Poslali mne na biopsii prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
22.1.18 19:50

@zudina Nemel tady takovy hovadiny :nevim: Jak by to asi mohlo rakovinu rozjet? Nenechat si udelat vysetreni a podchytit pripadny problem hned na zacatku, to je fakt rada nad zlato :roll:
Zakladatelko bud v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.1.18 19:53
@ivašot. píše:
Můžu se zeptat, jak proběhne biopsie bez souhlasu?

Nesmysl…biopsie muze jedine tak zachranit zivot..boze nechte si nekdy take nezodpovedne rady..a nejdete si na ni vy ale nevnucujte to ostatnim..vas by hnaly v onko skuoinkach :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
22.1.18 19:54
@zudina píše:
Ja to nemyslim zle, jen kdybych vedela co hodlaj udelat nikdy bych to nepodstoupila. Me to nic nerozjelo a tobe urcite taky nerozjede, jen vim ze to neni zakrok bez rizika a rozmyslela bych si hestli na to fakt potrebuju jit

a na základě čeho si to má rozmyslet? Na ultrazvuku už zakladatelka byla a jiný způsob, jak ověřit o co se jedná, není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.1.18 19:55
@zudina píše:
Taky mi odebirali tkan, no bejt tebou nesla bych na to, slysela jsem ze to muze raka rozjet.. me to odebrali aniz jsem dala souhlas!!

Na tebe to bylo ten koment nad…co zo radis tady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@zudina píše:
Ja to nemyslim zle, jen kdybych vedela co hodlaj udelat nikdy bych to nepodstoupila. Me to nic nerozjelo a tobe urcite taky nerozjede, jen vim ze to neni zakrok bez rizika a rozmyslela bych si hestli na to fakt potrebuju jit
Žádný zákrok není bez rizika. Mě kdysi před lety odštipovali vzorek z děložního čípku. Trošku to bolelo, ale žádná katastrofa a nejspíš na to půjdu znova kvůli bouli, která se mi opět na čípku utvořila. Rozhodně bych zakladatelku od toho neodrazovala. Radši trocha bolesti než nejistota co to může být.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
@Andy27 píše:
Nesmysl…biopsie muze jedine tak zachranit zivot..boze nechte si nekdy take nezodpovedne rady..a nejdete si na ni vy ale nevnucujte to ostatnim..vas by hnaly v onko skuoinkach :cert:

Doufám, že ten čert není na mě?
Mluvíš mi z duše, já na to nejdřív nechtěla ani reagovat. Jen jsem chtela vědět jeslti jí u toho svázali nebo jak to provedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
22.1.18 19:58
@ivašot. píše:
Mluvíš mi z duše, já na to nejdřív nechtěla ani reagovat. Jen jsem chtela vědět jeslti jí u toho svázali nebo jak to provedli.

Nesvazali, ale nerekli mi co budou delat, co udelali mi oznamili az po zakroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.1.18 19:59
@ivašot. píše:

No to by me taky zajmalo… :lol: me dopalila tim co napsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
22.1.18 20:00
@Andy27 píše:
Nesmysl…biopsie muze jedine tak zachranit zivot..boze nechte si nekdy take nezodpovedne rady..a nejdete si na ni vy ale nevnucujte to ostatnim..vas by hnaly v onko skuoinkach :cert:

Ja nikomu nic nevnucuju ale jen rikam svuj nazor tak klidek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.1.18 20:00
@zudina píše:

Tak si nech stupidni nazor pro sebr nez uskodis vazne nekomu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.1.18 20:02
@zudina píše:
Ja nikomu nic nevnucuju ale jen rikam svuj nazor tak klidek

Nazor jo…tak si ho mysli..jsou veci ktery se neradi a ke kterym by se nekteri vyjadrovat nemeli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
22.1.18 20:08

No je fakt že souhlas asi dát musis. To mám papir a budu to podepisovat. Max tam je že jsem poučená že to může byt v narkóze ale to moc nedoporučuji tam je taky uvedeno.
No díky za reakce. Holt to za týden podstoupim a dej se vůle boží :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
22.1.18 20:18
@Virgina123 píše:
No je fakt že souhlas asi dát musis. To mám papir a budu to podepisovat. Max tam je že jsem poučená že to může byt v narkóze ale to moc nedoporučuji tam je taky uvedeno.
No díky za reakce. Holt to za týden podstoupim a dej se vůle boží :?

Hele fakt jsem te nechtela vystrasit, tak se omlouvam, ja jen ze s tim mam negativni zkusenost. Bude to dobry, hlavne at jsou vysledky negativni, coz pravdepodobne budou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.18 20:39
@zudina píše:

Takže někdo ti jde do prsa píchat velkou jehlu a ty se nezeptáš co a proč to dělají? :think: 8o biopsie rakovinu rozjet nemůže, nešiř tady paniku. Zjisti si, jak funguje rakovina a nádory. Je to jakobys tvrdila, že odběr krve může rozjet leukémii :roll: Pokud se na nemoc přijde včas, je velká šance na vyléčení. Tím, že odmítneš vyšetření, se o tu šanci připravíš. Doktoři to nedělají jen tak z nudy :nevim: zakladatelko klid :hug: pravděpodobně to bude jen tuková bulka. Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
22.1.18 20:44

No díky trochu jste mne uklidnily snad budete mít pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie