Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Doporučuju dr Uhrovou ordinaci má na poliklinice hned vedle babyboxu levé dveře
Ahoj holky, tak jsem pročetla celou diskusi a jsem moc ráda, že jsem četla pomalu samé dobré reakce…
Byla jsem v Mělníce před měsícem na operaci a jelikož jsem ležela na gynekologii, tak jsem to tam pořádně okoukla…
jedna sestra tam byla dost nepříjemná, ale na pokoji jsem byla s holkama, co tam obě rodily a říkaly, že na porodním jsou sestry hrozně příjemný a ochotný…Ohledně doktorů, tak to byla jedna báseň… Nikde jsem nezažila takovou ochotu jako tam… ![]()
Termín má 29.11. takže už budeme mít pěkně vymalováno a doufám, že nebude nějaká sněhová klamita, nebo tak něco…
Holky a kdy máte vůbec termín??? Já 2.ledna, kalamita nekalamita bydlím u porodnice tak snad to tam dojdu ![]()
@savoy Dnes???
Jůůů tak to držím palečky ať moc dlouho nepřenášíš. Do večera je ještě času dost.
Já na konci října, ale budu ráda, když to vydržím teď přes to malování potom už budu klidnější ![]()
@Vejunka1 @emjee No panáčkovi se ven moc nechce… tak buď do zítřka a pak budu držet nohy u sebe až do středy… ![]()
Jinak do konce října času dooost, to je ok. ![]()
@savoy tak budu držet palečky ať vydrží po malování. Já mám podle doktorky porod na spadnutí tak mám klidový režim.
Ahoj holky tak přeju, ať vydržíte a nebojte malování uteče… a potom můžou dětičky ven… ale zase to budeme mít krásný a nový…
Ahojky tak mám čerstvou zkušenost z registrační poradny.Jsem strašně nadšená všichni byli moc fajn. Dělali mi utz, monitor a vyšetření. Šla jsem skoro hned na řadu takže paráda. Byl tam mladounký doktor.Co říkal, že maj frmol do toho odbihal na sály měl rodičky.
@emjee super
já jdu příští týden. kde to tam přesně je prosím tě?
@emjee bylas tam dnes??
Já tam byla totiž taky! Už přenáším skoro týden. Byla jsem na ultrazvuku a pak na ozvách a prohlídce - byl tam ten mladej doktor - moc příjemnej. Malej ale na ozvách nespolupracoval, pěkně vyspával, tak jsem tam musela za dvě hoďky znovu a to už jsem šla na kontrolní monitor do třetího patra (neuvěřitelný klid tam byl! Jak je po tom malování a nemají tam moc rodiček, tak to bylo až zvláštně klidné! rodila bych klidně ještě dnes večer!!
), tak tam byla taky strašně příjemná sestra a doktorka. No a u mě, pokud malej nepůjde sám a dobrovolně, tak v neděli mám nástup…
Ale je připravenej, tak ho musím nějak vypudit, fakt bych chtěla, abychom šli samovolně. Nicméně jsem s ním byla domluvená, že to musí vydržet než vymalují a to splnil. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.