Porodnice Nymburk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
22.5.13 12:58

Ahoj. ta „registrace“ je tam ted nově. funguje to tak že tam jdeš třeba na monitor a řekneš že bys tam chtěla rodit. ale nevim na co si to hrajou :mrgreen: v praze to chápu, tam je víc lidí. Mě to čeká v srpnu a jídlo mi bude zase asi vozit manžel. fakt se to nedalo jíst :) ale podle jídla ani sprch si porodnici nevybírám, jdu tam kvuli milemu a schopnému personalu a relativnímu soukromí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
22.5.13 13:04
@lucienne píše:
Ahoj. ta „registrace“ je tam ted nově. funguje to tak že tam jdeš třeba na monitor a řekneš že bys tam chtěla rodit. ale nevim na co si to hrajou :mrgreen: v praze to chápu, tam je víc lidí. Mě to čeká v srpnu a jídlo mi bude zase asi vozit manžel. fakt se to nedalo jíst :) ale podle jídla ani sprch si porodnici nevybírám, jdu tam kvuli milemu a schopnému personalu a relativnímu soukromí :)

Díky za info, to se omlouvám, já pořád čerpám z toho, co jsem zažila osobně před rokem a půl. :oops: :mrgreen:

No doufám, že si tím nezkazí tu pohodovou atmosféru a nebudou zavádět další novoty. Kdo je vlastně teď primářem, pořád Adam? Já rodila ještě pod tím předchozím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.5.13 13:15

@jarka2011 nene všechno je jinak :) ted je tam primář Kolařík, ja rodila ještě za jiného před rokem a třičtvrtě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.5.13 13:31

Holky děkuju :kytka:, my měli v porodnici sprchy na pokoji, takže hlídaly ostatní maminy, pokoje byly pro 4 maminy, my tam byly 3 a pohoda :pankac: Já teda kuli reakci na sekci, nebo spíš na to, co do mě všechno napíchali, tak jsem dítě dostala až poslední noc (pořád jsem se motala a bylo mi zle), ale spinkal krásně a nic ho nevzbudilo, ostatní maminy mi ho záviděly :mrgreen: :mrgreen: Ale těch pár dní se přežije. Tu registraci už jsem se dočetla, ale když je to 50:50 kde budu rodit, tak to asi nechám být a budu doufat, že mě nepošlou dom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
22.5.13 17:27

@lucienne No hrajou nehrajou ale kdyz jsem rodila ja denne meli az 5 porodu a z toho cisare take takze to docela chapu. asi se rozneslo ze jsou tam v pohode a maji tam naval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.5.13 17:33

@pav86 a kdy jsi prosím rodila? uvidim až se budu muset registrovat ja co mi povědí, ale co mi říkala dr. na ultrazvuku tak je to prej jedno jestli se zaregistruju nebo ne. stejně když budou mít místo tak mě vezmou i bez registrace a když ne tak mě nevezmou ani s registrací :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
22.5.13 19:22
@lucienne píše:
Ahoj. ta „registrace“ je tam ted nově. funguje to tak že tam jdeš třeba na monitor a řekneš že bys tam chtěla rodit. ale nevim na co si to hrajou :mrgreen: v praze to chápu, tam je víc lidí. Mě to čeká v srpnu a jídlo mi bude zase asi vozit manžel. fakt se to nedalo jíst :) ale podle jídla ani sprch si porodnici nevybírám, jdu tam kvuli milemu a schopnému personalu a relativnímu soukromí :)

včera jsem tam byla na 3Déčku a na registraci jsem se ptala a bylo mi řečeno, že v Nymburce se neregistruje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.5.13 19:54

@weyky na oficialních stránkách píšou že jo, ale očividně je to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
22.5.13 20:06

@lucienne asi jo :mrgreen: no tak to při nejhorším jistí Kolín, když bude v Nymburce plno a nevezmou nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.5.13 20:28

@weyky no jo, někde nas vzít musej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
22.5.13 20:38

@lucienne přesně tak ;) přece nás nenechaj porodit někde na chodbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
22.5.13 21:05

Holky, registrace fakt není nutná! :) rodila jsem tam před dvěma měsíci, a ještě jsem tam před porodem dvakrát ležela kvůli komplikacím a vždy v poho. Každou přijali, vždy byla nějaká postel volná a oni to nějak udělají, nebála bych se, že by bylo plno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
22.5.13 21:08

@xMartinka tak to je fajn :) když jsem tam včera byla na tom 3D, tak mi tam přišli strašně milí..myslím, že to bude v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
22.5.13 21:13

@weyky Oni jsou milí, jak je to malá nemocnice, všichni se mají k sobě blíž a jsou fakt prima :) člověk se pak cítí mnohem líp, než ve větší nemocnici, kde je přístup naprosto neosobní, nic pro čerstvou maminku :) držím palečky!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
22.5.13 21:15

@xMartinka myslím,že díky tomu ze mě trošku opadl strach z porodu :) Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková