Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
takovou zkusenost nemam, vzdy prevadim penize z uctu na ucet, tam nejsou zadne problemy ani zdrzeni. Zavolej si na postu, tam by meli vedet, jak dlouho by to melo trvat tou slozenkou. V dnesni dobe uz by bylo mozne snad i zjistit, kde ty penize prave ted jsou.
ahoj, jestli to byla ta růžová poukázka, taková ta dlouhá, tak ta jde až měsíc, jestli to bylo eurogiro, tak to by tam mělo být do týdne.
Anonymni jestli posilas penize do zahranici tak doporucuji pouzit sluzby paypay.com nebo paypal.com. Je to levne a rychle. Ja je pouzivam uz pres rok a bez problemu, penize dorazi vetsinou behem 4-5 dnu.
bubli můžeš mi prosím poradit, jak to přesně funguje ten paypal? Pochopila jsem, že si založím účet, potvrdím svoji kreditku od klasické banky (třeba spořitelna), a pak si tam z toho účtu pošlu např. 5000 a v momentě, kdy chci poslat peníze do zahraničí na paypal účet tak to pošlu…
konkrétně: chtěla bych si koupit zboží z Německého obchodu a zaplatit přes paypal částku v eurech.
Jsou tam nějaké poplatky? Vyplatí seto víc než posílat ty peníze normálně z účtu???Tam jsou totiž dost pálky ![]()
Zdravím vás holčiny. Potřebuji poradit. Nemáte některá zkušenost s posíláním peněz do zahraničí? 9.4 jsem posílala peníze do Polska, a paní je pořád ještě neobdržela. Posíla jsem to přes poštu mezinárodní složenkou. Nevíte některá jak dlouho to trvá? Už jsem z toho nervózní…:( Jana