Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@emjee Vůbec se jí neboj, já jsem z ní taky měla při příjmu vítr, přišla mi přísná, ale u porodu byla suprová a když mě přišla zkontrolovat na JIP, tak jsme příjemně pokecaly i se zasmály. ![]()
Ty jo a teď jsem si říkala, že mám termín tedy 19. a do té doby budu chodit ještě ke svému gyn. Ale pokud budu přenášet, měla už bych chodit na kontroly do nemocnice… no to jsem zvědavá, jestli mě vezmou alespoň na kontroly, když budou malovat… jinak fakt nevim, co budu dělat… ach jo. ![]()
A jak to probíhá v registrační poradně?? Jen sepíšu papíry nebo už je i vyšetření?
@emjee Já sepisovala jen papíry, protože do 40.tt chodím ke svému gyn - bez auta bych se do Mělníka přepravovala poměrně složitě. Ale jinak jo to už s vyšetřením.
Tak jsem se dnes objednala do registrační poradny na 25.9.bylo mi řečeno, že nejdříve mám jít na utz a potom do té registrace měl to taky tak někdo??
Ahoj holky, nevíte kdy jsou v porodnici dny otevřených dveří a jak to chodí v porodnici před porodem??? Registrovat s nemusím ale co jinak???
@Vejunka1 Registrovat se „nemusíš“… ale je dobré se tam na 36.tt objednat, aby se vyřídily všechny náležitosti, papírování, prohlédnou tě. Těch věcí je docela dost a až na TO přijde, ani nebudeš vědět, co podepisuješ.
Když to víš takhle dopředu, že tam chceš rodit, stojí to za to mít tohle vyřešené. Zavolej si tak ve 34.tt, s předstihem, aby tam měli volno. Jinak dělají prohlídky ve středu a pak nějaké soboty v měsíci…nepamatuju si přesně jak to mají, ale to najdeš na stránkách nemocnice. ![]()
Ahoj holky je tu nějaká těhulka která bude rodit Leden/Únor na mělníku? ![]()
Ahoj já mám termín 4. února
a budu na mělníku rodit už po druhé je to tam opravdu fajn nemohla jsem si na nic stěžovat ![]()
@Verča0 Tak to já mám termín o měsíc dřív. Budu rodit poprvý ale co jsem si četla recenze a co rodily známé tak super. Tak uvidíme.
@Vejunka1 Aha takže začátek ledna jo
jo jo hodně lidí si porodku vychvaluje tou rekonstrukcí se ta porodnice opravdu vyšvihla nahoru a teda i personál je super všichni jsou moc hodný a teda divila jsem se po porodu kolik sestřiček, poradkyní atd..(každá s jinou specializací) za mnou chodilo…a porodní boxy taky super
jinde bych nerodila ![]()
@Verča0 Prosím tě, když už jsi tam rodila, je tam i laktační poradkyně???
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.