Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@blumen píše:
Tak pochybuju, ze to vzniklo ze dne na den. Zubar jde urcite najit i v okoli.
Nevzniklo to ze dne na den ale včera sem sedela a z ničeho nic mi praskla sklovina mezi zubama Vůbec nechápu co proč a jak páč já zubní hygienu dodržuji 🥺 ale asi ne tolik jako bych v těhotenství měla no 😕
@Sofinkalucinka píše:
Nene nechodím odstěhovala jsem se od svého bydliště moc daleko a tak mi teď dělá problém si najít nového zubaře atd :/
Ani jsi tam nikdy nebyla… A ten zubař asi taky pár let nebyl. I než jsi se odstěhovala evidentně.. vždyť tam máš pulku zubů zubního kamene
@Sofinkalucinka no tak do pondelka to pocka urcite a asi bych nepocitala a terminem ihned. Ale hned v pondeli bych si zarizovala noveho zubare. Proc ho mas tak daleko?
@pikola píše:
Ani jsi tam nikdy nebyla… A ten zubař asi taky pár let nebyl. I než jsi se odstěhovala evidentně.. vždyť tam máš pulku zubů zubního kamene
Tento týden jdu na zubní hygienu myslíte že by mi to mohli něčím nahradit?
@blumen píše:
@Sofinkalucinka no tak do pondelka to pocka urcite a asi bych nepocitala a terminem ihned. Ale hned v pondeli bych si zarizovala noveho zubare. Proc ho mas tak daleko?
Zubaře mám v Kolíně a já jsem až na Moravě půl roku a nemohu si zubaře nikde sehnat od té doby co jsem těhotná mě ty zuby nějak zlobí ://