Poslední stoličky - Panadol?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
12.4.11 21:42
Blanka S píše:
dcera trpěla hrozně s trojkama a čtyřkama večer tváře jako slabikáře :mrgreen: dávám Nurofen a taky míň ne půlku,ale míň třeba místo 7ml tak 5ml a zabíralo to. Pětky úplně bez problému najednou při čištění koukám a jsou tam.

Opravdu jsi mě uklidnila, co my jsme zažili s prvníma stoličkama - hrůza. Pak přišli trojky a bylo to ještě tisíckrát horší, trvalo to asi dva měsíce, průjem, nejedl, nespal, přes den strašný scény. Jestli nás to čeká i u pětek, nechám si napsat lexaurin:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zira
22.4.11 16:06

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli dáváte nějakou dietu na průjem při růstu stoliček a špičáků? Já jsem proti bolesti dávala bud Panadol nebo Nurofen, ale ted má malá dost průjem a myslím že ji ted k té bolesti zoubků ještě bolí i bříško tak ji nechci těma sirupama to trávení zhoršit…na druhou stranu ji zase neulevím od bolesti, takže je to začarované.. Děkuju za radu!

• Citovat
  • Upravit
1724
22.4.11 20:36
Zira píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli dáváte nějakou dietu na průjem při růstu stoliček a špičáků? Já jsem proti bolesti dávala bud Panadol nebo Nurofen, ale ted má malá dost průjem a myslím že ji ted k té bolesti zoubků ještě bolí i bříško tak ji nechci těma sirupama to trávení zhoršit…na druhou stranu ji zase neulevím od bolesti, takže je to začarované.. Děkuju za radu!

já mu dávala hylak a dietu, pak se to vždycky zlepšilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zira
22.4.11 21:40

A jakou dietu? Ona ted moc nechce jíst, teda jí, ale jen mléčné věci-mlíko, jogurty (ty ji asi dělají dobře že jsou z ledničky), kaši trochu. Oběd masozeleninový skoro odmítá..:-(

• Citovat
  • Upravit
1724
22.4.11 21:52
Zira píše:
A jakou dietu? Ona ted moc nechce jíst, teda jí, ale jen mléčné věci-mlíko, jogurty (ty ji asi dělají dobře že jsou z ledničky), kaši trochu. Oběd masozeleninový skoro odmítá..:-(

kaši ji nedavej, ta by ji nemusela delat dobre, jogurty muze, nejlepsi asi bila sladka activie, aspon u nas a do ni jsem mu vzdycky vysypala jeden lactobacilek, k jidlu nejlepe ryze (ta u nas bohuzel neprosla) a pak jsem mu delala na pare brambor s mrkvickou a nahazela jsem mu tam trosku vlocek(srovnaji zazivani)a kdyz nemel vodovy prujem, tak jsem mu dala i na paru trochu kureciho masicka..jinak rohlik, jablíčková přesnídávka, vysadit mléko…když mi to tenkrát takhle řekl doktor, tak jsem si to neuměla představit, ale když jsme pak s průjem skončili v nemocnici, tak jsem to pochopila..ale to se netýkalo zoubků-jen aby jsi se nevystrašila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zira
25.4.11 15:32

No tak zlé to snad nebude. Rýže bohužel taky neprošla, vlastně k obědu nejí skoro nic, ale jinak je teď děsně spokojená, tak zatím ji dávám ostatní jídla jak je zvyklá. Zuby už prosvítají, snad to nebude dlouho trvat…Díky za rady!

• Citovat
  • Upravit
3396
4.3.12 17:46

Holky, můžu se taky zeptat? Malé začala růst stolička, naštěstí je bez teplot, ale na večer bych ji chtěla trochu ulevit. Doma máme dětský Nurofen, píšete, že jste dávaly i 7ml, ale v příbalovém letáku píšou, že se má podat jen 2,5 ml, tak trochu tápu, kolik ji toho dát. Zítra bude mít 14 měsíců a má přes 11kg.
Myslíte, že když ji na poprvé dám těch 2,5ml, tak že ji to neuleví?

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.3.12 18:11
ahoj, kvůli tobě jsem se na ten Nurofen šla podívat :-) Určitě jí postačí
2,5 ml víc nedávej. Je tam při cca 11 kg max. 10 ml za 24 hodin. Řídit se musíš v tomle případě ne věkem ale hmotností, stejně tak se i podle hmotnosti vypočítavají třeba antibiotika.. A už jí ho dej a za 15 minut bude úplně spokojená. :-)
Banny.J píše:
Holky, můžu se taky zeptat? Malé začala růst stolička, naštěstí je bez teplot, ale na večer bych ji chtěla trochu ulevit. Doma máme dětský Nurofen, píšete, že jste dávaly i 7ml, ale v příbalovém letáku píšou, že se má podat jen 2,5 ml, tak trochu tápu, kolik ji toho dát. Zítra bude mít 14 měsíců a má přes 11kg.
Myslíte, že když ji na poprvé dám těch 2,5ml, tak že ji to neuleví?Děkuju :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
4.3.12 18:13

jé tak to jseš hodná! Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie