Porodnice Mělník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
25.9.13 18:23

@paola white V té budově vzadu hned v přízemí, co tam vejdeš - po levé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 18:29

@savoy takze uz maji domalovano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.9.13 18:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
25.9.13 18:59

@savoy Jéé tak to je náhoda tak to si tě vybavuji jedna tam měla problém s monitorem tak to jsi byla ty :mrgreen: tak to je super, že jsi vydržela přes malování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 20:26

@savoy já už si říkala, že to máš asi za sebou a ono ještě nic jo :? ta snad už to bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.9.13 20:28

@emjee Fakt?? :) V kolik jsi tam byla? Já byla na tom monitoru ve dvě hodiny. A do toho tam byla ještě jedna paní na monitoru a pak nějaká paní na registraci (byla tam ale bez objednání). Tos byla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.9.13 20:29

@paola white Mlaďas si dává na čas… :zed: ale byli jsme domluvení, že to musí vydržet přes malování… :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 20:32

@savoy aha tak hlavně že to dodržel :lol:

hele holky máte připravené porodní plány?
Já byla dneska na poslední kontrole na gyndě tak říkala, že na 35+0 je nález dost pokročilý, ale moc nevěřím, že by mimino šlo dřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.9.13 20:43

@paola white jj, šikula…:D tak teď s ním musím uzavřít druhou dohodu - šup ven! :pankac:
co se týče téhle nemonicnice, tak porodní plán řešit nebudu. Jde mi hlavně o bonding, ten tu dělají automaticky. A nástřih prý dělají taky jen když je to nutné. Budu jim v tom důvěřovat. A na nic jiného nároky nemám. Ty si ho budeš psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 20:45

@savoy jj rodím podruhé tak ho mám vypracovaný velmi podrobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.9.13 20:50

@paola white No to chápu, já jak nevím co mě čeká, tak ani nevím, co bych si tam pomalu napsala. A tady jim věřím, že budou dělat snad všechno pro to, aby to bylo ok pro mě i miminko. Ale když už má člověk zkušenosti, to je jiná… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 20:52

@savoy já prvně rodila v Podolí a plán jsem neměla, ale porod proběhl přirozeně, intimně a v pohodě takže stěžovat si nemůžu. tentokrát mám ten plán spíš tak abych to měla po kopě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
25.9.13 20:57
@paola white píše:
@savoy jj rodím podruhé tak ho mám vypracovaný velmi podrobně :lol:

Tak drzim pesti, at tam ma nekdo cas ho studovat. :mrgreen: Maji tam ted tak narvano, ze se rodi vsude mozne a sestry na sal obcas pribehnou a hned zase odbehnou a nemaji vubec na nic cas. :-) Kdyz jsem rodila ja, tak byl takovy naval, ze ke mne na sal nosily na osetreni cizi narozena miminka - a nekdy i s cizim tatinkem. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 21:00

@Lolllo no to je přesně to co by mi vyhovovalo aby mě nechali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
25.9.13 21:02

@paola white

Tak to si myslim, ze nebude problem, tam jsou fakt fajn a nic ti necpou. Mohla jsem si chodit do sprchy a vsude jak jsem chtela, jen obcas jsem musela byt na monitoru kvuli spatnym ozvam a vetsinu casu jsem tam byla sama s partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková