Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@malá_holka no a na to si přišla jak? císař je operace…a vždy je lepší rodit přirozeně, než bejt rozřezaná, ale jak myslíš
já mám díky Bohu za sebou dva přirozený vaginální porody..
@brumdinka Přesně tak vždy je lepší mít vaginální porod než císaře, ale bohužel v mém případě to není možné což mě i trošiku štve ale nedá se nic dělat ![]()
@Petruna21 píše:
Ještě mám časaž 24.7 ale už teď schromažduji informace
ale jdu císařem, tak že asi o něco dříve.Příspěvek upraven 04.03.18 v 22:33
Jojo, psala jsi to jinde, že tě to čeká a pamatuju si to.
@Russet píše:
Jojo, psala jsi to jinde, že tě to čeká a pamatuju si to.
Tak že zatím času mám dost
jen sbírám informace a tak nějak mě zajímalo co na to říkají ženy když je partner u porodu. A myslím si že informací jsem dostala víc než dost ![]()
@brumdinka píše:
@malá_holka no a na to si přišla jak? císař je operace…a vždy je lepší rodit přirozeně, než bejt rozřezaná, ale jak myslíšjá mám díky Bohu za sebou dva přirozený vaginální porody..
Kazdy to citi jinak, mam za sebou diky bohu sekci a kdyby na to doslo, tak do toho jdu znovu ![]()
@Šarlota4 si to můžeš cítit jak chceš, ale pokud k tomu nejsou zdravotní důvody a jinak to nejde, tak je císař na přání hovadina..
Já byla sama a jsem ráda. Možná bych příště brala, aby byl třeba na chodbě.. ale žádný příště nebude, já už jsem s vyráběním děti skončila.
@Petruna21 chlapa jsem se při prvním těhotenství zeptala, jestli chce být u porodu. Řekl ne a já ho nenutila.
Přesto si nemůžu stěžovat že by mi v životě nebyl oporou. Naopak. O tom to opravdu není. Kamarádka u porodu manžela měla, vyprávěla jak byl s ní, pak dojetím brečel když držel syna na rukou…no a za pár let je opustil kvůli milence.
Myslím že kvality chlapa se podle přítomnosti u porodu počítat nedají.
@brumdinka píše:
@Šarlota4 si to můžeš cítit jak chceš, ale pokud k tomu nejsou zdravotní důvody a jinak to nejde, tak je císař na přání hovadina..
O sekci na prani nebyla rec
nemela jsem ji na prani, ale v duchu jsem si ji prala
jizvu mam super a dole netknuta.
@brumdinka a propo ja bych byla pro, kdyby se dala sekce legalne bez indikace zaplatit. Samozrejme vse papirove osetrit se vsemi riziky. Beztak se to deje
@Šarlota4 píše:
@brumdinka a propo ja bych byla pro, kdyby se dala sekce legalne bez indikace zaplatit. Samozrejme vse papirove osetrit se vsemi riziky. Beztak se to deje
Ano, děje se to. Když je v některé porodnici třeba 40% sekcí ![]()
@vjerunqa píše:
Ano, děje se to. Když je v některé porodnici třeba 40% sekcí
Samozrejme, ale penize jdou lekari do kapsy (coz mi osobne nevadi), ale finance by mohli jit nemocnici, odvest z toho radne DPH apod.
Ano, taky souhlasím, děje se to. A doktoři si říkají o částky… ![]()