Porodnice Břeclav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7397
9.3.11 11:45

Kamoška tam teď taky rodila a pěla jen chválu,že nechtěla nástřih-měla to v porodním plánu,to jí nevyšlo,ale prý cítila,jak tu hráz zkouší por.asistentka roztáhnout,ale nešlo to.Tak se jí prý ještě omlouvala,že bohužel to nejde jinak,ale měla jen 4stehy :-D A na šestinedělí prý taky dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.11 12:04

já vždycky jak slyším porodní plán musím se smát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
9.3.11 12:37

Já jsem se té mé kamošce taky smála,kolik tam toho měla,ale vyšlo jí všechno,až na ten nástřih a byla prvorodička,měla štěstí :-D Ale já co chci ty dvě věci,tak si plán psát nebudu a už to dělají asi i automaticky,tak na co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.3.11 13:35

No právě já mám taky porodním plánu věci, který už víceméně dělají automaticky a mám ho asi jen o čtyřech bodech, ale RADŠI si ho sebou vemu, já su schopná pak při tom všem i zapomenout, jak se jmenuju :lol: mám tam nástřih hráze jen v nezbytném případě, u porodu příšeří, rodit v poloze, jaká mi bude nejvíce vyhovovat (ne nutně na porodním lůžku) a hned po porodu přiložit miminko na bříško, tak snad nebudu za prudičku :mrgreen: jinak je mi jasný, že v případě komplikací jde porodní plán stranou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.3.11 13:36

Jé, mě už mimčo na metříku skočilo do 9. měsíce, to snad ani není možný… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
9.3.11 13:37

Já se na ten nástřih zeptám na kurzu,ale myslím,že ho opravdu nedělají automaticky,tak by to mělo být v pohodě.Jinak chci jen mimi na bříško po porodu a tatínka přítomného u ošetření(aby nám to mimi nevyměnili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
9.3.11 16:47
Lenula-xy píše:
Já se na ten nástřih zeptám na kurzu,ale myslím,že ho opravdu nedělají automaticky,tak by to mělo být v pohodě.Jinak chci jen mimi na bříško po porodu a tatínka přítomného u ošetření(aby nám to mimi nevyměnili :-)

Ahoj, tak na tom kurzu říkal dr. Bambas, že ten nástřih dělají jen pokud je to nutné (automaticky ne). Ohledně miminka říkali, že ho osuší, zabalí a pak až ho dají na břicho, tam ho chvíli nechají a pak ho vezmou na umytí, ošetření, prohlídku a u toho všeho může být tatínek, ale myslím říkali, že se to všechno dělá v té samé místnosti, takže mimko vůbec nikam neodnáší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
9.3.11 17:07

No,tak bych si to představovala :-D ,ale některé maminky,co tam psaly za hrůzy,tak jsem si říkala,že se raději zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
9.3.11 18:20
Lenula-xy píše:
No,tak bych si to představovala :-D ,ale některé maminky,co tam psaly za hrůzy,tak jsem si říkala,že se raději zeptám

No tohle říkali na tom kruzu, tak doufám, že to pak bude pravda i v reálu…

Jinak ohledně té výměny - říkali že se miminko značí trojím způsobem - na hrudník mu napíšu číslo porodu, na stehno mu napíší jméno a příjmení a pak ještě dostane na ruku takový náramek se jménem (hoky růžový, kluci modrý) a ten náramek má i maminka.
Jo a to miminko po tom ošetření dají už do té pojízdné postýlky a zůstává už s maminkou - na sále a pak jedou spolu na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
9.3.11 18:30

Jo a to miminko po tom ošetření dají už do té pojízdné postýlky a zůstává už s maminkou – na sále a pak jedou spolu na pokoj…
To je krásné,já už chci jet se svým miminkem taky na pokoj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
9.3.11 21:30
Lenula-xy píše:
Jo a to miminko po tom ošetření dají už do té pojízdné postýlky a zůstává už s maminkou – na sále a pak jedou spolu na pokoj…
To je krásné,já už chci jet se svým miminkem taky na pokoj :srdce:

No já už taky, ale ten prod bych tedy nejraději nějak přeskočila :oops: škoda, že děti nenosí čápi…
A co budeš ještě dlouho čekat nebo už se ti to blíží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
10.3.11 08:41

Já jsem přesně dneska 25.týden a termín 23.6.Takže si ještě počkám :-( Já jsem se porodu strašně bála už od mala,ale když jsem tady pročetla ty krásné deníčky o porodech,tak jsem se s tím tak nějak smířila,že to bude bolet,ale strašně se těším,až mi to miminko položí na břicho a já ho po první uvidím a chci vidět manžela,jak bude dojatý a tak.To za to fakt stojí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
10.3.11 09:24

Leni ten pocit opravdu stojí za to a hned jak uvidíš mimčo na všechnu bolest hned zapomeneš :palec: Už si za půlkou, to uteče jak voda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
10.3.11 09:51

děkuji za povzbuzení,no uvidíme,jak rychle to bude utíkat :-) Dnes jedu na 3D uzv do Brna,už se těším :dance: Snad se malá bude chtít tentokrát fotit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.3.11 10:12

Ahoj Leni, presne jak pise Lucccie - jak budes mit miminko na brisku - hned na vsechno zapomenes - je to sice zvlastni, ale pravda. Bylo to opravdu nadherne, kdyz mi Jiricka v plence dali na bricho - byl tak hrozne malinkaty a bezbrany! a tatinek byl hrozne dojaty - kdyz si na to vzpomenu derou se mi slzy do oci… byla to nadhera a stalo to zato.
Miminko po porodu zabalily do pleny a dali nabrisko. Pak ho odnesly do vedlejsi mistnosti a tatinek sel s nema. Umyly ho a popsaly a oznacily… mezitim me doktor zasil. Pak se ti mi chlapy vratili a byli jsme spolu az do vecera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková