Porodnice Mělník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
21.12.14 18:33

Já měla doktorku (úú, teď si nevzpomenu na jméno, ale jestli znáte první řadu Čtyři v tom, tak také rodila tu Petru s tím černochem) a měla jsem komplikovaný porod a kdyby tam nepřišla Řezáčová, tak malého tahali kleštěma. Ona tomu zkušeně značně pomohla. Takže jasně, je přísná, jde z ní respekt, ale zase ví, co dělá. Alespoň u mě to tak bylo. A jinak si na Mělník nemůžu stěžovat. Teda jako když to zprůměruju. Jídlo byla hrůza, návštěvní hodiny byly fajn, že byly tak dlouhé, ovšem má spolubydlící byla romka - a proti nim nic nemám, ona navíc byla uplně v pohodě - ale chodili za ní průvody lidí po skupinkách cca 6-10 lidí, což když jste dvě hodiny po porodu, tak na to fakt nemáte náladu. A pak měli fakt frmol, pač dvakrát jsem je žádala, zda by mi mohli zkontrolovat kojení, jestli to dělám dobře a nikdy nikdo nepřišel a neporadil. Ale jak říkám, jinak jsem byla spokojená. BTW - vždycky je to jenom o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.12.14 19:33

Slyšela jsem, že Neratovice jsou lepší než Mělník, ale prý se mají od ledna zavírat, ale nevím, co je na tom pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
21.12.14 20:55

@savoy No tak to ja bych asi romku na pokoji nevydejchala a jeji pribuzny uz vubec ne. S tim kojenim to teda mela kamoska taky. Nikdo se ji nevenoval, zda to dela dobre… Proste to brali jako automatiku, coz neni dobre. No vsude je neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
21.12.14 22:02

@Hanculee Já v tu chvíli neměla možnost, bylo plno. Bylo to poměrně náročný, protože ta její malá skoro celou noc proplakala a já vůbec nespala (ačkoliv jsem mohla, protože můj malej měl zásoby, přisál se až druhý den po porodu) a já tou dobou nespala už dvě noci. Ale tak za to ta ženská nemohla, to jí nezazlívám vůbec. Ale ty návštěvy, to bylo šílený. Normální soudnej člověk by si takovou skupinku lidí vzal na chodbu nebo do tý jejich „společenský“ návštěvní místnosti. Oni to maj prostě jinak… Druhý den se mi naskytla šance na nadstandard, tak jsem to vzala. Pro svůj klid, to se přiznam bez okolků. A s tím kojením mi slíbili, že přijdou, ale vždy zapomněli, nepřišli. Měli hrozný frmol. Vůbec tam mají pořád hrozný frmol. Nicméně mě to docela mrzelo, prvorodička, všechno nové, ze všeho jsem byla vyjukaná… no však to znáte. Ale přesně, všude je něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
21.12.14 23:18

@savoy Taky bych sla hned na nadstandart. I o nem premyslim, protoze kdyby me soupli k nekomu takovemu, tak bych se asi zblaznila. Divim se, ze jste to prezila. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.12.14 23:25

@Hanculee
Hele to si fakt nevyberes - zalezi na spouste okolnosti, ktere proste neovlinime. Ja jsem rodila v den, kdy rodilo dalsich 8 zenskych a bylo i hodne porodu predtim. Vsechny pokoje narvane, ja jsem taky mela vedle na pokoji romku, takze spolecny zachod a sprcha, kde se nemuzes zamknout a chodi ti tam porad ty romske navstevy.. taky jsem byla stastna, kdyz se uvolnil nadstandard. Ale to same se muze stat kdekoliv.. Ja bych sla klidne do Melniku znovu, ikdyz mam hodne spatnou zkusenost. Ale rozhodla jsem se pro porod v soukromem zarizeni, ktery me sice bude stat hodne penez, ale proste mi to za to uz stoji. Kdybych na to nemela, tak jedu zase z Prahy do Melniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
21.12.14 23:42

Ahoj holky, tak já přidám vlastní zkušenost z letošního března.. Nemůžu říct na mělnickou porodnici jediné špatné slovo. Manžela nechali celou dobu se mnou, mimochodem to trvalo 36h, malého mi hned dali na břicho a žádné vážení, měření, nic. 2h jsme měli klid a mě jen chodila kontrolovat PA. Až po těch 2h, Kdy jsem musela do sprchy a následně omdlela, si sestřičky vzaly malého na umytí atd a musel zůstat i přes první noc, byla jsem po 2 probněných nocích úplně vyčerpaná. Malého mi ale často vozily. A pak jsme spolu byli až do propuštěni. Personál jak pro nás, tak pro děti ÚŽASNÝ! Domů jsme jeli po 72h od porodu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
21.12.14 23:42

@Busy Bee Ja vim no. Stejne to asi vidim na ten Melnik. No uz se tesim az to budu mit za sebou a budu doufat, ze me nic negativniho nepotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
21.12.14 23:43

Ahoj holky, tak já přidám vlastní zkušenost z letošního března.. Nemůžu říct na mělnickou porodnici jediné špatné slovo. Manžela nechali celou dobu se mnou, mimochodem to trvalo 36h, malého mi hned dali na břicho a žádné vážení, měření, nic. 2h jsme měli klid a mě jen chodila kontrolovat PA. Až po těch 2h, Kdy jsem musela do sprchy a následně omdlela, si sestřičky vzaly malého na umytí atd a musel zůstat i přes první noc, byla jsem po 2 probněných nocích úplně vyčerpaná. Malého mi ale často vozily. A pak jsme spolu byli až do propuštěni. Personál jak pro nás, tak pro děti ÚŽASNÝ! Domů jsme jeli po 72h od porodu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
22.12.14 08:50

@Hanculee Držím palce, bude to určitě ok. ;) co se mi teda na Mělníku hodně líbilo byly ty porodní „pokojíčky“, člověk se necítil jak v nemocnici, ale u někoho doma. To bylo fajn. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.12.14 10:03

@Hanculee a záleží také na rodičkách co od toho očekávají samozřejmě vše je o lidech i ten doktor to dokáže znepříjemnit!

Přeji štastný výběr a pohodový porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
23.12.14 07:09

Neratovice prý budou zavírat, šíří se drby :) tak jestli je to 100% nevím. Ta starší dr. Na Mělníku byla asi fakt Řezáčová, od ní je vyšetření takový…no…drsný. Ale mě zachránila nejstaršího takže já jsem za ní ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
23.12.14 07:44

Mě Rezacova zachránila od narkozu po porodu…nesla mi placená ven, a ona ji ven dostala…takže jsem za ní taky ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
23.12.14 11:25

@savoy @MisTer Holky moc děkuju. :hug:
@MisTer Já teda extra podmínky nemám, jen chci, aby vše dopadlo dobře. :-) Ale co nesnáším, tak jsou nepříjemní lidi. Na to jsem teda alergická. :-D
@Matylda2010 Moc děkuji za zkušenost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.12.14 12:51

@axaxa @Pepčinka Přesně, Řezáčová je prostě zkušená. Je drsná, ale netřeba se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková