Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jojo, doktorka Svobodová. Jméno PA si nemůžu vzpomenout, nemám teď u sebe papíry, kde to mám napsané.
Ahoj všem! Zajímalo by mě, jestli je pro ně bonding samozřejmostí, když si o něj řeknete. Určitě bych o to nechtěla přijít. Na jejich stránkách píšou, že to podporují, ale znáte to.. ráda bych slyšela nějaké zkušenosti. Děkuji! ![]()
@savoy Jestli je to ještě aktuální, tak jen sděluji, že to pro ně samozřejmostí je i bez řikání
Rodila jsem v Mělníku začátkem minulého měsíce a naprostá spokojenost. Mímo máš furt u sebe, hned po porodu ti ho přiloží na bříško. Pak po lehké očistě ti ho dají k prsu. Takže paráda ![]()
@břízka super! Děkuji za info. Ve středu jsme tam byli na prohlídce a mluvili o tom, tak jsem nadšená. Porodní sály vypadají tak nějak „útulně“, dá-li se to říct o nemocničním prostoru. Takže doufám, že Mělník bude dobrá volba. ![]()
@savoy Pro mě byla
Nemůžu si na nic stěžovat. A i ta pověstná „nemocniční strava“ (moje první) byla ucházející ![]()
@břízka Paráda.
Mám sice registraci do Motola, ale to bylo spíš jen tak pro jistotu. Když jsem četla recenze na Mělník, tak byla volba jasná. No na stravu jsem docela přísná a hodně vybíravá, takže to bude něco pro mě… Nicméně manžel bude instruovaný, co mi bude případně nosit. ![]()
@savoy
No je fakt, že já moc vybíravá nejsem, tak možná v tomhle nejsem nejlepší hodnotitel. Ale od toho ti naši chlapi jsou, aby z nás občas dělali princezny a dovezli, co nám chutná ![]()
@břízka Viď
Za těch 9 měsíců a porod si to zasloužíme.
Jinak co personál, byla jsi spokojená? A rady při kojení? Nebylo to co sestra, to názor?
Tak tak
V kojení se názorově shodovaly
ale při koupání jedna uši potopit, druhá uši striktně nad vodou… pak si vyber
Mě se víc líbí nad vodou ![]()
Jinak personál super. Hlavně ty mladý sestřičky na dětskym jsou naprosto úžasný
Na cokoliv jsem se zeptala, tak poradily, neksichtily se… prostě úžo bájo ![]()
@břízka Tak to je fajn, snad se tam začnu i „těšit“.
Jako do nemocnice. Jinak se samozřejmě těším.
Děkuji za info! ![]()
V Mělníku jsem porodila 18.7. 2013. Nakonec jsem bohužel musela po 24 hodinách snahy o vyvolání porodit císařským řezem, takže nemohu posoudit vedení porodu. Mohu ale říct, že veškerý personál je nesmírně milý, ochotný, trpělivý a vstřícný. Už v poradně jsem mohla zkonzultovat porodní plán. Vše mi bylo vždy vysvětleno a byl brán ohled na můj názor a potřeby. V době, kdy jsem zde rodila, byla porodnice naprosto přeplněná, ale i v této situaci se všichni snažili udělat vše proto, aby rodičky nemuseli posílat jinam a péče byla stále perfektní. Co nejvíc oceňuji, je maximální péče a pomoc dětských sestřiček, které kladou velký důraz na kojení, pomáhají s ním ve dne v noci a jsou nesmírně ochotné. Už proto bych si vybrala Mělník znovu.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, když mám registraci v Motole, ale po přečtení recenzí jsem rozhodnutá pro Mělník, že to nebude problém?? ![]()
@emjee V Mělníku berou i bez registrace. Ale je lepší si tam 3 - 4 týdny před porodem dojít a všechny papíry si v klidu vyplnit, všechno si vyřídit a okouknout
Mají to i na stránkách, že je to lepší.
http://www.nemocnicemelnik.cz/…cke-oddeleni
Takže žádný problém ![]()
Držím palec na pohodový porod ![]()
@břízka Děkuji,já se chystám příští sobotu na tu prohlídku, ale zatím čtu samou chválu ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.