Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte holky,
Rodila jste ted některá v porodnici ve Zlíně? Jake mate zkušenosti s touto porodnici, s oddelenim šestinedělí a jak je to ted v době koronaviru? Pouštějí nějak brzo domů, jak jsem cetla nebo klasick po 72 hodinách?
Termín mam 22.12…tak jen sleduji aktuální info.
Dekujii ![]()
Ahoj, sice to není aktuální, rodila jsem v prosinci 2018, Ale už tehda pouštěli po 48 hodinách.
Netušíte jak je to s registraci do porodnice ve Zlíně? Jak dopředu se musí člověk registrovat?
@Whoismya_ registrovat se nemusí, stačí se pak nekdy v tom 36.-38.tt objednat na ktg
Sice trošku mimo téma, ale nevíte prosím někdo jestli smí doprovod na 1. Screening do batovky? Vím, že do predika nemůže, ale info o batovce jsem nenašla. ![]()
@Noname6 ahoj
Předpokládám, že máš miminko již na světě a moc ti gratuluji. Mohla by jsi napsat prosím, jak to v porodnici aktuálně probíhá? Prý tam teď zrovna probíhá nějaká rekonstrukce. Taky by mě zajímalo, jak je to momentálně řešeno s rodným listem dítěte. Opravdu v této době musí maminka na matriku 10 dní po porodu? V jiných městech běžně listy zasílají doporučeně poštou. Otec je doma jen na víkendy, musela bych jít já. TP 29.1..
Děkuji
@S.Ellie děkuji, dnes nas snad uz pustí i domů 🙏
Jinak rekonstrukci jsem vubec nepocitila, krom toho, ze jsem. Na pokoji, ksou zde zatazrne zaluzie, zvenku lešení a chodili tam a neco delali. Ale nic nas nerusilo aji to nerusi chod porodnice.
S rodnymi listy přesně nevim, ale co rikala PA, ze přijdou na adresu trvalého pobytu matky, ktery vypisujes v papirech pri příjmu. Takze snad chodi domu.
@S.Ellie Ahoj, nemáš nějaké čerstvé info k porodnici? Mám termín za tyden..
@Haleyy bohužel nemám
Až do porodu jsem u své gynekoložky. Kluk se mě drží jako klíště, jsem stále obří kinder vejce 2v1. Zítra si zkusím vyprosit hamiltona a snad už vyleze. Nemáme s partnerem ani koupené ty respirátory, pouze obyč roušky. Snad je po nás nebudou chtít, v lékárně jsou k nesehnání. Taky by KTNB mohla víc informovat… na stránkách ani na fb nic. Je to o nervy tato doba.
@S.Ellie Tak to jsme na tom podobně, taky jsem az do porodu u doktorky. Respirazory Ffp2 tez nemáme. Ale tím jak nemocnice nijak neinformuje, tak doufám, že to nebudou nejak extra hrotit
. Tak hodně štěstí!! ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.