Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Frida F aha proto mi to přišlo pozdě, protože vím, že v Praze člověk musí okamžitě!
@MisTer píše:
Holky prosím od kdy a kde se v Mělníku zapisuje k porodu? Moc díky
Mají to na stránkách, mezi 36.-37.týdnem(jako ve všech porodnicích kromě Prahy)v registrační poradně v přízemí 8-16h a pak k nim chodit do poradny nebo přijet až k porodu.
Já tam budu chodit do poradny… Je to lepší.. za prvé se člověk trochu seznámí s prostředím, s personálem a taky rodičku pak trochu znají… Sice to nemám z Prahy úplně blízko, ale to se nedá nic dělat.. stejně už budeme všichni na mateřské..
Já tam teda chodím i na gyndu tak to je dobrý. Díky moc za info!
Chtěla bych se zeptat nevíte jestli v porodnici dávají plínky pro miminko případně kolik na den a oblečení? Nebo je potřeba mít vše svoje? Pro maminky asi nic nedávají že
poporodní vložky, kalhotky atd vše sebou. Díky
Pro maminku vše sebou.. a taky vložky + pleny.. něco ti dají, ale nestačí to…
@Frida F ok díky! a oblečení tedy postačí pro miminko jen na cestu domů?
Určitě.. v každé porodnici dostaneš oblečení pro mimčo.. pokud tedy nechceš použít svoje… jinak všechno tohle najdeš na stránkách Mělnické porodnice.. seznam co sebou.. včetně dokumentů apod… ![]()
http://www.nemocnice-melnik.cz/…ni/index.htm#…
@MisTer
Pro miminko staci az na cestu domu, obleceni maji dost. Pribal si i toaletni papir, toho tam byl velky nedostatek. A vodu. A neco k jidlu, neda se to tam moc jist. ![]()
Holky prosím o radu. Dělají v Mělnické porodnici při nástupu k porodu ultrazvuk? Jde mi o to jestli kontrolují zda je vše v pořádku, jestli se mimčo náhodu nepřetočilo. Můj doktor mi dělal ultrazvuk ve 32.týdnu a prý už není další ultrazvuk potřeba.
Me ho delali pri prvni navsteve poradny v 37tt, pred porodem uz ne
HOlky prosím je na Mělníku na porodnickém oddělení připojení k internetu? U zápisu jsem dostala xpapírů a je psaný jen u nadstandardu. Díky moc
Před rokem a půl nebylo.
Před měsícem jsem rodila v Roudnici a tam je free wifi. A celkově doporucuji raději Roudnici, bylo to úplně o něčem jiném než na Mělníku
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.