Porodnice Mělník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
13.9.13 21:32

@Vejunka1 Dělají i pravidelné kurzy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
14.9.13 09:42

@savoy JJ už jsem koukala na jejich stránky co všechno poskytují. Jen o těch kurzech si myslím že jsou docela na prd. Realita je pak stejně úplně jiná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.9.13 10:20

@Vejunka1 Mám stejný názor :D ty kurzy jsou jen příprava na porod aby maminky věděly zhruba do čeho jdou ale realita je mnohem tvdší :D ale je pravda jak u koho já rodila 12 hodina a bolesti neskutečný…bohužel křížový takže to byl mazec…říká se že druhý porod je rychlejší tak můžu jen doufat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
14.9.13 10:32

@Verča0 Veru nestraš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.9.13 13:06

@Vejunka1 Nééé já nestrašim :) každý těhu je jiné a porod taky…Mojí ségře praskla voda ve 23:00 a za 5 minut jedna byl malej venku a bolestivé kontrakce měla až když už měla skoro tlačit a ještě ke všemu až když jí píchli oxitocin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
14.9.13 20:31

@Verča0 a jak dlouho je to, cos tam rodila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.13 20:34

Já tam budu rodit za 6 týdnů. rodím po druhé, ale prvně na Mělníku. už jsme tam byli i na prohlídce a líbilo se mi tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
14.9.13 20:41

@paola white Je to tam právě hrozně příjemný, takový skoro domácký, ne jako v těch mega nemocničních továrnách. Já jsem teď 39+2 a taky bych tam ráda rodila, jenže od 21.9. nepříjímají kvůli malování (do 25.), takže by mě to hodně mrzelo, kdybych přišla o možnost rodit právě tam… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.13 20:44

@savoy no jestli nemáš malinko předsudky. první dítě jsem porodila v jedné z největších porodnic a přesto jsem měla velmi intimní porod i pobyt (a to jsem dost alternativní)
Mělník se mi líbí a mám ho blízko, ale neměla bych problém jít rodit opět do té velké porodnice. ono spíš dost záleží na koho narazíš z personálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
14.9.13 21:45

@paola white Tak o tom žádná! Přesně jsem to říkala, že to může být naopak uplně v klidu. (a naopak mě Mělník může zklamat, třeba při registraci mě docela naštvali) Jenom když srovnám hodnocení, tak vychází lépe ten Mělník. Ale jinak jsem samozřejmě smířená s tím, že můžu rodit v Motole. Spíš jsem hroznej měkkouš, tak potřebuju, aby na mě byly sestry hodný… :mrgreen: Zvlášť ještě, jestli se mi splašej hormony. Každopádně je pro mě nejdůležitější v klidu porodit a aby všechno bylo v pořádku a je jedno, jestli Mělník nebo Motol. ;) (jen ne někde na benzince v autě a můj muž coby porodní asistent!!! :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
14.9.13 22:02

@paola white Tak to máme stejný termín to se tam třeba potkáme :D já tam jdu 25.9.do registrační poradny. Prohlídka se nám moc líbila dokonce se tam i těším po tom co čtu většinou chválu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.13 22:16

@savoy já jsem naopak člověk co se o sebe dost bere, takže nemám problém se prosadit :lol: tak hlavně aby si měla porod v pohodě. kdy si psala že tam malují?

@emjee tak to se tam třeba potkáme při nebo po porodu :D já tam jdu až v říjnu. ještě naposledy chci vypadnout na chatu do klidu. a ty si tam už rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
14.9.13 22:39

@paola white Nene ještě ne. Před tím jsem rodila ve velkých porodnicích tak Mělník je proti tomu velká pohoda.Na prohlídce tam byl nezvyklý klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
15.9.13 17:44

@emjee No na mojí registraci tam byl teda monstr hukot! Nějaká maminka tam měla problém a sestry lítaly jak splašené. :( Připadala jsem si tam hrozně nesvá a hlavně to nebylo vůbec příjemný. (trochu si mě tam tenkrát přehazovali z přízemí do třetího patra a tak, takové chaotické to bylo :roll: )

@paola white No já jsem právě děsná… :roll: Malují od 23.9., ale nepřijímají už od 21.9. (od 0.00h) do 25.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.9.13 13:52

@savoy 2 roky a 5 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková