Porodnice Břeclav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1716
17.3.11 21:18

Ivi a v kolikátém si týdnu? Mě se malý otočil taky až nějak po 30. týdnu. :palec: :-D

Andule velká gratulace, budete mít páreček :palec: :-D My bysme zas příště potřebovali hočičku. Ale ono je to jedno, hlavně když je to zdravé :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.3.11 21:20

Ivetko13, 19.6. slavím narozeniny :dance: :kytka: Třeba to bude na termín, já měla dva dny po termínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.3.11 21:29

My máme v rodině víc lidí v červnu a koncem května.Bratr mě varoval, ať nerodím 26.5, to má narozky on. Ale já si spíš myslím, že kdybych rodila 9.6. to je tata, tak ten by asi aj mohl mít radost :mrgreen: Jinak jsem přečetla celou diskuzi už několikrát a mám stejnej problém jako Iva s manžou u porodu. Ale už jsem na něj začala s tím, že budu potřebovat do sprchy a kdo by mě podpíral a pak na něj začala tchýně, že stejně bude u hlavy a uvidí jen mě :mrgreen: Tak uvidíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.3.11 21:33

Ivetko13 hlavně nemysli na datumy, náš malý se narodil ve stejný den a měsíc jak mů bývalý. Měla jsem termín o 2 dny dřív a jak to dopadlo :lol: :-D Hlavně moc na to nemyslet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.3.11 21:35

Andule a jaký máte vybraný jména na chlapečka? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
17.3.11 21:40

Ivetko,to máš docela rozdíl mezi těma dvěma termínama :think: já mám termín 23.6.
Můj manžel se narodil 26.5. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
17.3.11 21:47
lucccie píše:
Ivi a v kolikátém si týdnu? Mě se malý otočil taky až nějak po 30. týdnu. :palec: :-DAndule velká gratulace, budete mít páreček :palec: :-D My bysme zas příště potřebovali hočičku. Ale ono je to jedno, hlavně když je to zdravé :palec: :wink:

ja chtela trosku vic holcicku… :-) ale co je mi to jedno a dedecek ma radost ze ke trem vnuckam pribude kluk :-)

jmena mame od minula - Viktor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.3.11 10:57

Andule Viktor je moc pěkný jméno i na holčičku Viktorie se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
18.3.11 14:11
lucccie píše:
Andule Viktor je moc pěkný jméno i na holčičku Viktorie se mi líbí :palec:

jojo i Viktore je pekna, ale tu bych nedala..precejen co kdyby se nekdy stalo treti a pak by nemohl byt Viktor :-D

ale myslim, ze ten kluk je ted jistota..ale uvidime..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
18.3.11 15:10

V Břeclavě dělají při KP vždy císaře podle mě, u prvorodiček určitě, dokonce ho dělali i známé, která čekala druhé…

Jinak já chodím k Dr. Danielovi a spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
18.3.11 16:55
lucccie píše:
Ivi a v kolikátém si týdnu? Mě se malý otočil taky až nějak po 30. týdnu. :palec: :-DAndule velká gratulace, budete mít páreček :palec: :-D My bysme zas příště potřebovali hočičku. Ale ono je to jedno, hlavně když je to zdravé :palec: :wink:

No já jsem už v 34. týdnu, ale i tak doufám a že se ještě přetočí…
Jinak ivetko13 doufám, že se nám tedy podaří tam nějak ty manžílky dostat :wink: a snad z toho tedy nebudou mít trauma, jak ten můj pořád tvrdí…
Eneer s tím císařem jsi mě potěšila, nerada bych riskovala nějaký přidušení…
Jinak my taky čekáme chlapečka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
20.3.11 19:18

Viktora nebo Viktorku vám schvaluju. My doma Viki máme ;)
Jinak chlap u porodu je k nezaplacení. Když můj drahý jen na chvíli odešel, tak jsem si připadala děsně sama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
21.3.11 21:45

Chlap u porodu je k nezaplacení, já jsem taky čekala, že můj u toho nebude chtít být, protože se bál kapky krve a řekla bych, že ten porod zvládl líp než já :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.11 08:51

včera jsem byla u nás v Lednici mrknout na paní doktorku Klimovičovou a budu k ní přecházet má to tam super!!!!
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
22.3.11 17:50

Šáry a ke komu chodíš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková