Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@savoy JJ už jsem koukala na jejich stránky co všechno poskytují. Jen o těch kurzech si myslím že jsou docela na prd. Realita je pak stejně úplně jiná ![]()
@Vejunka1 Mám stejný názor
ty kurzy jsou jen příprava na porod aby maminky věděly zhruba do čeho jdou ale realita je mnohem tvdší
ale je pravda jak u koho já rodila 12 hodina a bolesti neskutečný…bohužel křížový takže to byl mazec…říká se že druhý porod je rychlejší tak můžu jen doufat ![]()
@Vejunka1 Nééé já nestrašim
každý těhu je jiné a porod taky…Mojí ségře praskla voda ve 23:00 a za 5 minut jedna byl malej venku a bolestivé kontrakce měla až když už měla skoro tlačit a ještě ke všemu až když jí píchli oxitocin ![]()
Já tam budu rodit za 6 týdnů. rodím po druhé, ale prvně na Mělníku. už jsme tam byli i na prohlídce a líbilo se mi tam
@paola white Je to tam právě hrozně příjemný, takový skoro domácký, ne jako v těch mega nemocničních továrnách. Já jsem teď 39+2 a taky bych tam ráda rodila, jenže od 21.9. nepříjímají kvůli malování (do 25.), takže by mě to hodně mrzelo, kdybych přišla o možnost rodit právě tam… ![]()
@savoy no jestli nemáš malinko předsudky. první dítě jsem porodila v jedné z největších porodnic a přesto jsem měla velmi intimní porod i pobyt (a to jsem dost alternativní)
Mělník se mi líbí a mám ho blízko, ale neměla bych problém jít rodit opět do té velké porodnice. ono spíš dost záleží na koho narazíš z personálu
@paola white Tak o tom žádná! Přesně jsem to říkala, že to může být naopak uplně v klidu. (a naopak mě Mělník může zklamat, třeba při registraci mě docela naštvali) Jenom když srovnám hodnocení, tak vychází lépe ten Mělník. Ale jinak jsem samozřejmě smířená s tím, že můžu rodit v Motole. Spíš jsem hroznej měkkouš, tak potřebuju, aby na mě byly sestry hodný…
Zvlášť ještě, jestli se mi splašej hormony. Každopádně je pro mě nejdůležitější v klidu porodit a aby všechno bylo v pořádku a je jedno, jestli Mělník nebo Motol.
(jen ne někde na benzince v autě a můj muž coby porodní asistent!!!
)
@paola white Tak to máme stejný termín to se tam třeba potkáme
já tam jdu 25.9.do registrační poradny. Prohlídka se nám moc líbila dokonce se tam i těším po tom co čtu většinou chválu ![]()
@savoy já jsem naopak člověk co se o sebe dost bere, takže nemám problém se prosadit
tak hlavně aby si měla porod v pohodě. kdy si psala že tam malují?
@emjee tak to se tam třeba potkáme při nebo po porodu
já tam jdu až v říjnu. ještě naposledy chci vypadnout na chatu do klidu. a ty si tam už rodila?
@paola white Nene ještě ne. Před tím jsem rodila ve velkých porodnicích tak Mělník je proti tomu velká pohoda.Na prohlídce tam byl nezvyklý klid ![]()
@emjee No na mojí registraci tam byl teda monstr hukot! Nějaká maminka tam měla problém a sestry lítaly jak splašené.
Připadala jsem si tam hrozně nesvá a hlavně to nebylo vůbec příjemný. (trochu si mě tam tenkrát přehazovali z přízemí do třetího patra a tak, takové chaotické to bylo
)
@paola white No já jsem právě děsná…
Malují od 23.9., ale nepřijímají už od 21.9. (od 0.00h) do 25.9.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.