Porodnice Mělník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3377
21.12.14 14:37
@Anonymní píše:
Ošetření miminka dělají přímo na sále - pokud rodíš přímo na sále. :mrgreen: Poslední dobou tam bývá takový nával, že se rodí všude možně a když jsem rodila na sále, tak mi tam nosily k ošetření i cizí miminka - i s tatínkem.
Jinak doktorku jsem během porodu viděla jednou, když přišla, vrazila do mě ruku takovým způsobem, že jsem vyletěla málem až ke stropu, řekla, že zatím nic a odešla. Pak přiběhla až když malého úplně modrého tahaly ven a on nedýchal, tak byla trochu panika. Mně nezašily poporodní poranění, které se mi ten den večer rozjelo a krvácela jsem ve velkém stylu - obrovske krevní sraženiny, krev mi tekla po nohou až na zem, ale pan doktor mi řekl, že je to normální, že se čistím. Až když jsem nemohla chodit a zvednout malého, jak jsem byla slabá, tak mě vzali na vyšetření a okamžitě s kapačkou na sál. Malého mi odebrali a vrátili až jsem byla trochu lepší. Akorát se pak přestal přisávat a mně se přestalo dělat mlíko. No velká paráda.

Hmm hezky. 8o A nevite jak se jmenovala ta doktorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.12.14 14:44
@Hanculee píše:
Hmm hezky. 8o A nevite jak se jmenovala ta doktorka?

To bude asi Řezáčová - ona je tak trochu řezník. :)

Příspěvek upraven 21.12.14 v 23:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
21.12.14 14:55

@Busy Bee Takova stara.. doufam, ze ji tam teda nechytnu. Ja teda nevim kam jeste na posledni chvili jit. Jeste mam tak tyden cas na rozmyslenou. Teda pokud v utery po me gyndar uz nebude chtit vedet kde chci rodit. Ach jo. Bojim bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.12.14 15:01
@Hanculee píše:
@Busy Bee Takova stara.. doufam, ze ji tam teda nechytnu. Ja teda nevim kam jeste na posledni chvili jit. Jeste mam tak tyden cas na rozmyslenou. Teda pokud v utery po me gyndar uz nebude chtit vedet kde chci rodit. Ach jo. Bojim bojim.

Já bych tam šla, pořád lepší než Praha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
21.12.14 15:10

@Hanculee já bych teda podle toho, co jsem se dozvěděla ze zkušeností volila buď Neratovice, ale spíš Hořovice, ale záleží na tom, jak moc chce člověk riskovat, jestli dojede. Já mám sice čas, ale chci mimo Prahu a všude dojezd půl hodiny, když to pojede a nebude zácpa :) tak jsem na nás zvědavá. To nemluvím o tom, že až to vypukne, tak budeme ještě čekat na hlídání pro syna :mrgreen: Mno abych nakonec přeci jen nerodila doma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
21.12.14 15:14

@Busy Bee Tak do Prahy bych nesla. Jeste tu jsou ty Neratovice. Nu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
21.12.14 15:17

@Hanculee v Neratovicích rodila jedna známá před cca rokem a chválila si to, ale nemám žádné bližší info, bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
21.12.14 15:33

Rodila jsem v listadu 20hod celkem a malej přišel na svět v 20:46 byla jsem vysílená a unavená na sále malýho otřeli ošetřili a hned dali ke mě během šití jsme si ho pak s přítelem střídali až po šití malýho pak vzali asi na půl hodinky aby ho omyli, zkontroloval ho doktor a zase mi ho přinesli. Jelikož jsem byla vysílená a ztratila jsem hodně krve motala se mi hlava malýho mi nedali na pokoj hned, ale přinesli až ve 3hod ráno, kdy už jsem byla OK. Já byla spokojená a vůbec mě nenapadlo řešit, jestli ho odnesou na vyšetření nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
21.12.14 15:52

@barca_p Nooo ted mi byl nasazen brouk do hlavy. Jsem opravdu ted na vazkach. Asi se poradim s gyndarem. I kdyz on mi bude rikat, abych sla jednoznacne na Melnik. No nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
21.12.14 16:11

@Hanculee tak přeji šťastnou ruku při výběru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
21.12.14 16:20

@barca_p Dekuju. :-D Koukala jsem na diskuzi k Neratovicke porodnici na strance, jak jsem sem davala a taky nic moc. Ono koukam asi zalezi na tom kdo v tech porodnicich v den porodu slouzi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.12.14 16:34

Ahoj holky, rodila jsem na Mělníku v prosinci 2012 a plánuji tam příští rok rodit znovu, byla jsem maximálně spokojená. Rozdíl mezi Neratovicemi a Mělníkem je především v péči o novorozence, pokud je nějaký problém, převážejí miminko z Neratovic na Mělník. Pokud chcete mít jistotu, zvolte si lékaře (musíte si ho samozřejmě zaplatit, ale tuto možnost nemocnice nabízí), já jsem měla paní primářku Procházkovou a ta je opravdu úžasná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
21.12.14 16:54

@Hanculee tak to je všude, pokud člověk nemá svojí PA, ale i tak může narazit na blba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
21.12.14 17:48

@barca_p Presne. V Nera zase je udajne nelidska primarka. On si clovek opravdu nevybere. :-( A opravdu nemam penize na to, abych si zaplatila napr. sveho gyndare, aby me odrodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
21.12.14 17:51

@Kaarolina Nerikam, ze je Melnik spatny, ale clovek musi opravdu natrefit v den porodu na ten lepsi personal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková