Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj hledam poslušne a odane samozivitelky a nebo osamělé maminky co radi poslouchaji na slovo rad pomohu je mi 35 a rad se seznamim
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koukám, že na tebe všechny házou bobek. To je kolikátá diskuse.
@Ondra 35 píše: Více
Cpeš to sem každý den, a evidentně nikdo nemá zájem. Proč asi že jo ![]()
Ten tvůj text je takové malé čěštinářské haiku…Nejsem samoživitelka, ale pomoc by se mi hodila. Můžeš přijet mi poslušně umýt okna, vysát, vytřít a vynést koše. Možná najdu i nějaké montážní úkoly. A já tě klidně u toho budu s kafem v ruce a nohama na stole poslouchat, můžeš vyprávět o čem chceš.
Jasný člověk se chce seznámit a poznat nové lidi a jediné co tak samé urážky pohrdání
Sebelítost. Sexy!
Ty první „inzeráty“ vyznívaly jako že spíš hledáš ty děti. Zní to dost divně ( @admin ) a máš tam chyb víc než děti na prvním stupni.
„Ahoj jsem osamělý chal je mi 35 a hledam seznámení a rad se postaram o děti fungují jako hlídání“
„Rad bych vychoval a postaral se“
„Mam rad obe pohlavi nevadi mi ani jedno [myšleno pohlaví dětí]“
„Nedělám to pro prachy delam to ze mam rad děti“
„A kolik mu je prosím te [synovi Klopotkové]“
„Ne sex mne nezajim hlídání či seznameni“
Klopotkovou jsi zkoušel? Ta tu taky ráda píše sr@čky, mohli byste si rozumět. Mohli byste spolu napsat vánoční příběh ![]()
No, jelikoz zníš jako dominantní pedofil, tak to asi neklapne. Zkus se trochu zamyslet nad tim textem, co píšeš
a co opravdu hledáš
@Ondra 35 Milý Ondro, tady ti pšenka nepokvete. Zaprvé, je tvůj písemný projev tragický, za druhé, asi nebudeš žádný Alfa samec, když jdeš lovit na epipi
![]()
@vokishka píše: Více
No, jsou rady, ze se jednoho blba zbavily…
Ale houby, hledáš zoufalou zenu s dítětem. Přečti si to po sobě, zníš jak pedofilní dominant. Fakt děs toto. Proč by jakákoli žena vystavila dítě někomu takovému
Ze začátku mi tě bylo líto, Zoufalý chlap, kterého žádná nechce. Ale po tomto příspěvku spíš doufám, že tě žádná chtít nebude.
Jestli chceš někoho oddaného a poslušného, tak si pořiď psa.
@Pauznuto píše: Více
Jestli se osvědčí tak ho potom můžeš poslat k nám. Sice nejsem samoživitelka ale řekla bych, že s partnerem umíme poslouchat docela dobře. A když nám někdo u toho udělá vánoční úklid tak mu dokonce i to kafe uvaříme ať si potom dá snáma.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat