Porodnice Mělník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
24.6.13 22:52

Jojo, doktorka Svobodová. Jméno PA si nemůžu vzpomenout, nemám teď u sebe papíry, kde to mám napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
29.6.13 11:25

Ahoj všem! Zajímalo by mě, jestli je pro ně bonding samozřejmostí, když si o něj řeknete. Určitě bych o to nechtěla přijít. Na jejich stránkách píšou, že to podporují, ale znáte to.. ráda bych slyšela nějaké zkušenosti. Děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.7.13 17:14

@savoy Jestli je to ještě aktuální, tak jen sděluji, že to pro ně samozřejmostí je i bez řikání ;) Rodila jsem v Mělníku začátkem minulého měsíce a naprostá spokojenost. Mímo máš furt u sebe, hned po porodu ti ho přiloží na bříško. Pak po lehké očistě ti ho dají k prsu. Takže paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
26.7.13 17:24

@břízka super! Děkuji za info. Ve středu jsme tam byli na prohlídce a mluvili o tom, tak jsem nadšená. Porodní sály vypadají tak nějak „útulně“, dá-li se to říct o nemocničním prostoru. Takže doufám, že Mělník bude dobrá volba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.7.13 17:43

@savoy Pro mě byla :) Nemůžu si na nic stěžovat. A i ta pověstná „nemocniční strava“ (moje první) byla ucházející :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
26.7.13 17:47

@břízka Paráda. :) Mám sice registraci do Motola, ale to bylo spíš jen tak pro jistotu. Když jsem četla recenze na Mělník, tak byla volba jasná. No na stravu jsem docela přísná a hodně vybíravá, takže to bude něco pro mě… Nicméně manžel bude instruovaný, co mi bude případně nosit. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.7.13 17:52

@savoy :mrgreen: No je fakt, že já moc vybíravá nejsem, tak možná v tomhle nejsem nejlepší hodnotitel. Ale od toho ti naši chlapi jsou, aby z nás občas dělali princezny a dovezli, co nám chutná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
26.7.13 18:04

@břízka Viď :) Za těch 9 měsíců a porod si to zasloužíme. ;) Jinak co personál, byla jsi spokojená? A rady při kojení? Nebylo to co sestra, to názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.7.13 18:40

Tak tak :mrgreen: V kojení se názorově shodovaly :D ale při koupání jedna uši potopit, druhá uši striktně nad vodou… pak si vyber :lol: Mě se víc líbí nad vodou :)
Jinak personál super. Hlavně ty mladý sestřičky na dětskym jsou naprosto úžasný :palec: Na cokoliv jsem se zeptala, tak poradily, neksichtily se… prostě úžo bájo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
26.7.13 19:42

@břízka Tak to je fajn, snad se tam začnu i „těšit“. :lol: Jako do nemocnice. Jinak se samozřejmě těším. :dance: Děkuji za info! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.7.13 22:49

@savoy Nemáš zač :) Tak ať vše klapne dle představ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VerkaPek
9.8.13 11:28

Spokojenost

V Mělníku jsem porodila 18.7. 2013. Nakonec jsem bohužel musela po 24 hodinách snahy o vyvolání porodit císařským řezem, takže nemohu posoudit vedení porodu. Mohu ale říct, že veškerý personál je nesmírně milý, ochotný, trpělivý a vstřícný. Už v poradně jsem mohla zkonzultovat porodní plán. Vše mi bylo vždy vysvětleno a byl brán ohled na můj názor a potřeby. V době, kdy jsem zde rodila, byla porodnice naprosto přeplněná, ale i v této situaci se všichni snažili udělat vše proto, aby rodičky nemuseli posílat jinam a péče byla stále perfektní. Co nejvíc oceňuji, je maximální péče a pomoc dětských sestřiček, které kladou velký důraz na kojení, pomáhají s ním ve dne v noci a jsou nesmírně ochotné. Už proto bych si vybrala Mělník znovu.

• Citovat
  • Upravit
1445
31.8.13 11:03

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, když mám registraci v Motole, ale po přečtení recenzí jsem rozhodnutá pro Mělník, že to nebude problém?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.8.13 12:20

@emjee V Mělníku berou i bez registrace. Ale je lepší si tam 3 - 4 týdny před porodem dojít a všechny papíry si v klidu vyplnit, všechno si vyřídit a okouknout ;) Mají to i na stránkách, že je to lepší.

http://www.nemocnicemelnik.cz/…cke-oddeleni

Takže žádný problém :palec:

Držím palec na pohodový porod :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
31.8.13 12:55

@břízka Děkuji,já se chystám příští sobotu na tu prohlídku, ale zatím čtu samou chválu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková