Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
k Lence Novotné ke gumotexu,ale nejsou na ni moc dobré ohlasy a mám to daleko.A Klimovičová má moderní vybavení,které Novotná nemá ![]()
Taky chodím k novotné. Ohlasy na ní moc dobré nejsou,ale já problémy neměla,takže si stěžovat nemůžu. Ono asi pokud jde vše jak má,tak problém není no.
já budu mít teď doktorku cca 10 minut od baráku takže nemusím zbytečně jezdit do Břeclavi.A ještě pěšky až ke gumálu.
Já jsem chodila taky k Novotné,ale do ordinace na polikliniku.Ohlasy jsem žádné neslyšela,ale přišlo mi,že je dobrá jen když ti nic není a když máš problém,tak se jí to moc řešit nechce
Tak jsem přešla k Janulíkovi a bylo po problému
Přešla jsem v létě a do teď mu neposlala mou kartu ![]()
jo taky mi to tak příjde. Naštěstí jsem problémy neměla,takže ok
Ale předepsala mi i bederní podpůrný pás a tak,takže zase tak hrozný to nebylo, ale je fakt,že mě vlbec neposlala na monitor do porodnice
Já jsem ráda že od ní odcházím.Klimovičová má jiný přístup a hlavně má ultrazvuk a kardio na ozvy plodu
a v čekárně pěknou plazmu a to wc no nádhera
Celá ordinace je bezva ![]()
My se tak nějak ještě budem stěhovat a tak, tak počkám kde se usadíme a pak se přehlásím ![]()
Šáry,ale na poliklinice mi přišlo,že má ordinaci dobře vybavenou,ale za 9 roků,co k ní chodím mi třeba ultrazvuk neudělala ani jednou ![]()
já ale chodím ke gumotexu a ona ordinuje potom v lanžhotě .a v břeclavi jen středa a pátek.Na poliklinice je jen v pondělí a to na diagnostickém ultrzvuku.
Já jsem k ní chodila ve čtvrtek do myslím 3.patra na poliklinice
aha tak to nevím jestli je i na poliklinice
Dneska jsem potkala kamarádku má 20 -ti denní miminko
a má krásný kočárek ![]()
mamka šárka píše:
Já jsem ráda že od ní odcházím.Klimovičová má jiný přístup a hlavně má ultrazvuk a kardio na ozvy plodu![]()
Celá ordinace je bezva
Klimovickove je hodne pecliva. Byla jsem dvakrat na konizaci delozniho cipku /tzv. vridek na cipku/ druhe doktor by to jen proste sledoval - na cytolce se zjistili zmeny. Ja za Klimovicovou dojizdela 60km a nedam na ni dopustit. proste v ni mam maximalni duveru.
A ta ordinace je ted opravdu super
ultrazvuk/vnitrni/ mi dela na kazde kontrole /chodim mimo tehu 1× za pul roku/
mamka šárka píše:
Já jsem ráda že od ní odcházím.Klimovičová má jiný přístup a hlavně má ultrazvuk a kardio na ozvy plodu![]()
Celá ordinace je bezva
Mimochodem kdys byla? treba se tam potkame
ja byla v pondeli v 11:30 a dalsi mam 11.4. v 8:30 ![]()
já byla taky v pondělí ale kolem 14.hod a jdu 4.4 ráno na 7.hod.protože mi bude dělat testy na cukrovku.
Já prý podle Novotné mám taky vřídek na čípku,ale jen kdybych měla problémy,tak se to bude řešit.Jsem ráda,že jsem odešla,ale už jsem ju měla i na genetickém uzv na poliklinice,tak jsem se lekla,co tam dělá(chodím tam na velké uzv)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.