Porodnice Mělník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3728
20.12.14 20:39

@Hanculee jakákoli pražská porodnice je katastrofa. Jsou to továrny na děti, kde berou porod jen jako rutinu bez nějakého osobního přístupu. Podolí zase jede v poslední době cs jak na běžícím pásu :zed: :zed: Jak říkám, každá máme jiné nároky, kdybych chtěla porodit, odložit dítě sestrám, abych si mohla zatelefonovat a vyspat se, tak budu rodit v Praze, ale o tohle nestojím. Už jsem si tu jeden porod zažila, doktoři toho polovinu zpackali a jen proto byl ten porod dost komplikovaný. Takže se snažím nají nějakou rozumnou alternativu, když už rodit v porodnici, tak alespoň tak, aby celý porod byl co nejpřirozenější a v co možná nejintimnějším duchu a v mé režii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.12.14 20:46

Na Mělník se chystám každou chvíli, tak dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
20.12.14 20:53

@barca_p Tak zase me to nevadi, kdyz by odnesli maleho na chvili pryc nebo by ho mel treba pritel v naruci. Kdyz porod treba nebude snadny a budu vysilena, tak budu jen rada. Ale co vim, tak vsechny kamaradky, co rodili na Melniku, meli po porodu mimca u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
20.12.14 21:00

@petraw Ze by vanocni mimisek? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
20.12.14 21:04

@Hanculee z mojí zkušenosti, ač byl porod sakra vyčerpávající a ke konci jsem už mezi kontrakcemi usínala, tak po porodu jsem měla energie na rozdávání a nemohla vůbec spát. Takže tohle neřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.12.14 21:42
@Hanculee píše:
@petraw Ze by vanocni mimisek? :-)

No úplně Vánoční snad ne. Termín máme 9. ledna, tak uvidíme, kdy se mrňousek rozhoupe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
20.12.14 22:07

@petraw Ahaaa. Tak pak poreferuj. ;-) Ja mam v planu porodit v pulce ledna. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.12.14 22:12
@Hanculee píše:
@petraw Ahaaa. Tak pak poreferuj. ;-) Ja mam v planu porodit v pulce ledna. :-D

Já mám v plánu porodit po Vánocích, ale myslím, že se na ten můj plán malá pěkně vyprdne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
20.12.14 22:18

@petraw :-D Ja ted jedu 35tt a uz mi to tehu leze na mozek. Nepecu cukrovi, neuklizim… protoze jakmile se namaham, tak mi silene tvrdne bricho, kolena me bolej jako… Jsem normalni hypochondr. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.12.14 22:22

Já za sebe teda můžu říct, ze bych jinam rodit nešla…ve Slanem jsou dost omezený návštěvní hodiny…snad jen od 14-16nebo 18 hodin…na Mělníku jsou skoro neomezený..krom nočního klidu…a to je pro mě další výhoda…pak strašně milý personál…teď čekám druhé mimco 28.2 a je mi teda jedno jak budu rodit…sprcha mi nevyhovovala, balón jakž takž, poloha v leze mi byla ukradená jelikož jsem byla ráda ze už bude konec…za sebe si nemůžu stěžovat, nejsem náročná…hlavně ze porodim bez problémů…je opravdu na každé z nás co očekává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.12.14 22:24

Jediný co mi teda vadí je ze tam asi není moc přístup na net…ale to zas není tak podstatný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
20.12.14 23:12
@Pepčinka píše:
Jediný co mi teda vadí je ze tam asi není moc přístup na net…ale to zas není tak podstatný…

Jo jo to bylo hlavni negativum v recenzich na tuhle porodnici. :mrgreen: Ja mam internet v mobilu, tak jsem v klidu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
21.12.14 13:56

Plánoval jsem rodit naMělníku.. jednoznačně pro mě jediná možná volba.. Příjemnej personál.. Ošetření mimča dělají přímo na sále, mimčo nikam neodnáší… respektují přání rodičky, pokud není nějaká komplikace.. Bohužel jsem rodila předčasně a úplně jinak než jsem si představovala v Krči.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.14 14:10

Ošetření miminka dělají přímo na sále - pokud rodíš přímo na sále. :mrgreen: Poslední dobou tam bývá takový nával, že se rodí všude možně a když jsem rodila na sále, tak mi tam nosily k ošetření i cizí miminka - i s tatínkem.
Jinak doktorku jsem během porodu viděla jednou, když přišla, vrazila do mě ruku takovým způsobem, že jsem vyletěla málem až ke stropu, řekla, že zatím nic a odešla. Pak přiběhla až když malého úplně modrého tahaly ven a on nedýchal, tak byla trochu panika. Mně nezašily poporodní poranění, které se mi ten den večer rozjelo a krvácela jsem ve velkém stylu - obrovske krevní sraženiny, krev mi tekla po nohou až na zem, ale pan doktor mi řekl, že je to normální, že se čistím. Až když jsem nemohla chodit a zvednout malého, jak jsem byla slabá, tak mě vzali na vyšetření a okamžitě s kapačkou na sál. Malého mi odebrali a vrátili až jsem byla trochu lepší. Akorát se pak přestal přisávat a mně se přestalo dělat mlíko. No velká paráda.

• Citovat
  • Upravit
3728
21.12.14 14:34
@Anonymní píše:
Ošetření miminka dělají přímo na sále - pokud rodíš přímo na sále. :mrgreen: Poslední dobou tam bývá takový nával, že se rodí všude možně a když jsem rodila na sále, tak mi tam nosily k ošetření i cizí miminka - i s tatínkem.
Jinak doktorku jsem během porodu viděla jednou, když přišla, vrazila do mě ruku takovým způsobem, že jsem vyletěla málem až ke stropu, řekla, že zatím nic a odešla. Pak přiběhla až když malého úplně modrého tahaly ven a on nedýchal, tak byla trochu panika. Mně nezašily poporodní poranění, které se mi ten den večer rozjelo a krvácela jsem ve velkém stylu - obrovske krevní sraženiny, krev mi tekla po nohou až na zem, ale pan doktor mi řekl, že je to normální, že se čistím. Až když jsem nemohla chodit a zvednout malého, jak jsem byla slabá, tak mě vzali na vyšetření a okamžitě s kapačkou na sál. Malého mi odebrali a vrátili až jsem byla trochu lepší. Akorát se pak přestal přisávat a mně se přestalo dělat mlíko. No velká paráda.

Diky za popsanou zkusenost, muselo to byt hrozne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková