Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
30.10.11 12:43
womanz píše:
Anet, plíny taky nějaké dostaneš, tak Ti zbytek může přinést druhej den tatínek

No na to raději spolíhat nebudu, že mi je dají, já si je vezmu rovnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
30.10.11 15:21

Jé, holky, koukám jak balíte. No já jsem jela s kufrem na kolečkách :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
30.10.11 16:03
Monika H. píše:
Jé, holky, koukám jak balíte. No já jsem jela s kufrem na kolečkách :oops: :oops: :lol:

Já tam přišla bez dokladů, bez ničeho, byslala jsme u nemocnice a jen s emi něco nezdálo, šli jsme na pocházku se psem a oni si mě tam nechali že je to k porodu, já neměla sebou nic :lol:
Manža pro to pak šel rychle domů, byl za 10 minut zpět, ale také jsme tam dostala řádně vynadáno :dance: což se ani nedivím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
30.10.11 19:51
Káčulaa píše:
Monika H. píše:
Jé, holky, koukám jak balíte. No já jsem jela s kufrem na kolečkách :oops: :oops: :lol:
Já tam přišla bez dokladů, bez ničeho, byslala jsme u nemocnice a jen s emi něco nezdálo, šli jsme na pocházku se psem a oni si mě tam nechali že je to k porodu, já neměla sebou nic :lol:
Manža pro to pak šel rychle domů, byl za 10 minut zpět, ale také jsme tam dostala řádně vynadáno :dance: což se ani nedivím

Kačko, nechápu proč vynadáno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
30.10.11 19:52

Kačko, psala jsi mi sz, ale nejde mi to otevřít, hlásí to nějakou chybu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
30.10.11 20:05
Monika H. píše:
Kačko, psala jsi mi sz, ale nejde mi to otevřít, hlásí to nějakou chybu :-?

Vynadáno, protože jsem tam přišla bez ničeho, nic jsem sebou neměla, ani doklady, takže s enedivím, prostě ta nemocnice byla okolo, když jsme šli se psem, neměla jsem ani jako nějaké extra problémy, byli jsme na procházce a tam jsme dostala divný pocit a pak manža letěl pro doklady a věci, protože už mi nedávali ani YAL, nic, už jsme skoro rodila, tak asi tak, já ti říkala, že u mne rychlovka.
Ta SZ nevím, já tam jen psal ao sportu, jinak nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.10.11 20:43

Ahojky, prosímvás, nebyl někdo z vás na odběru na tripply v pardubické nemocnici? Mám si tam zítra volat, ale nemám číslo :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
30.10.11 20:47
Reinka píše:
Ahojky, prosímvás, nebyl někdo z vás na odběru na tripply v pardubické nemocnici? Mám si tam zítra volat, ale nemám číslo :oops: :mrgreen:

nemocnice je 466011111, to je na ústřednu, na gyndu tě přepojej, ale když mrkneš na net, tak si zadej porodnice pardubice a nalezneš tam potřebná čísla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.10.11 21:04
Káčulaa píše:
Reinka píše:
Ahojky, prosímvás, nebyl někdo z vás na odběru na tripply v pardubické nemocnici? Mám si tam zítra volat, ale nemám číslo :oops: :mrgreen:
nemocnice je 466011111, to je na ústřednu, na gyndu tě přepojej, ale když mrkneš na net, tak si zadej porodnice pardubice a nalezneš tam potřebná čísla

Jenže jich tam je x :mrgreen: a já s tím jejich přepojováním už mám zkušeností až až, proto se ptám, jestli někdo nemá přímo to číslo, jinak na gyndu ho mám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
31.10.11 00:20

Ahoj holky, pár dnů vás jen dočítám - vy teda jedete.. V první řadě, zdravím Dukelačky!!! Já jsem rodilá Dukelačka (Jilemnického)- teď už tam mám jen taťku a bydlím v Čivicích. Na Duklu ale jezdíme k Haltuchové na dětský :lol:

Jinak já jsem rodila před skoro čtyřmi týdny, vyšlo na mě malování v pardubické porodnici a musela jsem do HK (absolutně si na ně ale nemůžu stěžovat, bylo to tam super). V Pcích mě ale tradične vytočil Mindžák- psala jsem to už i na této diskuzi, byla jsem v termínu,po minulé sekci, s těhu cukrovkou a velkým váhovým odhadem mimča a nulovým nálezem na čípku a on mě dva dny před zavřením porodky řekl, ať si další týden jedu někam do okresky(myšleno Chrudim), že tam ať si se mnou dělaj co chtěj…No nakonec jsme jeli hned do HK a tam mi okamžitě naplánovala primářka císaře… Při vstupním vyšetření mi pak dr. řekl, že s mým nálezem bych normálně prostě neporodila… Toho chlapa (Mindžáka) by někdo měl už prohodit oknem, fakt… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
31.10.11 07:22

Ahoj holky, dnes budíček o půl sedmé, nějak už nemůžu spát a to jsem šla chrápat v jednu :roll:
oggyaozzy, hlavně, že je malej v pořádku, Mindžák je a vždy bude idiot, s tím mi už nic nenaděláme, jen doufám, že to brzy zjistí i v nemocnici a vykopnou ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
31.10.11 09:31
oggyaozzy píše:
Ahoj holky, pár dnů vás jen dočítám - vy teda jedete.. V první řadě, zdravím Dukelačky!!! Já jsem rodilá Dukelačka (Jilemnického)- teď už tam mám jen taťku a bydlím v Čivicích. Na Duklu ale jezdíme k Haltuchové na dětský :lol:Jinak já jsem rodila před skoro čtyřmi týdny, vyšlo na mě malování v pardubické porodnici a musela jsem do HK (absolutně si na ně ale nemůžu stěžovat, bylo to tam super). V Pcích mě ale tradične vytočil Mindžák- psala jsem to už i na této diskuzi, byla jsem v termínu,po minulé sekci, s těhu cukrovkou a velkým váhovým odhadem mimča a nulovým nálezem na čípku a on mě dva dny před zavřením porodky řekl, ať si další týden jedu někam do okresky(myšleno Chrudim), že tam ať si se mnou dělaj co chtěj…No nakonec jsme jeli hned do HK a tam mi okamžitě naplánovala primářka císaře… Při vstupním vyšetření mi pak dr. řekl, že s mým nálezem bych normálně prostě neporodila… Toho chlapa (Mindžáka) by někdo měl už prohodit oknem, fakt… :zed: :zed:

jsem z Dukly a do Čivic také často jezdíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.11 13:05

jůůů vy jste to tu rozjely..... já taky rodila v pce , ale sekcí a to už skoro před půl rokem… mno jo mindžákk… panečku co oknem už by ho mohly přestěhovat úplně někam jinam..... a jinak můžete pro nás hlasovat
 http://prozeny.blesk.cz/…565/vojtisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
31.10.11 16:38

ZdrVÍM holky tak dneska jsem byla na ryzikovce a hadejte u koho?? :cert: No přeci u pana doktora MINDŽAKA.. Byl pěkně protivnej furt hazel s propiskou prej mi řika hmm když neporodite do čtvrtka tak sem přidte ale račte už porodit laskavě… Ja na něj koukam jak tvrdy y…tak doufam že fakt porodim :-/ Jinak jsem se dozvěděla že jsem otevřena na 2 prsty ale žek porodu nic nenaznačuje :zed: No bylo to hrozny dnes.. Od pul 8 rano do 1 jsem tam byla…Až teď jsem dovalila domu a jsem uplně mrtva.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
31.10.11 17:26

Savi, tak jsi se ho měla zeptat jak to asi máš udělat, ať ti poradí chytrolín… Je to idiot, já doufám, že nebudu přenášet a nebudu mít tu čest se s ním potkat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková