Porodnice u Milosrdných bratří Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
28.4.12 18:26

Já 2 x u Milošů a jednou Bohunice. Kdybych mohla vrátit čas a hlavně porody- jedině Bohunice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.4.12 18:30

Berry, o Bohunicích jsem dlouho přemýšlela.. ale všechny kámošky, co tam chtěly rodit, nakonec odveleli jinam - protože v Bohunicích bylo plno.. :-( Co k tomu dodat.. :-( Takže s Bohunicema už předem moc nepočítám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.5.12 12:12

zatím jsem ještě nikde nebyla,ale asi zítra jdu okouknout ty Milouše,jinak měla bych dotaz na péči o rodičky po prvním císaři a u druhého dítka mám těhotenskou cukrovku,jak se k tomu u Milosrdných staví,jaká je péče.Neměla bych teda přenášet a ráda bych rodila přirozeně,tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.5.12 12:52

@jannaa Já rodila druhé dítě po předchozím císaři přirozeně právě u Milosrdných. Vím, že tam jsou spíše proto, aby se to podařilo přirozeně. Péče nebyla nikterak zvláštní, ale neměla jsem žádné komplikace. S cukrovkou nemám zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.5.12 12:57

@jannaa S cukrovkou ani císařem zkušenosti taky nemám, ale měla jsem sníženou glukózovou toleranci, takže jako při cukrovce velké miminko a celkem dost mě hlídali. Malého pravidelně měřili, dělali UTZ. a měla jsem naplánovanou indukci v termínu - vyvolávat chtěli už od 38tt., syn měl od 37tt. už ke 4kg, ale nebylo možno, byla jsem úplně zavřená a říkali, že to nebudou riskovat. Nakonec jsem teda porodila v termínu. Přirozené porody tam dost propagují, takže si myslím, že k tomuhle se tam budou stavět určitě pozitivně. Domluva výborná, do poradny jsem chodila k Dr. Nagymu a nikdy jsem neměla jakýkoliv problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.5.12 19:22

@pomeranca @gabi.design - díky za názory,MUDr.Nagyho osobně neznám,ale jeho manželku ano je to výborná zubařka :),no uvidím zítra na prohlídce,asi se na všechno zeptám,mě zase bylo řečeno,že přirozené porody preferují víc na Obilňáku a v Bohunicích,u Miloušů nenechávaj dlouho trápit :(,ale ono je to jedno spíš jde o tu péči při porodu a pak kontrola mimi aby nemělo vyšší cukr no a odd.po porodu asi bych raději nadst.mám ráda takový svůj klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.5.12 20:00

Ahoj, ja rodila loni u Milousu a naprosta spokojenost jak s porodem, tak pote, prijemny a profesionalni personal. Asi jsem mela stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.5.12 23:25

@jannaa Já byla opravdu moc spokojená. Porod super - personál opravdu bez chybičky, doktorka i PA naprosto profesionální, ale zároveň ohromně lidské, chválím je, kudy chodím. Na novorozencích taktéž bez vad. Já měla problémy s kojením, tak se nám opravdu dost věnovali, ve dne, v noci … už jsem si připadla jak otrava, ale nikdy jediná sestra ani náznakem neřekla, že bych je nějak otravovala a fakt pomáhali, co se dalo. Zkrátka jsem byla hrozně spokojená jak s porodem, šestinedělím, tak s přístupem novorozenců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
31.5.12 14:04
@gabi.design píše:
@jannaa S cukrovkou ani císařem zkušenosti taky nemám, ale měla jsem sníženou glukózovou toleranci, takže jako při cukrovce velké miminko a celkem dost mě hlídali. Malého pravidelně měřili, dělali UTZ. a měla jsem naplánovanou indukci v termínu - vyvolávat chtěli už od 38tt., syn měl od 37tt. už ke 4kg, ale nebylo možno, byla jsem úplně zavřená a říkali, že to nebudou riskovat. Nakonec jsem teda porodila v termínu. Přirozené porody tam dost propagují, takže si myslím, že k tomuhle se tam budou stavět určitě pozitivně. Domluva výborná, do poradny jsem chodila k Dr. Nagymu a nikdy jsem neměla jakýkoliv problém.

Malej se ti narodil v tom 38.tt.
nebo později děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
31.5.12 14:06

Já měla těhu cukrovku a rodila jsem o týden dříve 39.tt.nejdříve chtěly vyvolávat ale malej si to rozmyslel a šel nakonec sám bez jejich pomoci a to jsem byla na oddělení rizikové jen ten pul dne ležela.
A po porodu asi tak dva dny mě dělaly na cukrovku testy meřili my gligemiii.Ráno v polede i večer jídlo jsem měla dietní. ;)
Tohle vše absolovala na Obliném Trhu byla maximálně spokojená.Mohu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
16.6.12 12:45
@pomeranca

Pomerančo, prosímtě když jsi byla u Milosrdných, jak dopředu si se musela nahlásit? Minule jsem s tím měla potíže. Měsíc dopředu bylo brzy, když jsem šla se žádankou od doktora, tak zase měli řeči, že už jdu rovnou na vyvolání, tak vůbec nevím. Díky moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
16.6.12 12:48
@jannaa píše:
@pomeranca @gabi.design - díky za názory,MUDr.Nagyho osobně neznám,ale jeho manželku ano je to výborná zubařka :),no uvidím zítra na prohlídce,asi se na všechno zeptám,mě zase bylo řečeno,že přirozené porody preferují víc na Obilňáku a v Bohunicích,u Miloušů nenechávaj dlouho trápit :(,ale ono je to jedno spíš jde o tu péči při porodu a pak kontrola mimi aby nemělo vyšší cukr no a odd.po porodu asi bych raději nadst.mám ráda takový svůj klid :)

MUdr.Nagy mi dělal císař a fakt to bylo rychlé a udělal to dobře, vůbec jsem neměla potíže s jizvou ani s hojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lerry
16.6.12 13:10

To nahlášení by mne taky zajímalo, musím být v porodnici přihlášená nějak dopředu nebo je to jedno?
Nakonec vyberu z Brněnských nejspíš Milosrdné, je riziko, že když přijedeme až v den D, tak že nás pošlou jinam, tak jako jsem to tu četla v diskuzích u Bohunic (i když u těch jsem slyšela, že ani nějaká rezervace nehraje roli)?
Vzhledem k tomu, že mám v plánu jet jako u prvního porodu „na poslední chvíli“ a na porodních sálech se moc nezdržovat, tak by mohlo hrozit, že když nás odmítnout, tak budeme rodit v autě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1021
16.6.12 13:15

Ne, nijak prihlasena byt nemusis. Obecne plati, ze kam zacnes chodit na monitory, tam pak jedes k porodu. A neboj, odmitnout te nemuzou, kdyz rodis! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.6.12 15:46

Nijak dopředu jsem se nehlásila, jen jsem se měla objednat cca 2 týdny před termínem na první monitor. Nakonec jsem tam byla o maličko dřív, protože jsem jeden den skoro necítila pohyby, tak na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková