Porod s přítelem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
4.3.18 22:33

@malá_holka no a na to si přišla jak? císař je operace…a vždy je lepší rodit přirozeně, než bejt rozřezaná, ale jak myslíš :P já mám díky Bohu za sebou dva přirozený vaginální porody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 22:37

@brumdinka Přesně tak vždy je lepší mít vaginální porod než císaře, ale bohužel v mém případě to není možné což mě i trošiku štve ale nedá se nic dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.3.18 22:49

@Petruna21 tak důležitější je zdravý mimčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 22:54

@brumdinka To určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.3.18 22:56
@Petruna21 píše:
Ještě mám čas :lol: až 24.7 ale už teď schromažduji informace :think: ale jdu císařem, tak že asi o něco dříve.Příspěvek upraven 04.03.18 v 22:33

Jojo, psala jsi to jinde, že tě to čeká a pamatuju si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 22:57
@Russet píše:
Jojo, psala jsi to jinde, že tě to čeká a pamatuju si to.

Tak že zatím času mám dost :) jen sbírám informace a tak nějak mě zajímalo co na to říkají ženy když je partner u porodu. A myslím si že informací jsem dostala víc než dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.3.18 23:01
@brumdinka píše:
@malá_holka no a na to si přišla jak? císař je operace…a vždy je lepší rodit přirozeně, než bejt rozřezaná, ale jak myslíš :P já mám díky Bohu za sebou dva přirozený vaginální porody..

Kazdy to citi jinak, mam za sebou diky bohu sekci a kdyby na to doslo, tak do toho jdu znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.3.18 23:07

@Šarlota4 si to můžeš cítit jak chceš, ale pokud k tomu nejsou zdravotní důvody a jinak to nejde, tak je císař na přání hovadina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.3.18 23:08

Já byla sama a jsem ráda. Možná bych příště brala, aby byl třeba na chodbě.. ale žádný příště nebude, já už jsem s vyráběním děti skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
4.3.18 23:11

@Petruna21 chlapa jsem se při prvním těhotenství zeptala, jestli chce být u porodu. Řekl ne a já ho nenutila.
Přesto si nemůžu stěžovat že by mi v životě nebyl oporou. Naopak. O tom to opravdu není. Kamarádka u porodu manžela měla, vyprávěla jak byl s ní, pak dojetím brečel když držel syna na rukou…no a za pár let je opustil kvůli milence.
Myslím že kvality chlapa se podle přítomnosti u porodu počítat nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.3.18 23:14
@brumdinka píše:
@Šarlota4 si to můžeš cítit jak chceš, ale pokud k tomu nejsou zdravotní důvody a jinak to nejde, tak je císař na přání hovadina..

O sekci na prani nebyla rec :nevim: nemela jsem ji na prani, ale v duchu jsem si ji prala :lol: jizvu mam super a dole netknuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.3.18 23:20

@brumdinka a propo ja bych byla pro, kdyby se dala sekce legalne bez indikace zaplatit. Samozrejme vse papirove osetrit se vsemi riziky. Beztak se to deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
4.3.18 23:27
@Šarlota4 píše:
@brumdinka a propo ja bych byla pro, kdyby se dala sekce legalne bez indikace zaplatit. Samozrejme vse papirove osetrit se vsemi riziky. Beztak se to deje

Ano, děje se to. Když je v některé porodnici třeba 40% sekcí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.3.18 23:29
@vjerunqa píše:
Ano, děje se to. Když je v některé porodnici třeba 40% sekcí 8o

Samozrejme, ale penize jdou lekari do kapsy (coz mi osobne nevadi), ale finance by mohli jit nemocnici, odvest z toho radne DPH apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.3.18 23:29

Ano, taky souhlasím, děje se to. A doktoři si říkají o částky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie