Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@emjee Není to problém.
Určitě na prohlídku jdi, také jsme byli. Je fajn, že se tam člověk podívá a „uklidní“ se. Jinak ta registrace tam ale není od věci (určitě o tom bude sestra na prohlídce mluvit) - dělá se v 36.tt, objednej se tak 2 týdny před, ať mají místo. Vyplňují se tam různé údaje - které néé, že by se nedaly vyřešit, kdybys tam přijela rovnou, ale spíš říkali, že maminka je ve stavu, kdy je vyplňování a podepisování papírů to poslední, co jí zajímá. Akorát zrovna když jsem tam byla na té registračce, tak to bylo trochu na dýl.. nějak se tam nedokázali organizačně zkoordinovat a přehazovali si mě tam z jednoho patra na druhé. Ale to mě neodradilo!
Nicméně nemám jisté, že tam budu rodit, od 21. do 25.9. nepřijímají kvůli malování. A já mám termí 19.9.
Mám z toho fakt strach, protože do toho Motola se mi vůbec nechce. Z Mělníka mám totiž velmi dobrý pocit, čtu samé dobré zkušenosti, viděla jsem porodní sály a poznala i milé sestry. No tak uvidíme, kde skončíme…
@savoy Určo se chci objednat do té poradny
.TP mám na konci října tak snad nebudou mít plno. A na tu prohlídku porodnice se musím taky objednávat??
@emjee Nene, na prohlídku se objednávat nemusíš. Stačí být na daný čas ve 3.patře u výtahů. Sestra si tam přijde pro zájemce o prohlídku. Pokud budeš mít nějaké dotazy, sestra je pak ochotně zodpoví.
Jinak jsem se ptala na to, jestli by brali, i kdyby měli plno a říkala, že se snaží vždy vyhovět. Že zatím pouze jednou měli stop stav (letos při povodních). Tak bych se toho ani nebála. Akorát mně to malování udělalo velkou čáru přes rozpočet… ![]()
Ahojte taky se chystám rodit na Mělníku
na prohlídce jsem už byla ale o malování nám nic neříkali, kdy ti prosimtě řikali, že se chystají malovat a je to jistý?? nechci rodit jinde ![]()
@savoy Mockrát děkuji za info.To mě mrzí, že ti to vychází zrovna na termín, ale třeba si mimíšek počká až bude vymalováno
já mám teda radši registraci do Motola, ale po přečtení o Mělníku se mi v motole už nechce rodit ![]()
@velunaaa No zřejmě to bohužel jistý je… Jinak kdybych si toho nevšimla, že to mají připnuté na nástěnce v té registrační „ordinaci“, tak by mi to možná ani neřekli… takže jsem se na to té sestry ptala a říkala, že to tak je no. A že je to první rok, kdy nebudou brát, že to bylo vždycky náročné. Kdy máš termín? No já taky právě nechci rodit jinde… ![]()
@emjee No doufám, že jsme domluvení! že buď vyrazí na svět dřív a nebo až po malování.
No přesně tak to mám právě taky. Někdy v tom 14.tt jsem se registrovala do Motola (aby bylo jako že něco „jisté“), ale pak jsem se rozhodla stejně pro Mělník.
@savoy termín mam 9.9. a 24.9. takže pěkně o malování
teďka ve středu tam jdu na první prohlídku, tak uvidim co mi poví, kéž bych už rodila ![]()
teďka jsem koukala na stránky nemocnice a nic jsem tam nenašla o malování, sestra nic taky neřikala, jsou to mrchy, že to takhle tají ![]()
Ahoj holky
ja jsem tedy zatim na zacatku tehu, ale take chci Melnk, kazdopadne kamaradka tam ted lezi, tak se ji muzu zeptat, jestli treba o tom malovani neco nevi, nebo nerikali.. ![]()
Tak dneska jsem byla na kontole a opravdu tam budou malovat
od 21.9. do 25.9. nepřijímají
@velunaaa hmmm… to je fakt na pytel…
Ale jako na web by to dát fakt mohli…
A nemáte někdo zkušenost s Mudr. Řezáčovou?? četla jsem, že je nepříjemná a hrubá, ale jinak profík v oboru ![]()
To je na pytel.. jsem se ptala jako jestli mě teda vezmou pak jinde když jsem registrovaná jen na Mělníku a ta sestra mi řiká, že oni ještě taky nevědí jestli bude nějaká porodnice „zastupovat“..paní přimářka se prej ještě nějak zvlášť nevyjádřila.. ![]()
@emjee píše:
A nemáte někdo zkušenost s Mudr. Řezáčovou?? četla jsem, že je nepříjemná a hrubá, ale jinak profík v oboru
S paní doktorkou mám poměrně čerstvou zkušenost - ležela jsem na porodním sále už spoustu hodin, otevřená asi na 5cm, kontrakce několik hodin po třech minutách, takže celkem vyřízená. Paní doktorka přišla, doslova do mě vrazila ruku takovým způsobem, že jsem zaječela a posunula se asi o půl metru nahoru.
Příšerný. Ale měla jsem komplikovaný, náročný porod s omotanou pupeční šnůrou a slabou srdeční činností a paní doktorka opravdu věděla, co dělá. Takže ano - je nepříjemná, arogantní a hrubá, ale ve finále vám oběma může zachránit život, protože je velmi dobrá.
Ahoj holky, jj i ma kamaradka toto potvrdila… Ze pry by kdyztak jela do Roudnice nad Labem… Tam to maj ted „nove“ otevreny po rekonstrukci.
@Lolllo Děkuji ti za info. Mám z toho vítr to muselo pekelně bolet.Budu doufat, že na ní nenatrefím já měla oba porody docela dlouhé holkám se ven nechtělo.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.