Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To nemuzu rici rodila jsem jen v SY a chci tam rodit znova.Ale otazka znela jinak..
![]()
@Jaja87 při příjmu se zeptáš, jestli je volný. Pokud ano tak ti ho dají. Naplánovat a „zamluvit“ se to nedá. Nevíš kdy budeš rodit takže je to nereálný. Já měla plánovanou sekci a stejně nešel zamluvit. Řešilo se to až při příjmu.
@Roxelli Dekuji moc, takze je to bud a nebo…Takze jakmile pujdu rodit jak e budou prijimat, tak se optam a bud bude volny bo ne. Holt se kdyztak budu muset spokojit opet s normalnim pokojem…Dekuji za info. ![]()
@Jaja87 ![]()
nevím jak je to s pokojem ale myslím že tam jsou všude pokojíčky po 2 a je to fajn…já jsme rodila ve Svitavách před 3 týdny a byla jsem na pokoji s paní jeden den nebo teda dva den nástupu a pak druhý den ale to šla paní odpoledne domů a pak jsme tam byla sama celou dobu v té době nás bylo celkem málo co rodilo takže každá byla sama na pokoji…ale po pravdě jsme měli s malou klid to je pravda ale také ten den moc neutíkala když jsem tam byla sama…ale zkuste tam zavolat vám řeknou zda se to jde nějak zamluvit ale nevím jak je to když nevíte ani přesně den kdy budete rodit ![]()
@Nuggetka
s Ústeckou nevím tam jsem nebyla já rodila první dvě dcery v Litomyšli a teď malou ve Svitavách a za mě teda Svitavy bylo fajn že mi malou hned dali na břicho a nikam jí nenesli nechali mi jí tam a sestra se mě zeptala zda jí chci zvážit a změřit ale hned mi jí zase donesla a nechali mě s ní na porodním sále…v Litomyšli také dávali na břicho ale pak holky hned odnesli na měření a vážení a pak už ne. Jinak co se týká prostředí tak se mi víc líbilo a líp jsme se tam cítila v Litomyšli než ve Svitavách…ale protože jsme měla mega rychlí porod kdy jsem jim málem porodila na křivce tak mě to bylo jedno jaký mají porodní sál
záleží hodně na personálu…mě jedna PA večer tvrdila že nemůžu mít kontrakce když křivka nic neukazuje a nedokázali pochopit že to tak mám že jsem to měla i před tím u dcer a pak se teda strašně divila když mi praskla voda a já začala rodit
ale pak byla fajn a byla jsme ráda že je u mě když jsem ani nestačila zavolat domů tatínkovi že rodíme aby dojel. Doktoři také dobrý a teda co mě zamrzelo a fakt jsem to nepobrala když jsem teda porodila v noci a manžel se na malou dojel podívat ráno než jel do práce a jedna hodně nepříjemná sestra z gyn. ho vyhodila že nejsou návštěvy a mě na pokoji za to seřvala…ale snad má otec právo vidět svoje dítě když už nemohl být u porodu ![]()
@Kebinka Tak ja vim jak tam jsou pokoje, ja tam rodila pred necelymi 4 roky. A nemohla jsem si na nic stezovat. Porad za nama nekdo chodil a byla jsem rada takze den utikal, a nahodou kdyz jsem nemela nasvtevu spala jsem abych nabrala silu. A jeden den jsem byla sama na pokoji jelikoz maminka odesla a bylo me fajn kdyz jsme se synem meli klid. Proto bych nadstandart zkusila, uvidime do porodu jeste daleko rodit budu nekdy koncem srpna.
![]()
@Kebinka To teda pravo ma, at to ty nektere sestricky nedelaji kdyz to s lidma neumi, jasne kazdej mame svy dny ale tak proste kdyz sem vecne nervozni a neumim se slusne chovat nedelam to ne? ![]()
@Jaja87
jj to chápu já u druhé dcery měla taky nadstandart a byla jsme spokojená ale zase tam byla telka tak to uteklo zase jinak…však uvidíte třeba bude volný ![]()
@Kebinka To je fajn ze tam je TV. To by me uteklo hned..Stejne kdyz si vzpomenu na to kdyz jsem tam byla se synem, tak jsem pospavala a nebo se na nej koukala ![]()
Uvidime, snad bude volny
@Jaja87
nevím jak v sy já rodila v litomyšli tam televize byla…já teď taky převážně pospávala
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.