Porodnice Mělník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1989
2.10.13 10:55

@savoy Gratuluji a už se těším na fotečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.10.13 17:32

Děkuju všem :)

@bejbyn To sice jo s tím jídlem, ale vzpomínám si při příjmu, jak sestra říká - budete dostávat dietu vhodnou pro kojící matky… A pak tam dávaj takovýhle blivajzákoviny… :roll:

@belhana Můj chlap měl k Mělníku zpočátku nedůvěru, chtěl, abych rodila v Praze - předsudky. A jak se to blížilo, sám chtěl, abychom skončili právě tam a jak říkám, takhle to pak okomentoval. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
2.10.13 18:38

@savoy Moc gratuluji jsi moc statečná jak si to zvládla byl to opravdu náročný porod. Popravdě víc jak porodu se bojím, že chytnu zrovna doktorku Řezáčovou i když je dobrá tak představa, že do mě vrazí ruku mě děsí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
2.10.13 18:54

Holky neděste s tou Řezáčovou :-( bojím bojím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.10.13 19:29

@emjee @Vejunka1 Nesmysl, vůbec ale vůbec se toho nebojte. Já se taky bála a hlavně díky ní porod proběhl tak jak proběhl! Dobře! A navíc mě hrozně mile podporovala a pamatuju si, že mě i pohladila po tváři. Takže je rázná, ale ví, co dělá, je to profík. Stejně jako všichni ostatní tam. Fakt žádný stres! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
2.10.13 19:53

Holky musíme si uvědomit, že při porodu jde o minuty, takže možná dobře, že ŘEZÁŘOVÁ je rázná a asi díky tomu jsou potom rázný všichni a jede to jako po másle… snad… nesmíme se bát, potom jí ve dveřích a budete jenom vystresovaný… No napsala jsem to, že by mě to taky povzbudilo, ale je jasný, že se bojím… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.10.13 11:53

Ahoj holky, tak jsem volala do porodnice na registraci… jdu 29.10. na UZ a potom se mám hlásit na registraci… já se táák těším… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.10.13 11:56

@belhana já tam byla minulý týdne na registraci a zítra jdu na kontrolu. přišlo mi to tam docela chaotické, ale zase jsem nikde extra dlouho nečekala. tak jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
10.10.13 17:37
@paola white píše:
@belhana já tam byla minulý týdne na registraci a zítra jdu na kontrolu. přišlo mi to tam docela chaotické, ale zase jsem nikde extra dlouho nečekala. tak jsem spokojená

Sestra řekla, že mám v 8.30 na UZ a potom se hlásit na registraci… Ale chci se zeptat, to mě udělají ultrazvuk bez doporučení a jiného papíru? A to jsem na ten ultrazvuk objednaná na 8.30 a nebo tam budu třeba 2 hodiny čekat ještě s jinýma maminama?
:lol: Ale ty píšeš, že jdi tam dlouho nečekala, tak snad to bude rychlé a né na půl dne…
napíšeš prosím jak to probíhalo.. děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.10.13 18:47

@paola white JO, když jsem tam byla na registraci, tak to taky bylo trochu chaotické… A strávili jsme tam tenkrát poměrně dost dlouho… :( ale další kontrola už byla ok. Ale možná to bylo způsobené tím, že ten den jim končilo to malování a co se týče pacietek a porodů, tak tam neměli takový šrumec.

@belhana Jj, ultrazvuk ti udělají, aby prostě jen zkontrolovali mimčo, nepotřebujou k tomu žádné papíry. Zvlášť, kdy tam chceš rodit.;) S tím čekáním je to jak kdy… Raději bych se připravila na delší čekání, bohužel to není vyloučené. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.10.13 20:35

@belhana ja byla celkove asi za dve hodiny venku. tentokrat to nebyla ani hodina. Normalne tam vejdes a az vyleze sestra tak ji reknes ze jdes na utz pri registraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.10.13 09:39

Ahoj, chci jen okomentovat mělnickou porodnici. rodila jsem podruhé v noci z 4 na 5.vše probíhalo opravdu výborně :! ve 21,30 mi praskla voda a v 1,55 byl malý na světě :mrgreen: děkuji doktorce Svobodové i asistence Tiché. byly obě skvělé. jinak nedá mi než napsat o tom, že tam není hekárna a tak se stalo, že vedle mě čekala prvorodička na vyvolávaný porod a musela si vyslechnout 3hod upění jiné rodičky vedle z pokoje a k tomu tak trochu neomalený komentář jedné ze sester o tom jak by si rodička zasloužila roubík. náš pokoj byl u sesterny. uklidnovala jsem jí jak to šlo ale příjemné jí to tedy nebylo. jinak na sál jsme šli obě jen tak tak. a kdzž zrovna nerodíte vnoci tak si projdete uličku plnou návštěv a personálu. nic moc. zkrátka jedna velká rodina :mrgreen: kde všichni vidí všechno. :mavam: :mrgreen: jinak ale davám :palec: jsem ráda, že jsem tam rodila, jen ta hekárna by byla lepší. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
13.11.13 10:15

Ahojky tak přidávám čerstvou zkušenost. Rodila jsem před týdnem a nemůžu si na nic stěžovat všichni byli moc příjemní já byla opravdu nadšená. A jídla mi teda chutnala jak snídaně tak obědy super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
13.11.13 23:03
@emjee píše:
Ahojky tak přidávám čerstvou zkušenost. Rodila jsem před týdnem a nemůžu si na nic stěžovat všichni byli moc příjemní já byla opravdu nadšená. A jídla mi teda chutnala jak snídaně tak obědy super :palec:

Ahoj a mohu se prosím zeptat, kdo tě rodil…
já jsem teď byla po dvakrát na monitoru a kontrole a vždy jsem měla štěstí na Mudr. Vyoral Martin a i když si tady na něj někdo stěžoval, tak já nemohu říct ani popel… bezbolestný vyšetření, dlouhá konzultace a vše podrobně vysvětleno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.11.13 08:39

Jj taky jsem byla s dokrorem Vyoralem spokojena.
Nakonec jsem ale v Melnice nerodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková