Porodnice Mělník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3728
2.1.15 13:28

Hola, tak co, nějaké čerstvé reference na Mělník?  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
2.1.15 13:33

@barca_p Ani ne. Ale byla jsem tam pred tydnem, ze se mi nezdaj pohyby a vsichni opravdu mily. Doktorka si me radeji pozvala i na druhy den… navic jsem zjistila, ze ta sama doktorka kazde utery pracuje u meho gynekologa. :-D Co se tyka zatim pristupu - ja jsem spokojena. :-) Celkove hodnoceni bude az po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
2.1.15 13:40

@Hanculee musím říct, že podle informací na webu mě naopak Mělník zase zlákal, štěstí že mám ještě čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
2.1.15 13:45

@barca_p Ja jsem se o tom s gyndarem bavila a shodli jsme se, ze je to spis o tom jak to ta rodicka vsechno vnima a proziva. Znama mi psala, ze vsichni v pohode az na detskou doktoru. To prej je hrozna protivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
2.1.15 18:11

@Hanculee ta dětská taková menší vypadá na cizinku mi přišla úplně v pohodě ptá se radí tak jestli tam není ještě nějaká jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.1.15 19:35

@Hanculee @MisTer Ta cizinka je hrozně milounká. Já tam měla naopak problém s jinou. Taková starší (cca kolem 50 let?), krátké vlasy, bohužel si nepamatuji, jak se jmenovala. Ale ta mi byla strašně protivná. Nebyla zlá, ale ta totální přetvářka! Všechno, co říkala ohledně dětí (koupání, vážení, kojení, no prostě cokoliv), tak mluvila v takovým povýšeným stylu. Jako kdyby jí to obtěžovalo… Něco ve stylu - říkám to tu už po miliontý, nuda. Ta mi tam fakt krajně nesedla. Ale chválu například musím pět na všechnty ty mladé sestry na dětském. Byly hrozně hodné. :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
2.1.15 19:42

@savoy Jsem se ted od srdce zasmala tomu - rikam to tu uz po milionty, nuda. :-D :-D No ono kdyz to tak vezmes kolem a kolem, tak to musi byt neco radit totez kazde rodicce. Ale zase nemaj si tihle lide vybirat praci, kde neustale pracuji s lidmi. A to neplati jen ve zdravotnictvi, ale vseobecne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.1.15 14:34

@Hanculee Já to chápu, že je to může obtěžovat, ovšem upřímně, to mě absolutně nezajímá… Pracuje s lidmi, tak holt musí zachovat nějakou tvář a rozhodně ne tu povýšeneckou znuděnou. Přesně - jestli jí to neba, ať jde pracovat jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
4.1.15 22:43

@savoy Jo jo. Jsem zvedava s kym budu mit tu cest ja. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.15 16:16

Ahoj holky :) Pristi tyden nas ceka prvni kontrola v porodnici. Puvodne jsme meli rodit v Neratovicich, ale nejak se to tam zhorsilo a v prosinci me uz na leden radeji neobjednali.Me to alespon ulehcilo rozhodovani jelikoz po dvou navstevach pohotovosti tam jsem z pana primare zacinala mit spatne pocity, ale PA naprosto skveli. A recenze se take pekne zhorsily takze jsem nakonec rada, že jedeme na Melnik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
5.1.15 16:52

@hhani1 Ahoj :mavam:. Ja jsem obejdnana az na 16.1. na ko. Kdy mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.15 17:11

@Hanculee my jdeme 13.1. a termin 8.2. ale snad vykoukne trochu driv..uz je to dost silene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
5.1.15 17:26

@hhani1 Ja bych rada rodila tak cca mezi 16.-20. Je to uz moc dloooooouhy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.15 17:48

@Hanculee jo to by se mi taky líbilo a nejlepe aby to šlo hned bez trápení :mrgreen:..a ty jsi z Mělníka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
5.1.15 18:12

@hhani1 Ne ne. Jsem z Kralup nad Vltavou. Koukala jsem ty jsi z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková