Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@jarka2011 dekuju ze me uklidnujes me to ceka za 14 dni presne
Ahoj holky,
vsem vam moc dekuju za informace! ![]()
Byla jsem z toho trochu zmatena, protoze pri prvnim tehu jsem chodila do poradny do Kolina a tam to melo vsechno pevny rad. Tak jsem ted docela koukala, kdyz mi rekli, prijdte mezi jednou a druhou atd.
Moje doktorka me prave taky uz vysoupla, at chodim do poradny do porodnice, jinak bych tam taky jela az rodit ![]()
Ja ted pred tydnem lezela v Nymburce na gynde kvuli zdravotnim problemum a na monitory jsem chodila nahoru do porodnice, tak jsem aspon mela moznost to tam trochu okouknout a musim rict, ze to tam na me pusobilo velmi dobre.
No, uz aby to bylo za mnou. Melu z poslednich sil a tesim se, az toho maleho „vyprdnu“
Na druhou stranu, pak bude u nas doma pekny chaos, protoze dceri je teprve rok, takze ocekavam, ze to bude pekny mazec ![]()
Papa ![]()
Ahoj maminky,
tak jsem tu poradnu nakonec stihla jen jednou. V nedeli 24.6. se nas maly rozhodl, ze uz je cas prijit na svet ![]()
Pisu sem jen kvuli tomu, abych tem, co to ceka napsala vlastni zkusenost s porodnici v NB.
Takze, nemate se ceho bat, tahle porodnice je super! Panuje tam skoro az rodinna atmosfera a vsichni jsou tam moc mili! Na vsechny otazky trpelive odpovidaji a vzdy s usmevem
Teda alespon ja jsem se za dobu pobytu v porodnici nesetkala s zadnou negaci.
Jsem moc rada, ze jsem si nakonec vybrala tuhle porodnici a doufam, ze i ostatni maminky, ktere zde budou rodit budou taky tak spokojene!
Mejte se! ![]()
@christie moc gratuluju k narození miminka ![]()
Já byla s Nymburkem taky spokojená.
@christie píše:
Ahoj maminky,
tak jsem tu poradnu nakonec stihla jen jednou. V nedeli 24.6. se nas maly rozhodl, ze uz je cas prijit na svet
Pisu sem jen kvuli tomu, abych tem, co to ceka napsala vlastni zkusenost s porodnici v NB.
Takze, nemate se ceho bat, tahle porodnice je super! Panuje tam skoro az rodinna atmosfera a vsichni jsou tam moc mili! Na vsechny otazky trpelive odpovidaji a vzdy s usmevemTeda alespon ja jsem se za dobu pobytu v porodnici nesetkala s zadnou negaci.
Jsem moc rada, ze jsem si nakonec vybrala tuhle porodnici a doufam, ze i ostatni maminky, ktere zde budou rodit budou taky tak spokojene!
Mejte se!
moc ti gratuluji k miminku a me to ceka v utery sice pujdu cisarem ale na sestinedeli jsou ty pa strasne hodne tak doufam ze mi po cisari pomohou. Jsem rada ze jsi spokojena a ze ja si nevybrala spatnou porodnici.
Ahoj maminky! Moc dekuji a tuhle diskuzi… Porod me ceka za tri tydny tak nad se vase pozitivni ohlasy stale pocitaji a vse bude tak v pohode s personalem jak pisete! Ja se tam yla podivat a od pristiho tydne budu chodit na nataceni zatim na me sestricky pusobi moc mile, tak uvidime!
Ahojik ja jsem tam rodila v cervenci a uzasna porodnice.Je takova rodinna.az bude druhe tak jdu znovu do Nymburka
Ahojky. Píšu jsemznovu, protože mi to prostě nedá
Jak už jsem psala měla jsem císaře a musim vynachválit sestřičky až do nebes.Pro mě to byli něco jako andělé
Všechny byli hrozně moc milé a hrozně starostlivé. Jelikož jsem měla epidural a teklo mi po operaci něco z míchy. Tak jsem trpěla celích 5 dnů příšernými bolestmi hlavy.Ani synka jsem si vůbec neužila což mě mrzí ze všeho nejvíce
Vůbec jsem ho nevnímala. Sestřičky ho měli u sebe a nosili mi ho jen na kojení a přikládali mi ho sami k prsu. Protože jsem fakt nebyla schopná a každej pohyb mi působil bolest.4 den mi udělali krevní zátku ale nepomohlo to a hlava mě bolela ještě měsíc potom. Takže fakt švanda
Ale samozřejmě za tohle nikdo nemohl. Každé tělo reaguje jinak. A když jsme poslední den odcházeli, tak ještě přišla sestřička a ptala se mě zda něco nepotřebuji atd.
Pokud bych měla rodit znovu, tak i kdybych bydlela 100 km daleko.Tak si vyberu Nymburskou porodnici. ![]()
Takže budoucím maminkám…Nebojte se, je tam opravdu rodinná atmosféra a sestřičky rády pomůžou a poradí ![]()
@daja87 dekuju! A doufam ze uz je u vas doma vse v poradku a jen radost a klidek…
Taky jsem sla cisarem byl teda planovany mala nebyla otocena jeste ze hned pristoupili na cisare normalni porod by stejne nedopadl diky pupecniku a musela bych mit akutniho cisare. takhle bylo vse v klidu mela jsem spunalni anestezii a musim rict ze vazne sestry bylyuzasne po porodu jak gynekologicke tak detske dokonce jsem se tak citila dobre tak druhy den rano po sprse jsem podepsala papiry a mela malu od rana u sebe na porad a pustili me i po cisari 4 den domu vsechno v nejlepsim poradku.jen sem se v porodce rozkojila ale malo mleka takze jsme dokrmovaly. a ve finbale pak nechtela mala me mleko.ale to neva vsechno byl uzasne.
@pav86 Ahojky, preju, aby vsechno kolem porodu a mimca dopadlo dobre a at mas taky jen same hezke zkusenosti! ![]()
No a az to budes mit za sebou, tak se nam sem prijd pochlubit! ![]()
@christie dekuju, urcite se „pochlubim“ ![]()
Pokud tu je. Ekdokdo ma TP kolem 8/12 dejte vedet, treba se potkame ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.