Porodnice Mělník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
27.9.13 11:53

@Lolllo A kdy jsi tam byla? Když jsem tam byla v 36.tt na registračce, tak tam měli právě problém s jednou maminkou, že hrozně krvácela po porodu.

@bejbyn díky za tip, to si napíšu… Ach jo, hrozně se bojím, že budu trpět x hodin a nakonec skončim na císaři, na který jít vážně nechci.. :evil: Ale stejně budu furt klidná, že jsem v dobrých rukách. Teda i když jak teď čtu „recenze“ na mlaďase, tak se začínám skoro děsit… Mně přišel docela v pohodě, ale viděla jsem ho prvně a žádný problém nebyl.

@emjee Jéje, už jsi měla dvakrát vyvoláváno? Ach jo, ty prťata si snad myslej, že jim ten hotel poskytneme na furt nebo co! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
27.9.13 13:44

@savoy

na začátku července

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
27.9.13 16:47

@Lolllo Aha, tak to ne, to bylo v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
28.9.13 19:34

@paola white No já se tam možná nakonec taky ve středu vypravím na prohlídku. Každopádně budu moc ráda, až pak napíšeš své zážitky a dojmy jak to půjde naostro :)Držím palce ať to proběhne pokud možno co nejvíc podle tvých představ. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
28.9.13 20:29

Holky no já jsem zvědavá jaké dojmy pak napíšete. Mě to čeká až v lednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
1.10.13 20:27

Zdravím všem, dnes jsem se vrátila z porodnice, co nejdříve poreferuji o mém porodu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
1.10.13 20:52

@savoy Juj,tak konečně ses dočkala :dance: Gratuluji k miminku :kytka: a brzy napiš, co a jak! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
1.10.13 21:25

@savoy Tak to je supeer těším se na reference :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
1.10.13 21:42

@savoy Ahoj taky zdravím, konečně si se dočkala. Taky se těším až poreferuješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
1.10.13 22:09

@savoy - veliká gratulacce… taky jsem hrozně zvědavá, co nám napíšeš… tak brzy ahoj… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.10.13 09:30

@belhana @Vejunka1 @emjee @bejbyn Děkuji děkuji! Jj, dočkala! Naštěstí porod proběhl spontánně, takže se nemuselo vyvolávat. Už jsem se trochu odpočinula, tak se můžu podělit o zážitky. Takže :) V pátek odpoledne už jsem cítila v podbřišku takové ty „menstruační“ poslíčky. Kolem šesté večer zesílily a opakovaly se po patnácti minutách, přičemž intenzita bolesti se zvětšovala, nakonec jsme asi v ve čtyři ráno už vyrazili do porodnice. Kolem sedmé jsem šla na sál a malý se narodil v 11:15. Nevěřila bych, že něco může tak bolet. :) Píchli mi něco na uklidnění bolestí (ne epidural, nepamatuju si přesně co to bylo) a byla jsem ve sprše na balonu. Ale bolesti postupně odezněly (hrozná úleva… :D), jenže to bylo samozřejmě špatně, takže mi dali zase něco na povzbuzení. No a přišlo to… porod. Doktorka s PA říkaly jak mám tlačit, jenže furt se nic nedělo… tak nechaly zavolat doktorku Řezáčovou - myslím, že tu v diskuzi i ní taky někde byla zmínka, že je drsná. Jo, je drsná, když mi tam šáhla ona, tak to jsem cítila fakt fest (na druhou stranu v těch bolestech je to už to poslední co člověka rozhodí), ale díky ní se malej narodil bez pomocí kleští. V jednu chvíli totiž nade mnou stály 4 a dr. Řezáčová mi tlačila na břicho na mimčo (to podle mě nemůže taky dělat jen tak někdo nezkušený). Ten náš boban totiž měl před hlavičkou ruku (takže na svět na Supermana!), takže se ne a ne protlačit.. Tlačila jsem snad 6×, hrozný! Nástřih? O tom nevíte… absolutně nevíte. Takže když se konečně dostal ven, byla to neuvěřitelná úleva. :) No takže za mě porod dobrý, ptala jsem se manžela, jaký z toho měl pocit, když to všechno viděl. Říkal, že jsem byla statečná a bojovala jsem a hlavně měl důvěru v ten personál. Že bylo vidět, že vědí co dělají. No kdyby se to ne a nedařilo, tak by museli vzít kleště… Uf uf, jsem fakt ráda, že to dopadlo dobře. Tak to k porodu.
Péče na poporodním - vesměs jsem byla spokojená. Všichni byli milí, někdo víc někdo míň. Hlavně mladší sestry byly hrozně příjemné a ochotně radily. Ale mají tam šrumec, každý den x porodů, x miminek a maminek, tak je to trochu znát. Třikár jsem se ptala, jestli by se někdo mohl podívat, zda mám správnou techniku kojení a bohužel jsem se nedočkala, musela jsem si poradit sama. Takže člověk musí být hodně průbojný. ;) Takže vesměs jsem s Mělníkem spokojená a jsem opravdu ráda, že jsem rodila tam! :) Ale co jsem trpěla - to bylo jídlo! Jsem zvyklá trochu na něco jiného, takže UHO na třista způsobů s příšernejma bramborama, rozvařenou rýží, tlustým nepoživatelným masem a pod., to nee. K večeři rohlík nebo chleba s nějakou pomazánkou - ani kousek zeleniny třeba! K snídani místo toho, aby třeba dávali fenyklový čaj nebo čaj pro kojící matky, tak dávají rozpustné kapučíno - fuj - a mléko, které co se mě týče, tak nedokážu pozřit. Takže to bylo uplně nejhorší. Klasiká nemocniční strava, tam je obecně hodně hodně co vylepšovat. Takže Mělník ano, budete v dobrých rukách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4740
2.10.13 10:05

@savoy - gratulujem k bábatku a že si to zvládla! Díky za info. Tiež zvažujem porod v Melníku začiatkom února. Ešte sa tam musím ísť pozrieť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
2.10.13 10:15

@savoy Tak to jsi měla teda dramatický, s tou ručičkou napřed. Ale hlavně že to dobře dopadlo. Já s tou Řezáčovou mám taky dobré zkušenosti, je to profík, i když vyšetření při příjmu nebylo zrovna jemné, ale při porodu byla skvělá.
To jídlo tam je hrozný, to máš pravdu, ale za to nemůže porodnice, protože to vozí z kuchyně pro celou nemocnici a tedy nerozlišují, že to je pro kojící matky, takže tam klidně dají nadýmavá jídla apod.To je prostě jediné mínus na Mělníku, ale většina mamin si nechává nosit jídlo z domova.
Takže teď už jsi asi doma, viď? Užívej si mimča a jsem ráda, že jsi nakonec byla spokojená s výběrem porodnice, já na Mělník taky nedám dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
2.10.13 10:26

@savoy - děkujeme za info, opět mě to trochu uklidnilo, protože to tak letí, že to bude za chvilku realita i pro mě…jsem ráda, že tvůj chlap jako nestraník měl pocit z toho, že to jsou opravdu lidi na svém místě…Dr. Řezáčovou znám od vidění co jsem ležela na gynekologii a jak píšete… na pohled pes, ale asi ženská co ví kde za co vzít a kde přitlačit…
ještě jednou gratuluju k supermanovi a ať jste brzy doma… :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.10.13 10:34

@savoy gratuluju jak si to skvele zvladla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková