Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý večer,
mám dva týdny do termínu, plánujeme rodit v Brně u Milošů, ale nejsme schopni se tam procpat na prohlídku, pořád mají plno (rodí). Chtěla bych se zeptat někoho, kdo tam byl, za odpovědi předem děkuji.
Děkuji.
@Nusy píše:
Dobrý večer,mám dva týdny do termínu, plánujeme rodit v Brně u Milošů, ale nejsme schopni se tam procpat na prohlídku, pořád mají plno (rodí). Chtěla bych se zeptat někoho, kdo tam byl, za odpovědi předem děkuji.
- Jak je to s parkováním? Manžel mě doveze, vysype přede dveřmi a pak pojede shánět místo k parkování na Mendlák apod.?
Děkuji.
- Jaké dotazy kladou při příjmu, prý mají dotazník, který se dá vyplnit předem, nemáte ho někdo?
U Milosrdných nevím nerodila jsem tam.Ale i tak chci poradit skrs parkování bych si raději zavolala sanitku, popřípadě manžel za tebou dojede pokud ho nevezmou v sanitce.
1. Když budete mít štěstí, tak zaparkujete hned před nemocnicí, max v nějaké okolní ulici.
2. Papíry se sepisují až tam, budete mít určitě čas
A kdyby náhodou ne, tak je myslím vypíše chlap. ![]()
Tak tfuj tfuj a přeju co nejhladší průběh porodu. ![]()
S papiry nevim a v arealu je parkovistene vzdy ovsem volne;) zachranku urcite nevolejte porod neni stav ohrozujici zivot tudiz nevidim duvod proc odvolavat zchranare, kteri v tu chvili mohou byt napomocni jinde jen proto aby nekdo nekde zaparkoval
… pokud samozrejme nezacnes mit nejake obtize ze ano…a dotaznik netusim, ale urcite kdyz zvednes telefon a zavolas na informace sdeli ti to ![]()
Rodila jsem tam trikrat, ale naposled pred peti lety, tak asi nejsem uplne aktualni- kazdopadne manzel vzdycky zaparkoval nekde v okolnich ulicich- v noci v poho i u porodnice…
vyplnovala jsem tam cosi pri monitorech ke konci tehu a pak znova i pri porodu- buhviproc (vcetne dotazu, jestli jsem chodila na tehotenske cviceni a tak)- pri prijmu jsem nikdy nemela bolesti, tak to bylo v poho, ale i tak..
hodne stesti!
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.