Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte, prosím o sdělení aktuálních zkušeností jaké máte s porodnicí ve Vyškově. Jak jste byly spokojené s personálem a jejich přístupem? Vyskytl se nějaký problém kvůli kterému byste příště volily raději jinou porodnici nebo alespoň soukromou porodní asistentku?
Předem děkuji za jakýkoliv postřeh ohledně této porodnice z poslední doby ![]()
Nahoře na stránce, černě řádek, mezi nimi i „porodnice“. Tam jsou zkušenosti maminek, co tam rodily.
@Paja2508 já pro nehezkou zkušenost sousedky zvolila Boskovice a úplně super
ona chytla blbeho dr a přes 30 hodin trápení a pak cs..
Rodila jsem tam ted 18.11.2020 a max spokojenost, rozhodne o 100% větší, jako v Bohunicich pred 3 lety.
V pripade zajmu napíšu vice, ale za me nejlepší volba - nemela jsem dulu ani vlastni porod asis a uzasny pristup uplne vsude, za me nejlepsi volba!
Rodila jsem na konci dubna a za mě velká spokojenost, personál zvládl všechny komplikace na jedničku.
nikdo mě zbytečně netrápil, reagovali okamžitě. Žádnou dulu ani soukromou asistentku jsem neměla.
Holky, vy, které jste rodily ve Vyškově na podzim 2020, nebo v zimě a na jaře 2021, musely jste rodit v rouškách?
Kdesi na netu jsem četla, že v některých porodnicích se tak rodí, to musí být masakr ![]()
Anonym - o mém těhotenství ještě nikdo neví ![]()
Když ste koncem pánevním nutijo vás rodit přirozeně ve vyskove
Kdyby někoho zajímala čerstvá recenze na porodnici ve Vyškově, tak jsem sepsala článek na blog: https://www.zelenafazolka.cz/…nice-vyskov/ ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.