Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Bluetooth má dosah jen asi 10 metrů co já vím
a je nutné spárování. Takže by to odeslaný být nemělo.. Navíc i když se to odesílá do spárovaného přístroje, tak ten přístroj to od tebe nejprve musí přijmout v nějakém časovém intervalu, když nepřijme, přenos je zrušen automaticky.
Ale to by ti všechno měl ukázat mobil, že přenos nebyl spojen nebo tak něco… Záleží co máš za mobil
@Black Cat píše:
No a máš sousedy nějaký asociály?
zleva mladej dej pár zprava rodinka děti a pes…
bylo tam aj 50 fotek cca…mě, psa, bytu atd…karty sem blokla ale vadí mi že díky tý občance kde je i fotka to nejsou jen data a čísla ale už člověk ví, že mám pujčku na hypo jak vypadám atd…:(
@sallineccka píše:
Bluetooth má dosah jen asi 10 metrů co já víma je nutné spárování. Takže by to odeslaný být nemělo.. Navíc i když se to odesílá do spárovaného přístroje, tak ten přístroj to od tebe nejprve musí přijmout v nějakém časovém intervalu, když nepřijme, přenos je zrušen automaticky.Ale to by ti všechno měl ukázat mobil, že přenos nebyl spojen nebo tak něco… Záleží co máš za mobil
10 metrů je dost… to může být i nějakej asociál na zastávce co tu máme…
Ale bez toho spárování by to jít fakt nemělo. Já teda musela spárovat mobil s noutem xkrát po sobě dokonce ![]()
Ještě mě napadá, jestli ti to počítač neuložil automaticky někam, kde to ty nemůžeš najít… Prošla jsi všechny složky, které připadají v úvahu?
Jinak já jsem teď zkoušela schválně poslat něco na dceřin mobil a když jsem to uprostřed procesu zrušila, tak ji nic nedošlo…
Tak snad to bude dobrý…
@kerrankin píše:
A nevidíš někde, jestli byl přenos úspěšný?
ne
@sallineccka píše:
Ale bez toho spárování by to jít fakt nemělo. Já teda musela spárovat mobil s noutem xkrát po sobě dokonce
jasný ale ten člověk byl dostupný- tzn něco čekal nebo posílal a jakmile já něco pošlu tam automaticky je vlastně to že já seb chci párovat a když on to podvrdí…tak sem nahraná…
@Black Cat píše:
Ještě mě napadá, jestli ti to počítač neuložil automaticky někam, kde to ty nemůžeš najít… Prošla jsi všechny složky, které připadají v úvahu?
to sem si myslela ale pak mi na mobilu naskočilo jako bluetooth v okolí nějaký zařízení se jménem mého psa tak mi došlo, že to první sem nebyla já ale někdo cizí…páč mi to první našel i komp jako dostupné zařízení…tzn byl to někdo třetí- cizí…
Nemusel nic čekat… To jsou dohady.. Já na svém předchozím telefonu měla BT zapnutý furt a nic jsem nečekala… A u současného se mi občas stane, když něco posílám, že zapomenu vypnout a všimnu si až večer.
@sallineccka píše:
Nemusel nic čekat… To jsou dohady.. Já na svém předchozím telefonu měla BT zapnutý furt a nic jsem nečekala… A u současného se mi občas stane, když něco posílám, že zapomenu vypnout a všimnu si až večer.
no můj tel se sám vypíná po 2 min…
Takže má svou hlavu… jak říkám, nic by odeslat nemělo bez spárování.. a ke spárování to chce navíc potvrdit, že se oběma zobrazil stejný kód.. ![]()
Byla bych v klidu. Pokaždé když potřebuji bloototh, tak na to raději prdím, jelikož než se spáruješ, chce to kod a pak řešíš proč nejsi viditelná pro ostatní apod..na moje nervy to není
Hele, nechci tu mentorovat… ale být tebou, tak v chytrém telefonu žádné citlivé údaje nemám. Já jsem strašný paranoik na toto. Vem si, když si stahuješ rádoby bezpečné aplikace, tak v nich je často upozornění, že daná aplikace může mít přístup např. k tvým kontaktům… co hůř k sms zprávám a fotkám.
Takže toho bych se bála mnohem víc, než toho jestli to zachytil nějaký soused. A podle mě ne. Já myslím, že tím, že jsi to zrušila, tak ten přenos selhal, jak jsem psala výš…
To je ale divný, že bys to tam nikde neměla. Pokud máš teda chytrý telefon, mělo by tam být pak v oznámení napsáno třeba „Odesláno 5 souborů, z toho 5 chybně“ a to by znamenalo, že se to neodeslalo. Nebo naopak by tam takhle podobně bylo napsáno, že se přenos zdařil, aspoň jednou to tam je… Jestli je někde nějaká historie přenosů, to nevím, chtělo by to vědět, co máš za mobil…