Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Silwinka87 těžko říct, jsme na pokoji 3 a všechny tmavovlasé
holky byl tady někdo na císaři??
@digitalka píše:
@Silwinka87 těžko říct, jsme na pokoji 3 a všechny tmavovlaséholky byl tady někdo na císaři??
já ![]()
@digitalka píše:
@Silwinka87 těžko říct, jsme na pokoji 3 a všechny tmavovlaséholky byl tady někdo na císaři??
Aha..
Tak to je potom těžké ![]()
A ještě jsi v nemocnici?
Ahoj holky,
tak my jsme doma z porodnice… 2.5. se nám narodil naprosto zdravý chlapeček…4 kila a neuvěřitelných 57 cm
… měla jsem teda ten vyvolávaný porod…věděla jsem, že porod bolí, ale tohle předčilo všechny moje představy…nevím, zda to bylo tím, že byl vyvolávaný, ale byl to mazec…porodila jsem za 20 hodin po zavedení tabletky…bolesti 13 hodin…nejhorší došly, když mi praskli vodu…měla jsem teda i nástřih, ale stojí to za to
Kubíček je strašlivě hodný, doufám, že mu to vydrží…pořád spinká a když nespinká, tak kouká, ale nepláče…
jsem se všeho furt dojatá…
jinak teda porodnice Břeclav je naprosto úžasná, jak při porodu, tak i následná péče…byla jsem maximálně spokojená jsou tak fakt úžasní, všichni… ![]()
@MonikaN.89 píše:
Ahoj holky,tak my jsme doma z porodnice… 2.5. se nám narodil naprosto zdravý chlapeček…4 kila a neuvěřitelných 57 cm… měla jsem teda ten vyvolávaný porod…věděla jsem, že porod bolí, ale tohle předčilo všechny moje představy…nevím, zda to bylo tím, že byl vyvolávaný, ale byl to mazec…porodila jsem za 20 hodin po zavedení tabletky…bolesti 13 hodin…nejhorší došly, když mi praskli vodu…měla jsem teda i nástřih, ale stojí to za to
![]()
Kubíček je strašlivě hodný, doufám, že mu to vydrží…pořád spinká a když nespinká, tak kouká, ale nepláče…
jinak teda porodnice Břeclav je naprosto úžasná, jak při porodu, tak i následná péče…byla jsem maximálně spokojená jsou tak fakt úžasní, všichni…
Uf, to je teda kus chlapa (s porovnáním dcera, která měla 44 cm a 2440 g
). A´t je zdravý a je všechno bez problémů ![]()
@MonikaN.89 píše:
Ahoj holky,tak my jsme doma z porodnice… 2.5. se nám narodil naprosto zdravý chlapeček…4 kila a neuvěřitelných 57 cm… měla jsem teda ten vyvolávaný porod…věděla jsem, že porod bolí, ale tohle předčilo všechny moje představy…nevím, zda to bylo tím, že byl vyvolávaný, ale byl to mazec…porodila jsem za 20 hodin po zavedení tabletky…bolesti 13 hodin…nejhorší došly, když mi praskli vodu…měla jsem teda i nástřih, ale stojí to za to
![]()
jinak teda porodnice Břeclav je naprosto úžasná, jak při porodu, tak i následná péče…byla jsem maximálně spokojená jsou tak fakt úžasní, všichni…
týýýý jo, tak to je teda macík… a pěknej čahoun
![]()
moc gratuluju a přeju Kubíčkovi krásný život a ať vám dělá jen samou radost ![]()
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat - má některá z vás zkušenosti s epidurálem v břeclavské porodnici?
Dávají ho na přání, nebo se tomu snaží vyhnout (třeba tím, že na hodinku zmizí a pak už je pozdě)?
@Sarisuri
mě ho nabídla porodní asistentka sama, ale nakonec jsem do toho nešla…
@MonikaN.89 píše:
![]()
Gratulacéééé
Téda, to je macek, to ti povím.. ![]()
No jo, porod bolí jako kráva
Ale nebudeme strašit těhule.. ![]()
Holky? Přišla vám už mateřská? Mě přijde, že jsem snad jediná na světě, kdo ji ještě nemá.. ![]()
@Silwinka87
právě, kamarádka rodí každou chvíli a vyptávala se, tak jsem radši nic neříkala, to si povíme pak
jinak mě Kubíček přijde hrozně malinkej, ale asi kdybych ho položila vedle 3 kilového miminka, tak to asi půjde vidět…hlavně, že je zdravej…musela jsem na odběr plodové vody v těhotenství samé vyšetření atd. takže tak… ![]()
mě přišla mateřská už včera…v pondělí mi došla teprve, za březen
ale hned na to poslali i tu za duben…s tím březnem jsem měla nějaké problémy, ale snad to bude chodit už dobře…
Ahoj holky, tak 9.5 se nám narodil náš Maxík s váhou 2950g a 50cm…ven šel po plánovaném císařském řezu, už jsme doma a zatím je všechno super, Maxík jen spinká a papá
jinak porod byl na pohodu a byl u toho Bambas a Halasová, Maxe mě hnedka ukázali ![]()
@digitalka píše:
Ahoj holky, tak 9.5 se nám narodil náš Maxík s váhou 2950g a 50cm…ven šel po plánovaném císařském řezu, už jsme doma a zatím je všechno super, Maxík jen spinká a papá![]()
![]()
jinak porod byl na pohodu a byl u toho Bambas a Halasová, Maxe mě hnedka ukázali
Gratulace
Maxíkovi přejeme hlavně hodně zdraví
Až budete moc ven, tak napiš, půjdeme na procházku ![]()
@Silwinka87 ok,v pátek jdeme na kontrolu k dr tak snad nás už ven pustí ![]()
Ahojte
Jak se máte a co nového?
Holky chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo zkušenost s Vítáním občánků tady v Břeclavi? U malého nám to nevyšlo, onemocněl a teďka se rozmýšlíme, jestli do toho u malého půjdeme.. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.