Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No, je to o pocitu. Pro mě je 160/60 ideální. Když jsem tohle měla, připadala jsem si skvěle, líbila se sobě i manželovi a bylo to zcela akorát ( bylo mi kolem 30 let). Teď mi je 40 a mám 73 a to už je moooc. Akorát pořád je co jiného k řešení než hubnutí. Jsem hrozná, přitom by mi stačilo shodit 10 kg a byla bych úplně happy. Pod 60 jsem nikdy neměla a neumím si to ani představit, nejsem sportovní typ, ani se mi to nelíbí. Chci mít prsa, zadek, lýtka..
@lilith1 To není snad potřebné říkat…Nikde jsem neřekla, že jsem hubená. Řekla jsem, že jsem oplácaná. Ale rozhodně ne tlustá.
A já chci fotku
takhle můžeš vypadat prostě všelijak…tady ti píšou samé špagety, já s 80kily pomlčím
ale já jsem se svým tělem vcelku v pohodě. Dost cvičím, ale taky dost že. ru. ![]()
Byt hubena stejne k nicemu neni. Mozna modelkam, aby na nich lip visely saty
Zacni proste cvicit, at se zpevnis, a uvidis, ze to bude vypadat zcela jinak, i kdyby vaha byla porad stejna. Za me ta cisla o nicem nevypovidaji. Ja mam treba 171 centimetru, vahu mivam tak 68-69 a kdyz to nekomu reknu, tak mi neveri, protoze mam proste hodne svalu a vsichni mi tipuji tak 60 ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych s vámi probrat něco, ohledně váhy.Je to takové složité… Jsem menší a měřím 159cm a strašně mě to štve, chtěla bych být vyšší. Ale tak, bohužel…
A moje váha je 59-60kg. Číslem bych řekla, že to zní hezky nebo alespoň normálně, co myslíte vy? Ruce nemám větší, ani hubené, takové normální, si myslím. Bříško malé. (jako každá) nemám úplně ploché bříško, ale není velké, spíš tak 3% z 10
Ale problém je v tom, že mám tuhle váhu a pořád si prijdu oplacana. Boky mám 91, pas-71cca, prsa- 93. Tuk se mi ukládá hodně do stehen a na zadek a na boky…
Hodně mě štve, že holky s váhou jako já a přibližnou výškou mají jinou postavu
. Co si myslíte o tomto typu postavy? Měla bych ještě zhubnout nebo ne? Nejsem tlustá, ani moc hubená. Takový střed. V BMI se mi taky ukazuje, že mám normální váhu. Děkuji za rady a typy.
Příspěvek upraven 14.02.24 v 12:52
Výšku mám stejnou, ale kdybych měla 60 kg, tak budu vyloženě tlustá. Já vím, že každý je jinak stavěný no. Ty se asi moc dobře necítíš, tak s tím něco udělej. Myslím, že minimálně 5 -6 kg by neškodilo dát dolů.
Ty míry máš pěkný. Cvičíš? Já jsem na tom váhově stejně, jen jsem o pár cm vyšší, přes to mám v pase i přes boky o 10cm více než ty. Velikost nosím 38.
@Blue2 píše:
Ty míry máš pěkný. Cvičíš? Já jsem na tom váhově stejně, jen jsem o pár cm vyšší, přes to mám v pase i přes boky o 10cm více než ty. Velikost nosím 38.
Máš 103 přes zadek a nosíš 38? To si teda nemyslím, minimálně 40. Starší dcera má teď 181 cm a přes prsa 102, přes zadek 100 a většinou má vše 42 velikost, někdy 40, ale do 38 se nevleze skoro nikdy…
Mam 167 a 53. S 50 jsem byla vyhubla, 52 akorat, ted to kilo je znat. 56 jsem mela max a to jsem byla tlusta. Pred porodem 64…
@Blue2 píše:
Snažím se cvičit-jak kdy
Dříve jsem měla o 8kilo navíc a je to znát
Mám radost, protože jsem si vždycky myslela, že to nedokážu
Myslím, že řešíš kraviny a moc se pozoruješ. Záměr pozornost na něco jiného a budeš mít klid. Občas si říkám, proč se lidi zaobírají tak nedůležitými věcmi, zvlášť když, jak píšeš, se cítíš dobře a sama s tím nemáš problém.
P. S. Fotku jsem neviděla, pokud tu nějaká byla…
No, mám 165 cm a 64 kilo a jsem tlustá. Před těhotenstvím jsem měla 58-60 a byla jsem hubená. Jednou jsem se při střevní chřipce dostala na 55 a byla jsem jak kostra. Jinak podstatný rozdíl mezi postavou před dítětem a teď je, že dřív jsem hodně cvičila a běhala, měla jsem svaly, nikde se nic netřáslo. Teď mám sice ‚jen‘ o přibližně 5 kilo víc, ale jsem celá rozbředlá. Takže za mě na postavu má víc vliv míra cvičení a pevnosti, než číslo na váze ![]()
@andelkaO píše:
@EmmaFrost rozdíl mezi hubená a tlustá jsou 4 kg?
Strašně záleží na postavě. Moje tchyne a mama měří 165 cm. Tchyne váží 60kg, mama 58. Moje mama má širší pánev a hrudník, tchyne má postavu úzkou. V mládí byla jak tyčka. A tchyne je s těmihle kily oplacana. Mama zase tak akorát. ![]()
@Lorre píše:
Co je malý to je hezký![]()
teda až na penis:
Co je malé to je roztomilé. ![]()