A teda stačilo mi když jsem viděla svoje přirození těsně po (rodila jsem v noci naproti oknům) díra jak vrata, všude krev no fakt super, hlavou mi probleskl vtip o ztraceným bagru :mrgreen:.A tím pádem ikdyby mi stál u hlavy tak by to v tom odrážedlo viděl taky :mrgreen:

8o 8o :lol: :lol: :mrgreen: juj :mrgreen: aaau :think: :roll: :mrgreen: asi se mi to dole trochu scvaklo tou predstavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.18 20:15

Od začátku jsem chtěla, aby manžel u porodu byl, ale on nebyl úplně rozhodnutý a já na něj netlačila. Pak jsem byla hospitalizovaná a syn se narodil předčasně v noci. Rádi bychom druhé miminko, ale teď když mám jeden porod za sebou, i když ne úplně normální, tak nějak nevím k čemu by mi tam manžel byl. Možná by mi i lezl na nervy nebo bych se spíš zaobírala tím, jestli to on zvládá, tedy do té doby než by mi na to zaobírání jím došly síly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
4.3.18 20:18

@malá_holka přišlo mi to tak ale měla jsem jen 5 stehů malej šel ven jak superman s rukou u hlavy, takže jsem byla hlavně ráda že neměl on zlomeninu nebo tak něco. A dole je sice mini jizvička ale jinak naprosto jako dřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
4.3.18 20:19
@l-sou12 píše:
@Tichošlápek přesně tak, navíc znám případy, kdy chlap koukal na porod své ženy a pak se mu zhnusila, myslím, že se to jmenuje Madonin komplex.

Potom je ten chlap, ale pěkný blbec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.3.18 20:20

Pokud chce, klidně ho vezmi s sebou a pak se uvidí, jak to budeš cítit. Když tak ho vyhodíš na chodbu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Každý porod je jiný. U prvního jsem byla ráda, že tam muž je, že nejsem v tom cizím prostředí a s cizími lidmi sama, ale to je tak vše. Nechtěla jsem, aby na mě šahal, mluvil, dýchal,… :mrgreen:
U druhého jsem ho naopak potřebovala držet, dívat se na něj…chudák, z ruky měl po porodu rozmačkaný karbanátek.
Třetí porod byl císař, byl na začátku, pak ho na sál nepustili. Ale díky bohu za něj, protože před císařem nastaly problémy a on měl energii to řešit, popohnat personál a ve finále zařvat, aby se věci hnuly. Díky mu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
4.3.18 20:20

Můj manžel byl se mnou u obou porodů. On chtěl, já chtěla - takže to bylo jasné. Pokud by nechtěl, nenutila bych ho. Každopádně jsem strašně ráda za to, ze se mnou byl, byl mi velikou oporou a pro nás oba to byl velký zážitek. Řekla bych, že nás to ještě více spojilo a sblizilo. Myslim si, ze tohle má každý nastaveny úplně jinak a hlavně je důležitý nikoho do ničeho nenutit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.3.18 20:21

Za mě jedno veliké ANO - je to neuvěřitelná podpora, mít u sebe partnera. Prostě to se nedá ani popsat. Samozřejmě každý to má jinak, takže se rozhodněte podle sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.3.18 20:24
@Mimis2017 píše:
Potom je ten chlap, ale pěkný blbec!

Ale není, to neovlivnis, myslíš, ze to děla schválně? Madonnin komplex je psychická nemoc, kterou muze porod spustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí