Posílání peněz do zahraničí

Anonymni
21.4.09 15:56

Posílání peněz do zahraničí

Zdravím vás holčiny. Potřebuji poradit. Nemáte některá zkušenost s posíláním peněz do zahraničí? 9.4 jsem posílala peníze do Polska, a paní je pořád ještě neobdržela. Posíla jsem to přes poštu mezinárodní složenkou. Nevíte některá jak dlouho to trvá? Už jsem z toho nervózní…:( Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4548
21.4.09 18:59

takovou zkusenost nemam, vzdy prevadim penize z uctu na ucet, tam nejsou zadne problemy ani zdrzeni. Zavolej si na postu, tam by meli vedet, jak dlouho by to melo trvat tou slozenkou. V dnesni dobe uz by bylo mozne snad i zjistit, kde ty penize prave ted jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
21.4.09 19:13

ahoj, jestli to byla ta růžová poukázka, taková ta dlouhá, tak ta jde až měsíc, jestli to bylo eurogiro, tak to by tam mělo být do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
22.4.09 01:03

Anonymni jestli posilas penize do zahranici tak doporucuji pouzit sluzby paypay.com nebo paypal.com. Je to levne a rychle. Ja je pouzivam uz pres rok a bez problemu, penize dorazi vetsinou behem 4-5 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
24.4.09 18:29

bubli můžeš mi prosím poradit, jak to přesně funguje ten paypal? Pochopila jsem, že si založím účet, potvrdím svoji kreditku od klasické banky (třeba spořitelna), a pak si tam z toho účtu pošlu např. 5000 a v momentě, kdy chci poslat peníze do zahraničí na paypal účet tak to pošlu…
konkrétně: chtěla bych si koupit zboží z Německého obchodu a zaplatit přes paypal částku v eurech.
Jsou tam nějaké poplatky? Vyplatí seto víc než posílat ty peníze normálně z účtu???Tam jsou totiž dost pálky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel