Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@belhana Ahojky rodila mě doktorka Šenkýřová a byla skvělá. Vyorala jsem měla asi dvakrát v poradně a potom už jsem ho nepotkala. Jinak na přijmu mě vyšetřovala Řezáčová a to teda bylo dost nepříjemný vyšetření je taková hrubá, ale zase je prý dobrá. Já si strašně přála Mudr. Sergejevu ta je naprosto úžasná jen jsem nrměla to štěstí zrovna neměla službu.
@emjee Gratulace k miminku!
To je dobře, žes byla spokojená. Ale s tím jídlem se fakt divím.
Já to nemohla ani pozřít.:(
@savoy Děkuji to je záhada s tím jídlem já měla domácí kuchyni opravdu to bylo moc dobrý
a to jsem dost vybíravá v jídle
@emjee píše:
@belhana Ahojky rodila mě doktorka Šenkýřová a byla skvělá. Vyorala jsem měla asi dvakrát v poradně a potom už jsem ho nepotkala. Jinak na přijmu mě vyšetřovala Řezáčová a to teda bylo dost nepříjemný vyšetření je taková hrubá, ale zase je prý dobrá. Já si strašně přála Mudr. Sergejevu ta je naprosto úžasná jen jsem nrměla to štěstí zrovna neměla službu.
DĚKUJU…MUDR. Šenkýřová mě operovala na gyndě a byla taky skvělá…
Tak to je docela paradox, mám pocit, že jsi zrovna ty psala o Řezáčové, že si nedovedeš představit, jak tam zajede její ruka…
ale taky jsem slyšela, že je profík…
tak se mějte s miminkem krásně… já čekám každým dnem kdy to přijde… ![]()
@belhana Mně taky rodila MUDr. Šenkýřová s pomocí MUDr. Řezáčové a vše dopadlo dobře! Držím palce!!
![]()
@belhana jojo měla jsem z ní vítr
tak budeme držet palečky ať jsi taky spokojená a určo dej vědět ![]()
Určitě dám vědět… děkuju, snad bude také vše tak v pohodě… Jak koukám na tvojí fotku, tak mám pocit, že jsme se viděly jednou na pásech…bylo to když jsem tam byla poprvé 29. 10. bylo tam hodně lidí a byl tam docela fofr…, ale nejsem si jistá… ![]()
@savoy píše:
@belhana Mně taky rodila MUDr. Šenkýřová s pomocí MUDr. Řezáčové a vše dopadlo dobře! Držím palce!!![]()
Děkuju… už bych to taky chtěla mít za sebou… Mějte se pěkně a užívej miminka… ![]()
Holky dostáváte nějaký seznam v poradně co s sebou do porodnice???
@Vejunka1 píše:
Holky dostáváte nějaký seznam v poradně co s sebou do porodnice???
na stránkach nemocnice je zoznam
@Vejunka1 píše:
@PinkGirl666 Díky juknu na to
nie je za čo
ja som si ešte na nete stiahla zopár iných zoznamov a s toho spravila vlastny výcuc.
Inak ja som v porodnici potrebovala najme vložky, sieťované kalhotky, pyžamo, ručníky a kozmetiku a pre miminko plenky…
@Vejunka1 jojo při první poradně jsem dostala seznam co s sebou ![]()
Tak už se mi to blíží příští týden ve čtvrtek jdu do registračky tak jsem zvědavá ![]()
@Verča0 Všichni jsou tam moc hodní, tak se nemusíš ničeho bát. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.