Porodnice Břeclav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.3.11 08:07

k Lence Novotné ke gumotexu,ale nejsou na ni moc dobré ohlasy a mám to daleko.A Klimovičová má moderní vybavení,které Novotná nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
23.3.11 09:04

Taky chodím k novotné. Ohlasy na ní moc dobré nejsou,ale já problémy neměla,takže si stěžovat nemůžu. Ono asi pokud jde vše jak má,tak problém není no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 09:21

já budu mít teď doktorku cca 10 minut od baráku takže nemusím zbytečně jezdit do Břeclavi.A ještě pěšky až ke gumálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
23.3.11 09:34

Já jsem chodila taky k Novotné,ale do ordinace na polikliniku.Ohlasy jsem žádné neslyšela,ale přišlo mi,že je dobrá jen když ti nic není a když máš problém,tak se jí to moc řešit nechce :-( Tak jsem přešla k Janulíkovi a bylo po problému :-D Přešla jsem v létě a do teď mu neposlala mou kartu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
23.3.11 09:37

jo taky mi to tak příjde. Naštěstí jsem problémy neměla,takže ok :) Ale předepsala mi i bederní podpůrný pás a tak,takže zase tak hrozný to nebylo, ale je fakt,že mě vlbec neposlala na monitor do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 09:40

Já jsem ráda že od ní odcházím.Klimovičová má jiný přístup a hlavně má ultrazvuk a kardio na ozvy plodu :dance: :dance: a v čekárně pěknou plazmu a to wc no nádhera :lol: Celá ordinace je bezva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
23.3.11 09:43

My se tak nějak ještě budem stěhovat a tak, tak počkám kde se usadíme a pak se přehlásím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
23.3.11 10:01

Šáry,ale na poliklinice mi přišlo,že má ordinaci dobře vybavenou,ale za 9 roků,co k ní chodím mi třeba ultrazvuk neudělala ani jednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 11:25

já ale chodím ke gumotexu a ona ordinuje potom v lanžhotě .a v břeclavi jen středa a pátek.Na poliklinice je jen v pondělí a to na diagnostickém ultrzvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
23.3.11 12:16

Já jsem k ní chodila ve čtvrtek do myslím 3.patra na poliklinice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 12:22

aha tak to nevím jestli je i na poliklinice :nevim: Dneska jsem potkala kamarádku má 20 -ti denní miminko :huban: a má krásný kočárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
23.3.11 13:25
mamka šárka píše:
Já jsem ráda že od ní odcházím.Klimovičová má jiný přístup a hlavně má ultrazvuk a kardio na ozvy plodu :dance: :dance: a v čekárně pěknou plazmu a to wc no nádhera :lol: Celá ordinace je bezva :dance:

Klimovickove je hodne pecliva. Byla jsem dvakrat na konizaci delozniho cipku /tzv. vridek na cipku/ druhe doktor by to jen proste sledoval - na cytolce se zjistili zmeny. Ja za Klimovicovou dojizdela 60km a nedam na ni dopustit. proste v ni mam maximalni duveru.
A ta ordinace je ted opravdu super :-) ultrazvuk/vnitrni/ mi dela na kazde kontrole /chodim mimo tehu 1× za pul roku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
23.3.11 13:26
mamka šárka píše:
Já jsem ráda že od ní odcházím.Klimovičová má jiný přístup a hlavně má ultrazvuk a kardio na ozvy plodu :dance: :dance: a v čekárně pěknou plazmu a to wc no nádhera :lol: Celá ordinace je bezva :dance:

Mimochodem kdys byla? treba se tam potkame :-) ja byla v pondeli v 11:30 a dalsi mam 11.4. v 8:30 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 13:30

já byla taky v pondělí ale kolem 14.hod a jdu 4.4 ráno na 7.hod.protože mi bude dělat testy na cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
23.3.11 13:49

Já prý podle Novotné mám taky vřídek na čípku,ale jen kdybych měla problémy,tak se to bude řešit.Jsem ráda,že jsem odešla,ale už jsem ju měla i na genetickém uzv na poliklinice,tak jsem se lekla,co tam dělá(chodím tam na velké uzv)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková