Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nu a na kolik vás který výkon přišel v cb a v praze?
ceník cb jsem nikde nenašla, ale čekám, že to bude podobný jako v jiných carech. ale tak hlavně že se to nakonec povedlo, ne?
Já už si přesně nepamatuju kolik co stálo akorát v ČB nám bylo řečíno že to bude do 5000 a nakonec sme tam nechali 18000 jenom za ten holej základ v Praze nás to vyšlo na 20000 ale i s cestama a se zamražením vajíček za přípravu zmražených vajíček si v Praze neučtujou nic v ČB přes 3000.V Praze sme se bavili s hodně lidma a řikali že to zkoušeli jinde a jedině v tom pronatalu se jim to povedlo a my sme taky nad míru spokejeni je tam daleko lepší tým a všichni strašně ochotní řekl bych že v Čb vás berou jako kus
…musím teda reagovat, ale nic za přípravu k mražení jsme neplatili - pouze 2500 za zmražení na 2 roky a to je běžná cena v porovnání s ostatnímy CARy…
Nemůžou být všichni spokojení, hlavně aby to dopadlo dobře a všechny jsme byly šťastné maminky ![]()
… ceník jsme dostali do ruky domů a rovnou nám zaškrtli varianty, co se nás bude asi týkat… tzn. ICSI, mražení, případný KET atd… Nedá se odhadnout množství hormonů - já měla při druhém pokusu o mnoho víc injekcí, tělo stávkovalo… Ale pokud si pamatuji tak bylo cca 8000 Puregon, 8000 ICSI, 1000 narkoza, 1000 katetr na ET…
ale budete platit až je budete chtít rozmrazit to v Praze nechtějí a ani narkozu jsme neplatili takže asi teda jinej kraj jinej mrav
platí se až samotné zavedení - tj. KET… a ten se platí všude
Ale je to opravdu jen o zkušenosti…
Katka*ales - ať už si vybereš jakýkoliv CAR, tak ti přeji, aby se zadařilo hned při prvním IVF a měla jsi krásné zdravé miminko (nebo 2 miminka
)
![]()
Já byla v pronatalu ve Varech,,,Super přístup čekám na výledek,,,
Ahoj,13 den po Et test negativní.Krev odpoledne…Myslim že se to nepovedlo,nevěřím tomu,Už tu bulim jak blbec.
![]()
neboj, pokud ještě nekrvácíš, tak je tu pořád naděje… třeba je tam jen jedno mimi, máš tím menší HCG… Pak písni ju!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
na ty vajíčka bych vám chtěl odpovědět mé žene řekli že vše vypadá dobře že bude mít vajíček dost a když došlo na zákrok tak řekli že má jen jedno postupem času a pídení jsme se dozvěděli že jim to vlastně uteklo,ale ničí chyba to nebyla vše bylo v pořádku v pronatalu v Praze jí vzali 19 vajíček a hned na poprvé se to povedlo a zdaleka to nestálo tolik peněz jako v Budějovicích