Porodnice Mělník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1989
16.9.13 14:06

Holky a ke které dětské lékařce s prckama chodíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.9.13 14:04

Doporučuju dr Uhrovou ordinaci má na poliklinice hned vedle babyboxu levé dveře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.9.13 15:37

Ahoj holky, tak jsem pročetla celou diskusi a jsem moc ráda, že jsem četla pomalu samé dobré reakce…
Byla jsem v Mělníce před měsícem na operaci a jelikož jsem ležela na gynekologii, tak jsem to tam pořádně okoukla…
jedna sestra tam byla dost nepříjemná, ale na pokoji jsem byla s holkama, co tam obě rodily a říkaly, že na porodním jsou sestry hrozně příjemný a ochotný…Ohledně doktorů, tak to byla jedna báseň… Nikde jsem nezažila takovou ochotu jako tam… :lol:
Termín má 29.11. takže už budeme mít pěkně vymalováno a doufám, že nebude nějaká sněhová klamita, nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
19.9.13 10:00

Holky a kdy máte vůbec termín??? Já 2.ledna, kalamita nekalamita bydlím u porodnice tak snad to tam dojdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
19.9.13 12:13

@Vejunka1 dneska :D ale moc to nevidím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
19.9.13 15:54

@savoy Dnes??? :D Jůůů tak to držím palečky ať moc dlouho nepřenášíš. Do večera je ještě času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.9.13 16:46

@Verča0 - ja nad tým uvažuem. Ešte sa tam chcem ísť pozrieť ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
19.9.13 19:05

Já na konci října, ale budu ráda, když to vydržím teď přes to malování potom už budu klidnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
19.9.13 19:39

@Vejunka1 @emjee No panáčkovi se ven moc nechce… tak buď do zítřka a pak budu držet nohy u sebe až do středy… :mrgreen:
Jinak do konce října času dooost, to je ok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
19.9.13 21:22

@savoy tak budu držet palečky ať vydrží po malování. Já mám podle doktorky porod na spadnutí tak mám klidový režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
25.9.13 12:53

Ahoj holky tak přeju, ať vydržíte a nebojte malování uteče… a potom můžou dětičky ven… ale zase to budeme mít krásný a nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 13:16

@Vejunka1 termín mám na konci října

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
25.9.13 18:08

Ahojky tak mám čerstvou zkušenost z registrační poradny.Jsem strašně nadšená všichni byli moc fajn. Dělali mi utz, monitor a vyšetření. Šla jsem skoro hned na řadu takže paráda. Byl tam mladounký doktor.Co říkal, že maj frmol do toho odbihal na sály měl rodičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 18:14

@emjee super :dance: já jdu příští týden. kde to tam přesně je prosím tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.9.13 18:21

@emjee bylas tam dnes?? :) Já tam byla totiž taky! Už přenáším skoro týden. Byla jsem na ultrazvuku a pak na ozvách a prohlídce - byl tam ten mladej doktor - moc příjemnej. Malej ale na ozvách nespolupracoval, pěkně vyspával, tak jsem tam musela za dvě hoďky znovu a to už jsem šla na kontrolní monitor do třetího patra (neuvěřitelný klid tam byl! Jak je po tom malování a nemají tam moc rodiček, tak to bylo až zvláštně klidné! rodila bych klidně ještě dnes večer!! :pankac: ), tak tam byla taky strašně příjemná sestra a doktorka. No a u mě, pokud malej nepůjde sám a dobrovolně, tak v neděli mám nástup… :? Ale je připravenej, tak ho musím nějak vypudit, fakt bych chtěla, abychom šli samovolně. Nicméně jsem s ním byla domluvená, že to musí vydržet než vymalují a to splnil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková