Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
womanz píše:
Holky, děkuji za pozitivní zprávyJá teda rodím až v prosinci, ale minulý týden mě odvezli do nemocnice a doktor, který měl zrovna službu byl pěknej k…t
Takže mít ho u porodu, asi bych se zvedla a šla rodit domů, takovýho debila jsem snad v životě nepotkala
nebyl černej? já už nevím jak se jmenuje, ten rodil mě a to byl debil, ale já si s takovým umím poradit a usadit ho… ![]()
jako myslíš černoch? ne, to opravdu nebyl a pro zajímavost jmenuje se Mindžák
Tak Mindžák je kretén kreténů, nejednu mou kamarádku rozbrečel, takže názor máš jako 99% Pardubic. Nevím, co tam takovej idiot dělá… Já s ním měla zkušenost v minulém těhu v rizikovce, to docela ušlo, ale tentokrát si blbeček pustil hubu na špacír, že jsem nestačila zírat… Choval se ke mně jak k nějaké kámošce, páč si v průkazce přečetl, že jsem Dr… Já z něj za rohem málem blila…
Taky jsem o něm slyšela od kamarádky
Osobní zkušenost naštěstí nemám a snad mít nebudu.
krmar… moccc gratuluju.. Mindžák… já ho měla na vizitě a myslela sem že mě promáčkn e břicho… i slza mě ukápla ![]()
PusinkaMartinka píše:
krmar… moccc gratuluju.. Mindžák… já ho měla na vizitě a myslela sem že mě promáčkn e břicho… i slza mě ukápla
ne mindžák, ale nějak na F byl to arab no ne černoch… ![]()
Nejmenuje se Farah a myslím, že je to arab?? Já jsem u něj teda nikdy nebyla, ale co jsem slyšela od známých, které tam rodily a nebo pracují v nemocnici, tak prý to je odborník a chválí ho. Tak nevím… Ale s tím Minžákem je prý stále nějaký problém. Taky jsem teda u něj nebyla, tak uvidím, koho budu mít u porodu. Já jsem minule rodila jen s porodní asistentkou a bylo to v pohodě ![]()
Kočky, můžu se ještě zeptat, která už jste rodila, jak je to s vložkama a košilema? Někdo mi říká, že si mohl vzít neomezeně, kolik chtěl, jiný zas tvrdí, že mu nedali nic..tak abych věděla, co si teda potom chystat, nebo nechystat..a celkově, za tipy budu ráda
![]()
vložky ti nějaký dají ale je jich málo takže to chce svoje.. košile ti daj určitě ale bývá jich nedostatek… vždy ráno se všechny vyberou a přes den pak nejsou chce si to ráno vzít aspon dvě abs měla na převlíknutí ![]()
Ahoj. Oggyaozzy 49 cm, 3100g.
Mindžak mě poprvé rodil a bylo vidět, že se sestrama se v lásce nemají. Přístup ke mně nebyl špatný, ale možná byl trochu laksnější. Taky jsem neměla při porodu problém, takže to se pak nedá kvalita lékaře tak posoudit. Teď jsem u něj byla v rizikovce a musím říct, že přístup úplně perfektní, navíc je dost možné, že mi zachráníl Karolínku. On mi doporučil a naplánoval toho císaře a malá měla při porodu omotanou šňůru kolem krku, takže by se za jedno určitě neotočila a za druhé … nechci ani domýšlet.
Jo a vložky nějaké dostanete asi těch 10 ks jak tu někdo psal, pár papírových plínek taky, ale určitě nevystačí a košile jsou, ale o víkendu se nepere, takže to může být problém. To samé samé i oblečky na miminka. Půjčí erár, ale můžete mít i vlastní a zase o víkendu už nemusí mít.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.