Porodnice Vinohrady a poloha kp

5314
18.6.19 12:44

Pokud si budeš říkat, že se určitě už neotočí, tak se neotočí. Pokud mu zkusíš dát šanci, třeba tě překvapí a otočí se. Co zkusit třeba rebozo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.6.19 12:55

Ahoj, nevzdávej to. Byla jsem v podobné situaci a mimčo se otočilo, ani jsem nevěděla jak. Jen jsem 3× denně na 10 minut dávala zadek do zvýšené polohy co jsem snesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
18.6.19 13:06

Prvni byla taky dlouho KP. Prekvapeni probehlo na uz 34tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.6.19 14:03

Díky no pořád doufám, a taky se snažím cvičit tak snad si to mimčo rozmyslí :) ale chci se připravit i na tu situaci, že ten císař fakt proběhne at sem na to aspoň trošku připravená…Vinohradskou porodnici mám nejblíže ale nikde nemůžu najít info jak tam probíhá porod při poloze kp a jestli se tam dělá plánovaný císař a v jakém týdnu ho tam přibližně dělají…jestli se čeká na termín porodu nebo se provádí dřív…když sem tam volala, tak mě sestra nic neřekla, jen že momentálně doktorka není přítomna a že ona si není jistá jak to probíhá, takže mě objednala na červenec do poradny tři týdny před termínem porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková