Porodnice Vyškov - zkušenosti 2020

11
6.12.20 08:10

Porodnice Vyškov - zkušenosti 2020

Ahojte, prosím o sdělení aktuálních zkušeností jaké máte s porodnicí ve Vyškově. Jak jste byly spokojené s personálem a jejich přístupem? Vyskytl se nějaký problém kvůli kterému byste příště volily raději jinou porodnici nebo alespoň soukromou porodní asistentku?

Předem děkuji za jakýkoliv postřeh ohledně této porodnice z poslední doby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
6.12.20 08:21

Nahoře na stránce, černě řádek, mezi nimi i „porodnice“. Tam jsou zkušenosti maminek, co tam rodily.

https://www.emimino.cz/…nice/vyskov/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.12.20 09:30

@Paja2508 já pro nehezkou zkušenost sousedky zvolila Boskovice a úplně super :think: ona chytla blbeho dr a přes 30 hodin trápení a pak cs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.20 19:58

Rodila jsem tam ted 18.11.2020 a max spokojenost, rozhodne o 100% větší, jako v Bohunicich pred 3 lety.
V pripade zajmu napíšu vice, ale za me nejlepší volba - nemela jsem dulu ani vlastni porod asis a uzasny pristup uplne vsude, za me nejlepsi volba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
13.12.20 01:48

Rodila jsem na konci dubna a za mě velká spokojenost, personál zvládl všechny komplikace na jedničku. :palec: nikdo mě zbytečně netrápil, reagovali okamžitě. Žádnou dulu ani soukromou asistentku jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.21 11:48

Holky, vy, které jste rodily ve Vyškově na podzim 2020, nebo v zimě a na jaře 2021, musely jste rodit v rouškách?
Kdesi na netu jsem četla, že v některých porodnicích se tak rodí, to musí být masakr 8o
Anonym - o mém těhotenství ještě nikdo neví ;)

• Citovat
  • Upravit
24
19.8.21 10:53

Porodnice Vyškov

Když ste koncem pánevním nutijo vás rodit přirozeně ve vyskove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
7.9.22 15:17

Kdyby někoho zajímala čerstvá recenze na porodnici ve Vyškově, tak jsem sepsala článek na blog: https://www.zelenafazolka.cz/…nice-vyskov/ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková